Ср, 01.12.2021, 17:59
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 209 з 209
  • «
  • 1
  • 2
  • 207
  • 208
  • 209
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1371
Нагороди: 9
Рейтинг: 153


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
gu2in Дата: Вт, 14.09.2021, 16:00 | Повідомлення № 3121
Досвідчений учасник
Повідомлень: 830
Нагороди: 9
Рейтинг: 335
Цитата ALEKS ()
Яка може бути причина?
Нагадує роботу файнрідера при конвертуванні pdf у word.
Мій варіант.
Прикріплення: 5106119.docx(135.0 Kb)


Відредаговано: gu2in - Вт, 14.09.2021, 16:22
ALEKS Дата: Вт, 14.09.2021, 20:06 | Повідомлення № 3122
Активний учасник
Повідомлень: 516
Нагороди: 5
Рейтинг: 89
Цитата gu2in ()
Мій варіант.
Дякую!
Так а яка причина? Якими діями вдалося переформатувати?
gu2in Дата: Ср, 15.09.2021, 08:28 | Повідомлення № 3123
Досвідчений учасник
Повідомлень: 830
Нагороди: 9
Рейтинг: 335
При розпізнаванні та конвертуванні тексту з PDF у WORD програма бачить різні поля як нередаговані зони і якось його зберігає, що потім не редагується.
Я не розбирався, що там і як, відкрив ваш документ і зберіг як PDF і закинув його на повторне розпізнавання через сервіс www.ilovepdf.com, потім завантажив розпізнаний текст у WORD, а далі погрався з вирівнюванням та відступами.
Пробував різні онлайн-сервіси для роботи з PDF - цей подобається найбільше.
ALEKS Дата: Ср, 15.09.2021, 18:36 | Повідомлення № 3124
Активний учасник
Повідомлень: 516
Нагороди: 5
Рейтинг: 89
Цитата gu2in ()
Я не розбирався, що там і як, відкрив ваш документ і зберіг як PDF і закинув його на повторне розпізнавання через сервіс www.ilovepdf.com, потім завантажив розпізнаний текст у WORD, а далі погрався з вирівнюванням та відступами.Пробував різні онлайн-сервіси для роботи з PDF - цей подобається найбільше.
Щиро дякую! :Q
mio Дата: Ср, 15.09.2021, 22:32 | Повідомлення № 3125
Тут живе...
Повідомлень: 124
Нагороди: 2
Рейтинг: 29
Привіт.
Дано: IDLE Python 3.8, мережа комп'ютерів із Linux Ubuntu 18.04 на борту.
Знайти: файл, створений в середовищі IDLE Python (комп'ютер 1), необхідно зберегти по мережі у спільну мережеву папку, яка створена і знаходиться на іншому комп'ютері (комп'ютер 2).

У вікні діалогу зберігання файлу в IDLE Python відображаються лише каталоги користувача комп'ютера 1, мережева спільна папка не відображається.
В інших програмах, наприклад у GIMP, вікно діалогу зберігання/відкривання файлів показує спільну мережеву папку і дозволяє працювати з нею.
З будь-якого комп'ютера мережі можна заходити у спільну папку.

Отже, це особливість IDLE? Чи все-таки є рішення?
steep Дата: Чт, 11.11.2021, 18:57 | Повідомлення № 3126
Часто заходить...
Повідомлень: 72
Нагороди: 0
Рейтинг: 21
Шановні форумчани. Допоможіть. Додайте на сторінці форуму. посилання нижче, повідомлення ну скажімо просто слово Ok.
Я хочу там додати повідомлення але воно приліплюється до попереднього і виходить не зрозуміло що до чого.
Просто щоб розірвати повідомлення.

http://informatic.org.ua/forum/100-2474-1#93273
draker Дата: Пн, 15.11.2021, 17:02 | Повідомлення № 3127
IT school admin
Повідомлень: 266
Нагороди: 3
Рейтинг: 134
Цитата steep ()
Просто щоб розірвати повідомлення.
використовуйте горизонтальну лінію
(крайня права піктограма у тулбарі нового повідомлення).


Відредаговано: draker - Пн, 15.11.2021, 17:06
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
  • Сторінка 209 з 209
  • «
  • 1
  • 2
  • 207
  • 208
  • 209
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2021.