Вт, 06.12.2022, 22:19
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1378
Нагороди: 9
Рейтинг: 165


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
kosarik1 Дата: Сб, 08.02.2020, 19:09 | Повідомлення № 3061
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата gu2in ()
Ніколи не користувався цим браузером.
Чому URAN. Це браузер від UCOZ і він не відтворює рекламу на сайтах що створені в системі UCOZ.
Зверніть увагу, навіть цей форум де ми з вами на цей час спілкуємося, в даний час показує рекламу на всіх браузерах, URAN ні, а  це не зручно і дратує.
Несподівано але при створені та редагувані інформерів на сайтах з'явилася кнопка ЗБЕРЕГТИ. Проблему вирішено.
Правда трішки коряво але вже є.
А чому не напишите в UCOZ листа, вони надають послугу для освітніх сайтів безоплатно і без реклами. Це я до адміністратора форуму.
Я таке робив і не один раз.

З повагою!


Відредаговано: kosarik1 - Сб, 08.02.2020, 19:12
steep Дата: Сб, 08.02.2020, 19:46 | Повідомлення № 3062
Часто заходить...
Повідомлень: 84
Нагороди: 0
Рейтинг: 21
Допоможіть! Проблема!
Накінець надійшов новий комп'ютерний клас. Але проблема, на тому що був працював WINDOWS XP і я користувався програмою управління класом NETOP 5.0.
Тепер WINDOWS 10 і NETOP 5.0 не фуричить. Підкажіть яку програму управління класом можна застосувати під WINDOWS 10.
Передивлявся програми в Инет але може, і краще, хто вже мае досвід то підкаже.

З повагою!
volodschool2 Дата: Сб, 08.02.2020, 21:07 | Повідомлення № 3063
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1612
Нагороди: 17
Рейтинг: 412
Цитата steep ()
Підкажіть яку програму управління класом можна застосувати під WINDOWS 10.
http://informatic.org.ua/forum/8-2007-1


Відредаговано: volodschool2 - Сб, 08.02.2020, 21:08
gu2in Дата: Сб, 08.02.2020, 22:23 | Повідомлення № 3064
Досвідчений учасник
Повідомлень: 830
Нагороди: 9
Рейтинг: 335
Цитата kosarik1 ()
Це браузер від UCOZ і він не відтворює рекламу на сайтах що створені в системі UCOZ.
Ставлю доповнення до браузера AdGuard Антибанер (він є для всіх топових браузерів) і не бачу ніякої реклами.

Цитата kosarik1 ()
А чому не напишите в UCOZ листа, вони надають послугу для освітніх сайтів безоплатно і без реклами. Це я до адміністратора форуму.
Та адміни в курсі. Просто Форум це не тільки реклама від Юкоза, це ще і додатковий простір та доменне ім'я. В 2019 адмін не захотів просити скинутись грошима на оплату всього цього і намагається вирішувати ці проблеми своїми силами. :Q
gu2in Дата: Сб, 08.02.2020, 22:31 | Повідомлення № 3065
Досвідчений учасник
Повідомлень: 830
Нагороди: 9
Рейтинг: 335
Цитата steep ()
Тепер WINDOWS 10 і NETOP 5.0 не фуричить.

Загляньте ще й сюди:
steep Дата: Нд, 09.02.2020, 16:43 | Повідомлення № 3066
Часто заходить...
Повідомлень: 84
Нагороди: 0
Рейтинг: 21
Цитата gu2in ()
Ставлю доповнення до браузера AdGuard Антибанер (він є для всіх топових браузерів) і не бачу ніякої реклами.
Все це добре але:
1. Швидкість завантаження сторінок різко падає
2. Зверніть увагу. на сайтах де є лічильники їх відвідувань вони, лічильники, зникають в тому числі і на сайтах UCOZ.
3. Також інколи реклама і не завадит наприклад від Rozetka.

Даю Вам в лічку посилання на один з моїх сайтів "Електронні журнали навчального закладу" при активній прграмі AdGuard значків від кнопки сайту
СТАТИСТИКА немає і подивитися статистику зась, вимкніть програму AdGuard і значки СТАТИСТИКА з'явлюються.

Таким чином при відпрацювані сайтів системи UCOZ краще URAN і не тільки в плані статистики, а і ще дещо інше, наприклад інформери та глобальні блоки.

З повагою!


