Пн, 18.02.2019, 21:05
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
metodis Дата: Нд, 18.04.2010, 13:17 | Повідомлення № 421
Троль
Повідомлень: 44
Нагороди: 1
Рейтинг: 5
Допоможіть вирішити проблему: мені потрібно у ворді зробити перехресні посилання, не підскажете як це робиться? буду дуже вдячна за допомогу!
Andrey123q Дата: Нд, 18.04.2010, 14:03 | Повідомлення № 422
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Нужно подключить сканер Mustek 1200 cp под Win XP (SP3) или на крайний случай под Linux. Пока все попытки безуспешны. Кто-нибудь сталкивался?
И еще такой вопрос: можно ли к какой-то виртуальной машине подконнектить этот сканер через порт LPT ? Ни во vmware ни в virtualbox такой возможности не увидел.
Или проще поставить 2й осью Win 2000 или NT ?


Відредаговано: Andrey123q - Нд, 18.04.2010, 14:08
swetikccc Дата: Нд, 18.04.2010, 14:05 | Повідомлення № 423
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (metodis)
Допоможіть вирішити проблему: мені потрібно у ворді зробити перехресні посилання, не підскажете як це робиться? буду дуже вдячна за допомогу!

http://office.microsoft.com/ru-ru/word/CH061049391049.aspx
gromko Дата: Нд, 18.04.2010, 16:37 | Повідомлення № 424
Лінуксоїд
Повідомлень: 3202
Нагороди: 32
Рейтинг: 401
Quote (Andrey123q)
Нужно подключить сканер Mustek 1200 cp под Win XP (SP3)

Для Windows - http://www.mustek.com.tw/Download/driv_scanr/english/1200cuplus.html

Під Linux у мене працює без проблем, SANE backend - gt68xx. Необхідний файлик PS1Gfw.usb (йде разом з windows-драйвером), його слід розмістити в /usr/shsre/sane/gt68xx.

metodis Дата: Нд, 18.04.2010, 19:05 | Повідомлення № 425
Троль
Повідомлень: 44
Нагороди: 1
Рейтинг: 5
Шановні колеги я навчаюсь додатково на заочному відділені і прошу вашої допомоги, майже все зробила, але є деякі завдання в яких я заплуталась.
в архіві в прикріпленні є моя робота там треба виконати завданн, що наведені нище, от мене цікавлять ті що виділені синім кольором:

1. Підібрати матеріал на тему «Інформаційні технології в вивченні іноземних мов»
2. Відредагувати і відформатувати документ, встановивши такі параметри: поля - праве 1см, ліве - 2,5 см, верхнє і нижнє - 1,5 см. Вирівнювання в абзаці основного тексту по ширині, абзацний відступ 1, 27 см, міжрядковий інтервал 1,5. шрифт, 14, звичайний.
3. Створити зміст документа.
4. Створити перехресні посилання.
5. Створити алфавітний покажчик.

6. Створити зноски.
7. Створити колонтитули: на парній сторінці Прізвище і номер групи, на непарній сторінці назва роботи.
8. Пронумерувати сторінки.
9. Створити титульну сторінку
10. В кінці документа встановити гіперпосилання для переходу на початок документа.
11. Зберегти документ надавши йому ім'я: сам_№3_Прізвище_№групи.

а також як можна зробити тиутулку за наведеним зразком, по простому я знаю як зробити, а от з вимогами такими як на фото я не можу дійти до кінцевого результату, буду всім вдячна за допомогу!

http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i133/1004/36/3955993c919a.jpg.html
там повинно бути 4 кінці абзацу через ентери та 7 через примусовий кінець за допомогою клавіш ALT+SHIFT+ENTER

Прикріплення: 2_.rar(12.2 Kb)


Відредаговано: metodis - Нд, 18.04.2010, 19:06
argun Дата: Нд, 18.04.2010, 19:27 | Повідомлення № 426
Прописаний назавжди
Повідомлень: 494
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (metodis)
там повинно бути 4 кінці абзацу через ентери та 7 через примусовий кінець за допомогою клавіш ALT+SHIFT+ENTER

Не ALT+SHIFT+ENTER, а SHIFT+ENTER
PanPete Дата: Нд, 18.04.2010, 19:57 | Повідомлення № 427
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (metodis)
там повинно бути 4 кінці абзацу через ентери та 7 через примусовий кінець за допомогою клавіш ALT+SHIFT+ENTER

Верхній абзац містить 3 стрічки . Дві верхніх обмежуються розривом стрічки (SHIFT+ENTER), третя - кінцем абзацу (ENTER). Для наступного абзацу задайте інтервал "перед" десь біля 100пт (задастете з діалог.вікна, викликаного послідовністю меню Формат - Абзац). Другий абзац має структуру, подібну до першого. По аналогії - інші. З малюнка видно, що кожен абзац має також інивідуальні налаштування вирівнювання та відступів зліва. При необхідності готовий дати детальніші пояснення через ОП.


Відредаговано: PanPete - Нд, 18.04.2010, 19:58
Bandalak Дата: Нд, 18.04.2010, 20:24 | Повідомлення № 428
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Доречі, а хто чув про нерозривний пробіл і знає як його зробити? :?
W-w-W Дата: Нд, 18.04.2010, 20:27 | Повідомлення № 429





Quote (Bandalak)
Доречі, а хто чув про нерозривний пробіл і знає як його зробити?

дещо є в прикріпленні
Прикріплення: rules.pdf(148.5 Kb)
Bandalak Дата: Нд, 18.04.2010, 20:33 | Повідомлення № 430
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Махновець_Ігор, там описано про "нерозтяжний пробіл", ширина якого не змінюється при встановлені вирівнювання "за шириною".
А мене цікавить термін "нерозривний пробіл" (за Завадським). Чи може це одне і те ж?
Andrey123q Дата: Нд, 18.04.2010, 21:04 | Повідомлення № 431
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
Доречі, а хто чув про нерозривний пробіл і знає як його зробити?

Ctrl+Shift+Пробел ?
Регулярно пользуюсь, удобно.

Додано (18.04.2010, 21:04)
---------------------------------------------

Quote (Bandalak)
А мене цікавить термін "нерозривний пробіл" (за Завадським). Чи може це одне і те ж?

Одно и то же. Из справки MS Word: Создание неразрывного пробела. CTRL+SHIFT+ПРОБЕЛ


Відредаговано: Andrey123q - Нд, 18.04.2010, 21:02
swetikccc Дата: Нд, 18.04.2010, 22:05 | Повідомлення № 432
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Не делаем медвежью услугу
Вот ссылочка на 2007 но там же можно найти и на 2003

7. Лекция: Особенности работы с большими документами

http://www.intuit.ru/department/office/msword2007b/7/

Andrey123q Дата: Нд, 18.04.2010, 22:30 | Повідомлення № 433
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (swetikccc)
Не делаем медвежью услугу

pet Дата: Нд, 18.04.2010, 23:13 | Повідомлення № 434
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (Andrey123q)
Нужно подключить сканер Mustek 1200 cp

в мене Мастек нормально став на пак3......дрова йшли в комплекі
swetikccc Дата: Нд, 18.04.2010, 23:40 | Повідомлення № 435
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4148
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (Andrey123q)
Нужно подключить сканер Mustek 1200 cp под Win XP (SP3) или на крайний случай под Linux

Сообщение какое?
Кабель не подключён
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.