Сб, 17.08.2019, 22:45
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1244
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
НІКОЛЯ Дата: Ср, 27.10.2010, 16:23 | Повідомлення № 721
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
Але купляти інколи потрібно, хоча би щоб було що показати дирекції

В мене такого ПЗ 2 ящики пиллю припадає для звітності годиться неспорю але не тиражем по 12 дисків 1 програми це вже занадто ;)
Також розумію ну купили бог з ним хай валяється миші в футбол гратимуть. Але для чого пхати його в приводи та вбивати час на запаковку в віртуал а потім запуск. Зробіть з диска портабле справ то 15 хвилин ну якщо з 2 перекурами на годину софт для запаковки в пртаблик дерете ТУТ ;) І диски сміливо в шафу до інвентарізації.

Кратко основной процесс создания portable-программ:
1. Делаеся снимок системы до инсталляции.
2. Устанавливается программа к ней, если необходимо, патчи, дополнения, кряки (если тебуется перезагрузка, то перезагружаемся).
3. Делается снимок после инсталляции.
4. Выбирается из полученного списка нужная программа. Далее идет сравнение полученных снимков и автоматическое создание проекта в папке Captures (по умолчанию). Редактируем проект.
5. Жмем Build Now и получаем portable-программу в папке bin.
6. Тестируем полученный результат на его "портативность".

Quote (PTetyana)
що коли виконати установку програми - вона не хоче запускатися без диску

Це я також розумію, для цього її всього лиш потрібно внести корективи в exeшнік змінивши деякі нюанси типу, шляху загрузки - звідки грузитись а він завжди вкатаний з привода ;) і ще пару параметрів. І вашу програмку можна клонувати тюками. Напишіть що вам потрібно з впз українською я думаю ми вирішим цю проблему ;) хоча я на ex.ua і так висипаю українські збірки ППЗ але мішок вибачень все охопити я теж неможу. ;)
Andrey123q Дата: Ср, 27.10.2010, 19:31 | Повідомлення № 722
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Можно как вариант попробовать через терминалы
swetikccc Дата: Ср, 27.10.2010, 20:04 | Повідомлення № 723
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
А найпростіше той же дефендер заставити працювати.
Налаштуйте все при виключенному, а потім включіть )))
PTetyana Дата: Чт, 28.10.2010, 10:19 | Повідомлення № 724
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Quote (swetikccc)
Налаштуйте все при виключенному, а потім включіть )))

Я саме так усе і роблю.
Quote (НІКОЛЯ)
Зробіть з диска портабле

Питання - портабле версія програми буде працювати без диска?

Quote (НІКОЛЯ)
Напишіть що вам потрібно з впз українською я думаю ми вирішим цю проблему

Дякую за пропозицію, якщо буде потрібно обовязково звернуся.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 10:47 | Повідомлення № 725
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
Питання - портабле версія програми буде працювати без диска?

Так буде працювати без диска. ;) Дивимось пункт 2 мануала 2. Устанавливается программа к ней, если необходимо, патчи, дополнения, кряки (если тебуется перезагрузка, то перезагружаемся). Під час створення диск повинен бути в приводі а потім в скирту його.
PTetyana Дата: Чт, 28.10.2010, 11:38 | Повідомлення № 726
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
відвідала ex.ua, з цікавості закачала диск "збірка найкращих іграшок для 2 класу". Точна копія диску. Після установки зразу ж попросив диск, і не отримавши такого зразу вимкнувся. То ж буду пробувати робити портабле версію.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 11:40 | Повідомлення № 727
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
відвідала ex.ua, з цікавості закачала диск "збірка найкращих іграшок для 2 класу". Точна копія диску. Після установки зразу ж попросив диск, і не отримавши такого зразу вимкнувся. То ж буду пробувати робити портабле версію.

скиньте силку що ви скачували
PTetyana Дата: Чт, 28.10.2010, 11:42 | Повідомлення № 728
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
http://www.ex.ua/view/1389130
Збірка розумних іграшок. 2 клас [uk]
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 12:33 | Повідомлення № 729
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
http://www.ex.ua/view/1389130

Це викладав не я підредактую скину посилання.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 28.10.2010, 13:07 | Повідомлення № 730
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
відвідала ex.ua, з цікавості закачала диск "збірка найкращих іграшок для 2 класу". Точна копія диску. Після установки зразу ж попросив диск, і не отримавши такого зразу вимкнувся. То ж буду пробувати робити портабле версію.

РОЗАРХІВУЙТЕ ПАПКУ GRAMOTA3.iso КУДА НЕБУДЬ ПОТІМ ЗАБИВАЄТЕ ЇЇ В ВІРТУАЛЬНИЙ ПРИВОД І ВПЕРЕД ВСЕ ПРАЦЮЄ НІЯКОГО ДИСКУ НЕПОТРІБНО ;)
ЗРОБІТЬПОРТАБЛЕ Й БЕЗПРОБЛЕМ. ;)
whiterose Дата: Пт, 29.10.2010, 10:16 | Повідомлення № 731
Часто заходить...
Повідомлень: 87
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Привіт, колеги! Допоможіть вирішити таку проблему:
Переустановила ЛІЦЕНЗІЙНИЙ Windows XP, працює, але грозить відключитися без активації. Що робити? В кабінеті інету нема. Можна якось обійти активацію? Дякую.
dpi Дата: Пт, 29.10.2010, 10:28 | Повідомлення № 732
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Активировать по телефону.
whiterose Дата: Пт, 29.10.2010, 11:55 | Повідомлення № 733
Часто заходить...
Повідомлень: 87
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Дякую. А іншого шляху немає?
НІКОЛЯ Дата: Пт, 29.10.2010, 12:17 | Повідомлення № 734
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (whiterose)
Дякую. А іншого шляху немає?

Канєшно є ;) качаєм оце http://depositfiles.com/ru/files/nrnxjvis3 виключаєм антивірус запускаєм і злівої сторони на картинці бачим активатор з заміною в реєстрі натискаєм на нього питає дійсно зберегти поправки в реєстрі тиснем окей і ваша вінда активна ;)
Вибачайте вишибло! Спочатку грузимось через F8 в безпечному рижимі файлик на флеху скидаєм і вперед ;)
PTetyana Дата: Пт, 29.10.2010, 12:21 | Повідомлення № 735
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Quote (whiterose)
Переустановила ЛІЦЕНЗІЙНИЙ Windows XP, працює, але грозить відключитися без активації. Що робити? В кабінеті інету нема. Можна якось обійти активацію?

Я робила так: якщо в приміщенні на якомусь з ПК є інтернет, приносила сист. блок (без монітора, клавіатури і т.д.), міняла сист. блоки, настроювала інтернет і активувала без проблем. Робили ми активацію і по телефону, але це дуже незручно, погано чути цифри, плутанина з іменами анг.літер, справа виявилася марудною і довгою. Тому якщо неважко походити з системником раджу перший спосіб.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.