Вт, 23.10.2018, 06:06
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1238
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
volodschool2 Дата: Пн, 19.04.2010, 19:02 | Повідомлення № 436
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1493
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Quote (swetikccc)
Сообщение какое? Кабель не подключён

У пості ж написано, що не може підключити. Хіба мало може бути причин? Та підключив він уже того мастека. Мабуть. А може не туди підключав?
Andrey123q Дата: Пн, 19.04.2010, 19:51 | Повідомлення № 437
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (volodschool2)
У пості ж написано, що не може підключити. Хіба мало може бути причин? Та підключив він уже того мастека. Мабуть. А може не туди підключав?

Да в основном не я с этим принтером возился, а мой коллега (лаборант). Все способы из инета перебирали, не подключается, какие ошибки уже и не помню. Единственное точно, что он работал под Win 2000 и NT.
Под машину с Linux не могу подключить, т.к. на ней нет параллельного порта - может попробовать переходник PCI-LPT ?
Сегодня не было времени с ним возится на работе. Вообщем, спасибо за советы, если что отпишу, когда подключим.
gromko Дата: Пн, 19.04.2010, 20:34 | Повідомлення № 438
Лінуксоїд
Повідомлень: 3189
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Прочитати http://forum.oszone.net/thread-38060.html , може допоможе
volodschool2 Дата: Пн, 19.04.2010, 20:39 | Повідомлення № 439
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1493
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Quote (Andrey123q)
Да в основном не я с этим принтером возился, а мой коллега (лаборант)

Ага, так то був не сканер, а принтер! Якщо все-таки сканер, то він точно працює під XP SP3, у мене такий був, віддав секретарші. Отримав з новим класом більш швидкісний. Драйвери я скачував з офсайту, це швидше, аніж знайти рідний диск ;) .
pet Дата: Пн, 19.04.2010, 20:55 | Повідомлення № 440
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (Andrey123q)
не я с этим принтером возился, а мой коллега (лаборант

Quote (volodschool2)
Ага, так то був не сканер, а принтер! Якщо все-таки сканер, то він точно працює під XP SP3

B) я про теж саме

Додано (19.04.2010, 19:55)
---------------------------------------------
чесно говорячи мастековських принтерів ще в очі не бачив ;)

Andrey123q Дата: Пн, 19.04.2010, 21:28 | Повідомлення № 441
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (volodschool2)
Ага, так то був не сканер, а принтер!

Опечатка ;) Сканер.

Додано (19.04.2010, 20:28)
---------------------------------------------
Ничего, мы его и печатать заставим ;)

Ірина Дата: Вт, 20.04.2010, 19:43 | Повідомлення № 442
Профі в програмуванні та безпеці
Повідомлень: 140
Нагороди: 0
Рейтинг: 15
Дерективку ему подбросте! И всё будет тип - топ, у меня когдато был Colorado 9600 а дрова и деректива подошли от D600. Я тоже тогда помню помучалась.
sgrecords Дата: Вт, 20.04.2010, 23:57 | Повідомлення № 443
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Есть такая экзотика Mustek 1200. На Win98 бегал нормально, на XP тормозит, раза в три медленнее. На офсайте дров тогда небыло, сейчас незнаю, ставил от Win 2000
Bandalak Дата: Ср, 21.04.2010, 01:56 | Повідомлення № 444
Лідер форуму
Повідомлень: 5991
Нагороди: 43
Рейтинг: 271
sgrecords, у мене є у школі, в четвер намалюю
sgrecords Дата: Ср, 21.04.2010, 23:18 | Повідомлення № 445
Активний учасник
Повідомлень: 608
Нагороди: 2
Рейтинг: 64
Дякую Bandalak, але він у мене вже не в робочому стані :)
Quote (Ірина)
у меня когдато был Colorado

Самые теплые воспоминание о том сканере :)
metodis Дата: Сб, 24.04.2010, 09:39 | Повідомлення № 446
Троль
Повідомлень: 44
Нагороди: 1
Рейтинг: 5
Прохання до адміністрації! Сьогодні зіштовхнулась з проблемою при створенні нової теми перше повідомлення яке я добавляю пакує в шапку теми.
Всі інші також, після добавлення даже в сполерах обмежена кількість символів - знаків в повідомленні. А також неможливість використовувати ВВ коди.
Також немає розмежування; Виконати для кожної сторінки, не підкажете в чому проблема. Спасибі!
volodschool2 Дата: Чт, 29.04.2010, 15:01 | Повідомлення № 447
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1493
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Комп’ютер перестав бачити флешки. Перепробував всі порти USB, не допомагає. В диспетчері пристроїв показує як невідомий пристрій - хоче драйверів. Перевстановив драйвера USB з диску від материнки - не допомогло. Тут проблема явно з віндою, бо інша копія віндовс на цьому ж компі бачить флешки, отже USB-порт робочий. Хто знає спосіб лікування, відгукніться.
Andrey123q Дата: Чт, 29.04.2010, 17:52 | Повідомлення № 448
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
volodschool2, я блокировал флешки через ключ в реестре: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR]
"Start"=dword:00000004
4 - запрещает
3 - разрешает запуск флешек

Возможно поможет.

pet Дата: Чт, 29.04.2010, 19:54 | Повідомлення № 449
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
пришли- говорят подключи принтер- начал дрова кидать- грит остановлена служба- зашел в службы- а запустить не дает- все службы которые остановлены не поддаються запуску......????
НІКОЛЯ Дата: Чт, 29.04.2010, 23:18 | Повідомлення № 450
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (volodschool2)
Комп’ютер перестав бачити флешки. Перепробував всі порти USB, не допомагає. В диспетчері пристроїв показує як невідомий пристрій - хоче драйверів. Перевстановив драйвера USB з диску від материнки - не допомогло. Тут проблема явно з віндою, бо інша копія віндовс на цьому ж компі бачить флешки, отже USB-порт робочий. Хто знає спосіб лікування, відгукніться.

Проблема не в блокуванні! Спробуйте оновити драйвери по чіпсету та інші, а також перевстановіть DirectX повинно допомогти. Для цього підійде отакий диск з дровами ЗДЕРТИ МОЖНА ТУТ думаю розберетесь як застосувати. Перші оновлюються драйвера по чіпсету а далі вперед до перемоги. ;)
Колись теж був такий прикол що комп не бачив флешок допомогло. ;)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.