Пт, 25.05.2018, 17:37
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 13.07.2010, 01:27 | Повідомлення № 481
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3657
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Якщо екран зламаний, то смислу користуватись мобільником не має. Отож віднесіть його на ремонт, дисплеї зараз дешеві або варіант 2 - викиньте в мусорку. А щоб не гавкав, спробуйте витягнути акумулятор.
pet Дата: Вт, 13.07.2010, 08:59 | Повідомлення № 482
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (Ковальчук_Олександр)
А щоб не гавкав, спробуйте витягнути акумулятор.

B) B) B) а шо сказати??? правда!
gu2in Дата: Ср, 14.07.2010, 15:06 | Повідомлення № 483
Досвідчений учасник
Повідомлень: 730
Нагороди: 8
Рейтинг: 270
Quote (TYP)
Допоможіть! У мами в селі залишився моб. телефон SAMSUNG SGH-X160.

Ще один варіант: для Самсунгів існує один мастер-код при введенні якого всі налаштування скидуються до заводських, але при цьому також злітають всі СМС, ММС, вся телефонна книга на телефоні. Пару раз користувався, коли приносили б/у телефон з паролем на СМС, ММС.
"Инструкция:
- включаем телефон без СИМ-карты;
- набираем код *2767*2878# после этого телефон полностью сбросится до заводских настроек и сам перезагрузится. Вставляем СИМ-карту и пользуемся телефоном."
Ну і звісно - все на ваш ризик...
Айзек Дата: Пн, 02.08.2010, 23:31 | Повідомлення № 484
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Допоможіть будь-ласка розібратись з проблемою! Принесли Селерона 2.4 512 ОЗУ вінчестер 80 ка. Під час роботи він видав синій екран код помилки я незапамятав, шкода. І тепер під час інсталяції віндовса загрузка не йде навідь дальші формування списку файлів копіювання віндовс комп просто висне. Але це при другі та треті спробі а при перші поки холодний доходить до розпаковки дров і на 6 архіві висне.Тест ОЗУ тільки до 24 процентів потім висне. Вінчестер пробував другий опиративку теж висне змінив батерейку обнулив біос відрубав флоп та 2 привод замінив проца на аналогічний термопасту наніс як годиться проблема не зникла. Материнстка плата socet 478
В кого таке було порадьте що робити. Дуже потрібно.
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 03.08.2010, 00:10 | Повідомлення № 485
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3657
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Варіант 1. Продовжувати працювати в напрямку знаходження проблеми в апаратній частині. По вашим словам ви міняли майже всі компоненти, залишилась материнська плата та відеокарта. Найбільш ймовірніше, що щось з "мамкою". Також спробуйте шлейфи поміняти.
Варіант 2. Спробуйте інші дистрибутиви відновс, або поставте Лінукс.
gry Дата: Вт, 03.08.2010, 06:55 | Повідомлення № 486
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1093
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Маю ліцензійний Wimdows XP (Prof... /SP2). Намагався оновити. Машина видає повідомлення про неправильно введений код. Хоча при новій установці ОС ніяких проблем. Вперше з таким стикаюся... /Все в житті буває вперше/ :Q
НІКОЛЯ Дата: Вт, 03.08.2010, 09:56 | Повідомлення № 487
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
gry тут я вам цяцьку закинув ;) Думаю проблем з ліцензією та активацією в вас небуде B) http://depositfiles.com/files/9achknygk
Доречі з оновленням з сервака дяді біла теж можете даже Звєрі зробити ліцензійними і вони проходитимуть перевірку на валідність як оригінал B)
НІКОЛЯ Дата: Вт, 03.08.2010, 10:27 | Повідомлення № 488
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Айзек)
Допоможіть будь-ласка розібратись з проблемою! Принесли Селерона 2.4 512 ОЗУ вінчестер 80 ка. Під час роботи він видав синій екран код помилки я незапамятав, шкода. І тепер під час інсталяції віндовса загрузка не йде навідь дальші формування списку файлів копіювання віндовс комп просто висне. Але це при другі та треті спробі а при перші поки холодний доходить до розпаковки дров і на 6 архіві висне.Тест ОЗУ тільки до 24 процентів потім висне. Вінчестер пробував другий опиративку теж висне змінив батерейку обнулив біос відрубав флоп та 2 привод замінив проца на аналогічний термопасту наніс як годиться проблема не зникла. Материнстка плата socet 478
В кого таке було порадьте що робити. Дуже потрібно.

Айзек поперше берете до рук кісточку для малювання ;) з правого боку над слотами ОЗУ Є МІКРОЧІП НА ЯКОМУ НАПИСАНО "ІТЕ" маркіровка іт 8712 fa і чистите кісточкой або зубной щоткой ноги чіпа. От вам і буде щасття. ;) Не ви перші маєте таку проблему не ви й останні. Просто потрібно час від часу вибивати павуки в системниках і видувати пиль ;) Якщо я непомиляюсь то в вас цей мікрочіп був замурований пиллю я маю наувазі ноги чіпа. Одпишіця чи я непомиляюсь ;)

Айзек Дата: Вт, 03.08.2010, 13:35 | Повідомлення № 489
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ковальчук_Олександр та НІКОЛЯ спасибі що відгукнулись. Ніколя окреме спасибі дійсно коли я почистив так як ви написали ноги чіпа ;) все запрацювало. Бо я вже хотів купувати другу материнську плату тому що всі мої друзі в один голос за'являли що це материнська плата глючить і потрібно інщу а проблема виявилась такою смішною. Спасибі вашому форуму за допомогу.
Andrey123q Дата: Вт, 03.08.2010, 20:19 | Повідомлення № 490
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Подкиньте ссылку на squid под Windows (по новее версию), а то толи я туплю толи незнаю...
НІКОЛЯ Дата: Вт, 03.08.2010, 21:39 | Повідомлення № 491
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
Подкиньте ссылку на squid под Windows (по новее версию), а то толи я туплю толи незнаю...

http://squid.opennet.ru/download.shtml ;)
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 03.08.2010, 23:36 | Повідомлення № 492
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3657
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Про те, що запилений чіп може видавати синій екран смерті я також не знав, догадувався, що проблема з материнкою, але де конкретно... Колі респект!

Недавно знайомому син подарив комп’ютера, говорить, переустанови Віндовс, напевне її віруси поточили, бо відеокарта працює без драйвера. Не довго думаючи, поставив свіженьку вінду, поставив драйвер, комп’ютер робить 10 хвилин і зависає, після перегрузці в звичайному режимі взагалі не працює, тільки в безпечному. Зніс драйвер - працює в звичайному. Зробив висновок, що відеокарта глючить (а перед цим вона не знаю скільки працювала при неробочому вентиляторі, він зупинився від пилі). Сьогодні придбали нову - поставив і настало щастя.

gry Дата: Ср, 04.08.2010, 06:39 | Повідомлення № 493
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1093
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
НІКОЛЯ, Дякую. Рулить.
Andrey123q Дата: Ср, 04.08.2010, 20:30 | Повідомлення № 494
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Подскажите хорошую программку для показа топологии локальной сети, сеть не маленькая, свичи и т.п.
НІКОЛЯ Дата: Ср, 04.08.2010, 21:03 | Повідомлення № 495
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Andrey123q)
Подскажите хорошую программку для показа топологии локальной сети, сеть не маленькая, свичи и т.п.

http://vipexe.net/program....le.html ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.