Пн, 16.09.2019, 09:35
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Andrey123q Дата: Нд, 17.10.2010, 12:18 | Повідомлення № 706
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
Із усіх латинських символів + цифри + спецзнаки на 8 символів - за 16 годин!!!

да нет что-то быстровато ;). У вас наверное стоит длина пароля от 1 до 8. Когда начинается перебор для новой длины высвечивается отдельное время. У меня на сервере с Intel Xeon ™ 3.0 ГГц (4 шт) показывает (с опцией all printable, длина min=max):
6 симв. ~14h
7 симв. ~55d
8 симв. more the one year :)
Скорость перебора ~15'000'000 p/s

16 символов из цифр тоже more the one year :)

Додано (17.10.2010, 12:18)
---------------------------------------------
Попробуйте посчитать: 1016/(15*106*60*60*24*365)

Bandalak Дата: Нд, 17.10.2010, 13:07 | Повідомлення № 707
Лідер форуму
Повідомлень: 6222
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Andrey123q, мабуть у Вас програма використовує тільки одне ядро (один процесор). Задіяти всі ядра (процесори) у одному процесі можна тільки у Віндовс 7 64 біт. (можливо ще у Вісті, я нею ніколи не бавився).
В 64-бітній системі порівняно з 32-бітною задачі перебору відбуваються швидше рівно на 1 перебірний символ.
Quote (Andrey123q)
6 симв. ~14h
7 симв. ~55d
8 симв. more the one year

У 64-бітній на Вашому процесорі буде:
7 симв. ~14h
8 симв. ~55d
9 симв. more the one year.

Але крім того тут ще певну роль грає віртуалізація ядер. Якщо софт уміє одночасно на одному віртуальному ядрі розраховуючи низькі розряди, на другому паралельно високі, то швидкість ще зросте на 30%.

У моєму компі 4 ядра (8 віртуальних ядер). W7max 64 біт.
Правда софтинку я використовував не ту, що gu2in, а якусь іншу. У вівторок буду у школі - закину на депозит! ;)

mouse Дата: Нд, 17.10.2010, 13:18 | Повідомлення № 708
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2026
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (Bandalak)
моєму компі 4 ядра (8 віртуальних ядер). W7max 64 біт.

Непогано живете :) Bandalak!!!!
Andrey123q Дата: Нд, 17.10.2010, 13:51 | Повідомлення № 709
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Bandalak, ну у меня машинка по-мощнее вашей :) 1н сервак Dell PowerEdge T410 (4 шт. Xeon E5506 - в каждом по 4 ядра), 2й Dell PowerEdge 2800. ОС Windows Server 2003 x64
Скорее всего дело в программке (Advanced Archive Password Recovery) - сразу обратил внимание, что используется только один процессор.
Давайте название программки - попробую задействовать весь потенциал :)
Какая у вас скорость перебора?
Bandalak Дата: Нд, 17.10.2010, 16:57 | Повідомлення № 710
Лідер форуму
Повідомлень: 6222
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Andrey123q)
ОС Windows Server 2003 x64

Попробуйте поставити Севен64, задіються всі процесори та всі ядра навіть для одного процесу!!!

Quote (Andrey123q)
Давайте название программки - попробую задействовать весь потенциал
Какая у вас скорость перебора?

Не пам'ятаю назви, дома її немає. Подивлюся на роботі!!
Andrey123q Дата: Нд, 17.10.2010, 18:36 | Повідомлення № 711
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
Попробуйте поставити Севен64, задіються всі процесори та всі ядра навіть для одного процесу!!!

ээ, ну на сервак на предприятии как-то Win 7 ставить не к месту :) скорее всего программа не оптимизирована под многопроцессорные системы

Quote (Bandalak)
Не пам'ятаю назви, дома її немає. Подивлюся на роботі!!

ок
Bandalak Дата: Нд, 17.10.2010, 19:13 | Повідомлення № 712
Лідер форуму
Повідомлень: 6222
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Andrey123q)
ну на сервак на предприятии как-то Win 7 ставить не к месту

Поставте у віртуалі.

Quote (Andrey123q)
скорее всего программа не оптимизирована под многопроцессорные системы

Так і є!
7-ка сама оптимізує всі 64-розрядні програми під багатопроцесорні системи!
Andrey123q Дата: Нд, 17.10.2010, 19:35 | Повідомлення № 713
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
Поставте у віртуалі.

