Сб, 18.08.2018, 13:56
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Maxvel Дата: Пт, 25.12.2009, 22:40 | Повідомлення № 331
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (volodschool2)
Рядовий користувач "на слух" не завжди може виявити несправний HDD. Треба знати, як звучить несправний.

і ше в мене постояно така цензура змонтував образ на віртуальний диск і беру потои демонтувати а образ після перезагрузки кампа лишаєця на віртуальному диску
swetikccc Дата: Пт, 25.12.2009, 22:57 | Повідомлення № 332
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4112
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (volodschool2)
Рекомендую використати програму MHDD або HDD Regenerator. Одна біда - треба уміти ними користуватися, тут без гугла не обійтись

Не дай бог погасне світло , зразу в смітник
Один я вилічив, а інший (((
volodschool2 Дата: Пт, 25.12.2009, 23:00 | Повідомлення № 333
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1484
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Quote (Maxvel)
і ше в мене постояно така фігня
- в порівнянні з першою проблемою ця дійсно
Quote (Maxvel)
фігня

Додано (25.12.2009, 22:00)
---------------------------------------------

Quote (swetikccc)
не дай бог погасне світло ,

або термоядерна війна, що тоді робити? B)


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 25.12.2009, 23:04
Bandalak Дата: Сб, 26.12.2009, 00:03 | Повідомлення № 334
Лідер форуму
Повідомлень: 5921
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Quote (volodschool2)
або термоядерна війна, що тоді робити?

У селах світло гаситься щодня декілька разів. А термоядерна війна буває лише раз у житті людської популяції!
Maxvel Дата: Сб, 26.12.2009, 00:18 | Повідомлення № 335
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
бла це шо тіпа в мене вінт лажить канкретно
volodschool2 Дата: Сб, 26.12.2009, 00:30 | Повідомлення № 336
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1484
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Quote (Bandalak)
У селах світло гаситься щодня декілька разів

Та невже? Якщо це дійсно так, то без блоку безперебійного живлення комп довго не проживе.
Quote (Maxvel)
бла це шо тіпа в мене вінт лажить канкретно

Переконаний, що серед знайомих знайдуться знаючі люди, котрі можуть поставити точний діагноз, маючи доступ до "тіла клієнта".
НІКОЛЯ Дата: Сб, 26.12.2009, 09:10 | Повідомлення № 337
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Maxvel)
а образ після перезагрузки кампа лишаєця на віртуальному диску

Налаштуйте правильно віртуальний клієнт, тобіш програму демон, алкоголь 120, дубль 7, чи що ви там використовуєте, там є така функція нулити приводи при виході автоматом, просто в налаштуваннях тре зняти галочки.
І доречі на форумі заборонена ненормативна лексика, нецензурщина та її обороти. а в 15 років тим паче потрібно навчитись елементарним правилам веб спілкування ;)
НІКОЛЯ Дата: Сб, 26.12.2009, 09:18 | Повідомлення № 338
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (volodschool2)
Та невже? Якщо це дійсно так, то без блоку безперебійного живлення комп довго не проживе.

Що там села в нас є вулиця на якій всі сидять на одній фазі, там напруга 160 постійна в кращому випадку 200 і стриба в ціх межах постійно, безперебійник не встигає підтягувать зарядку, люди в магазині 4 рази безперебійник міняли думали що він браковий поки я їм не розтлумачив що до чого,
А точніш не підігнав трансфрматорно-стабілізаціцний модуль. Ща без проблем.
Yura_Shrol Дата: Вт, 19.01.2010, 20:44 | Повідомлення № 339
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
І так проблема в наступному. При підключенні до мережі інтернет (Utel, якись там модем, покриття GPRS білайн роумінг) перестають працювати (вірніше дууууже тормозять) програми для роботи з класом (Italc, NetOp). Зображення на комп’ютерах учнів оновлюється із затримкою 5-10с. В чому "собака зарита".
Можна інтернет підключити до іншої машини. Але виділяти машину для такого "хорошого" інтернету поки не хочеться.
dpi Дата: Вт, 19.01.2010, 22:29 | Повідомлення № 340
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Попробуйе отключить фаервол
swetikccc Дата: Ср, 20.01.2010, 09:56 | Повідомлення № 341
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4112
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Встановлюю на 10 подарованих б\у компів 2000 вікна по програмі друге життя компа (отримано 10 ліцензій і 10 дисків).
Не можу виконати msconfig, можливо у когось є встановлена Вінда по цій ліцензії перевірте, і відпишіться.
vinohodov Дата: Ср, 20.01.2010, 15:29 | Повідомлення № 342
Прописаний назавжди
Повідомлень: 332
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Питання по Inkscape-0.45-1.win32. Скачав, встановив через три-чотири хвилини роботи видає помилку та закривається!
Внутренняя ошибка. Inkscape придется закрыть.
Выполнено автоматическое резервное копирование несохраненных документов:
Новый документ 1.2010_01_20_14_27_43.0
Пробував на різних комп'ютерах результат такий же :(
Andrey123q Дата: Ср, 20.01.2010, 17:39 | Повідомлення № 343
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (swetikccc)
Не можу виконати msconfig

я так понял (по информации из гугла) этой программы в windows 2000 нет. Запустите поиск по диску С и посмотрите есть ли она вообще.
Поищите (скачайте) в сети msconfig для win2k или как вариант скопировать из XP.
Roman255 Дата: Ср, 20.01.2010, 19:17 | Повідомлення № 344
Тут живе...
Повідомлень: 121
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Quote (volodschool2)
Та невже? Якщо це дійсно так, то без блоку безперебійного живлення комп довго не проживе.

ББЖ - замало. Поставте перед блоком трансформатор або якийсь стабілізатор і будете мати стабільну роботу ПК. Сам так зробив і маю стабільну роботу ПК, а то було щось не зрозуміле
swetikccc Дата: Ср, 20.01.2010, 21:42 | Повідомлення № 345
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4112
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (vinohodov)
Питання по Inkscape-0.45-1.win32. Скачав, встановив через три-чотири хвилини роботи видає помилку та закривається!
Внутренняя ошибка. Inkscape придется закрыть.
Выполнено автоматическое резервное копирование несохраненных документов:
Новый документ 1.2010_01_20_14_27_43.0
Пробував на різних комп'ютерах результат такий же :(

Встановіть новішу версію
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.