на один сервак нет возможности - слишком загружен, а 2й буду сносить и ставить vmware ESXi - может попробую. Дело скорее не в Win 7, а в 64 битности и поддержке программой многопроцессорных систем.
Bandalak Дата: Вт, 19.10.2010, 09:23 | Повідомлення № 714
Лідер форуму
Повідомлень: 6222
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Quote (Bandalak)
Не пам'ятаю назви, дома її немає. Подивлюся на роботі!!

Rar.Password.Unlocker.3
PTetyana Дата: Вт, 26.10.2010, 11:41 | Повідомлення № 715
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Може хтось порадить у такій ситуації: для молодших класів купила кілька дисків серії "Сорока Білобока" - "Грамотійка" та інші розвиваючі програми. Але на кожен ПК потрібен диск. Зрозуміло, що на усі 11 ПК дисків я не накупляю. Пробула ставити програми, що працюють з віртуальними дисками, але на ПК стоїть Defender і виникає багато проблем - одні диски залишаються, інші потрібо виставляти наново, ще інші не працюють. Однозначно Defender я видаляти не буду, без нього клас буде в неробочому стані вжн через місяць. Може є якась програмка, що працює і з вірт.дисками і не боїться програм типу Defender?
pet Дата: Вт, 26.10.2010, 11:43 | Повідомлення № 716
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
а копіювати не дається?
Ktara Дата: Вт, 26.10.2010, 12:12 | Повідомлення № 717
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4140
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
PTetyana, у меня есть диски этой компании. Часть из них:
1) копируется на другой диск и легко запускается
2) запускается из файла на компе, куда переписать содержимое диска
3) из образа диска записать на другой диск (болванку)

swetikccc Дата: Вт, 26.10.2010, 12:13 | Повідомлення № 718
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4159
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Просто потрібно налаштувати Defender
НІКОЛЯ Дата: Вт, 26.10.2010, 12:14 | Повідомлення № 719
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (PTetyana)
Може хтось порадить у такій ситуації: для молодших класів купила кілька дисків серії "Сорока Білобока" - "Грамотійка" та інші розвиваючі програми. Але на кожен ПК потрібен диск. Зрозуміло, що на усі 11 ПК дисків я не накупляю. Пробула ставити програми, що працюють з віртуальними дисками, але на ПК стоїть Defender і виникає багато проблем - одні диски залишаються, інші потрібо виставляти наново, ще інші не працюють. Однозначно Defender я видаляти не буду, без нього клас буде в неробочому стані вжн через місяць. Може є якась програмка, що працює і з вірт.дисками і не боїться програм типу Defender?

Поперше, для чого купувати диски? Подруге, якщо вже так хочеться з софту типа Пізнайко Сорока та інше, потрібно було погуглити або можите здерти це все тут http://www.ex.ua/view/269600?r=80941,81713 готове вжаряне. А в дефінджері внесіть в виключення папку з програмою. А також віртуальний диск і навідь після перезавантаження, якщо канєшно в вас стоїть функція неоновлювати віртуальний диск в Дємоні або алконафтові незнаю чим ви користуєтесь. Всі зміни залишатимуться поточними.
PTetyana Дата: Ср, 27.10.2010, 09:45 | Повідомлення № 720
Прописаний назавжди
Повідомлень: 313
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
Quote (НІКОЛЯ)
Поперше, для чого купувати диски?

НІКОЛЯ, дякую за поради -вони у вас завжди хороші. Але купляти інколи потрібно, хоча би щоб було що показати дирекції та перевіряючим (мовляв працюємо, оновлюмо мат.базу і таке інше). Проблема в тому, що коли виконати установку програми - вона не хоче запускатися без диску взагалі і копіювання вмісту диску у папку на ПК нічого не дає. Болванок можна зробити хоч цілий кошик, але впихувати ці 11 дисків разом з учнями 2 класу майже кожного уроку справа марудна.
Quote (НІКОЛЯ)
якщо канєшно в вас стоїть функція неоновлювати віртуальний диск

так у тому і проблема, що стоїть функція оновлювати (користувалася тим що ви назвали), але при перезагрузці вірт.диски на більшості ПК виявляються пустими, треба знов підключати образи і т.д. Часу це робити на уроці нема, а вся перерва йде на щоб привести дітей з їх класу в кабінет інформатики. Можна звичайно не використовувати програм, але потрібні укр. програми а їх в інтернеті небагато. Сходинки чомусь швидко набридли учням?..
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.