Відредаговано: steep - Пн, 10.02.2020, 07:48
Ollleksandr Дата: Нд, 09.02.2020, 19:19 | Повідомлення № 3067
Я тут недавно...
Повідомлень: 31
Нагороди: 0
Рейтинг: 17
Цитата kosarik1 ()
Це браузер від UCOZ і він не відтворює рекламу на сайтах що створені в системі UCOZ
Adblock Plus
beregok Дата: Пн, 10.02.2020, 11:09 | Повідомлення № 3068
Прописаний назавжди
Повідомлень: 316
Нагороди: 10
Рейтинг: 80
Давно користаюся таки додатками
  • uBlock Origin - чудово ріже рекламу
  • Privacy Badger - захищає приватність
  • Disconnect - блокує інші з'єднання
  • Google Container і Facebook Container - блокує стеження від соц мереж
  • HTTPS Everywhere - завантаження сайту по безпечному протоколу
  • Wappalyzer - оказує смс і додатки які використовує сайт
  • KeePassXC-Browser - паролі

Інші за потребою
  • Dark Reader
  • User-Agent Switcher
  • Shodan
  • NoScript
fox11 Дата: Пн, 10.02.2020, 16:51 | Повідомлення № 3069
Прописаний назавжди
Повідомлень: 404
Нагороди: 4
Рейтинг: 86
Сегодня удалил со всех компов Avast и поставил AdGuard и даже включил родительский контроль. Через месяц доложу.

Відредаговано: fox11 - Пн, 10.02.2020, 16:52
steep Дата: Пн, 10.02.2020, 21:20 | Повідомлення № 3070
Часто заходить...
Повідомлень: 84
Нагороди: 0
Рейтинг: 21
Цитата beregok ()
Давно користаюся таки додаткамиuBlock Origin - чудово ріже рекламу
Privacy Badger - захищає приватність
Спробував деякі і дійшов висновку все це дурниці.
Один викидає з сайтів лічильники відвідувань, другий блокує Емаіл, третій ще щось, а сьогодні взагалі напоровся, не завантажує мій фільм на Youtube.
Насилу второпав що це авторекламник так старається. Дійшов висновку все це в крзину і з корзини також.
Краще нехай буде реклама, а не постійні клопоти що там трапилося. Не вірите поексперементуйте.

 З повагою.
ALEKS Дата: Чт, 10.12.2020, 14:16 | Повідомлення № 3071
Активний учасник
Повідомлень: 527
Нагороди: 5
Рейтинг: 94
Доброго дня.
До ноутбука під'єднано проектор.
В режимі "Показывать только на 2" проектор на екран виводить повнорозмірне зображення.
В режимі "Дублировать эти дисплеи" проектор на екран виводить зменшене зображення по центру екрана.
Це відбулося, як говорять, після того, як на ноутбуці оновилася ОС Windows 10. До цього все було нормально.
Як вирішити проблему?
volodschool2 Дата: Чт, 10.12.2020, 16:55 | Повідомлення № 3072
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1612
Нагороди: 17
Рейтинг: 412
У мене схожа ситуація. На днях привезли і встановили комплект ноутбук+смартдошка. Учителька захотіла підключити свій ноутбук (у неї там куплені програми). Встановив ПЗ, все завелось, от тільки при встановленій на ноутбуках однаковій роздільній здатності отримую на дошці різні пропорції картинки. На тому ноуті, що встановлювали специ, зображення на всю дошку (4:3), а з ноута учительки отримується широкоформатне зображенн (16:9). Перекалібрував під ці пропорції, учителька погодилась. Але це ж дискомфорт. Що я зробив не так?

Відредаговано: volodschool2 - Чт, 10.12.2020, 16:55
Ktara Дата: Чт, 10.12.2020, 21:45 | Повідомлення № 3073
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4322
Нагороди: 38
Рейтинг: 391
У меня ноут + доска (SMART BOARD). Обновления Вин 10 прошли - показывается нормально. Еще сегодня ПО доски обновилось. Тоже пока все нормально.
У некоторых появилась проблема. что доска самоотключается. нужно все время наживать Подключить доску :( Видимо у каждого свои приколы
swetikccc Дата: Сб, 12.12.2020, 19:12 | Повідомлення № 3074
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4208
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата volodschool2 ()
У мене схожа ситуація. На днях привезли і встановили комплект ноутбук+смартдошка. Учителька захотіла підключити свій ноутбук (у неї там куплені програми). Встановив ПЗ, все завелось, от тільки при встановленій на ноутбуках однаковій роздільній здатності отримую на дошці різні пропорції картинки. На тому ноуті, що встановлювали специ, зображення на всю дошку (4:3), а з ноута учительки отримується широкоформатне зображенн (16:9). Перекалібрував під ці пропорції, учителька погодилась. Але це ж дискомфорт. Що я зробив не так?
Яким чином виводиться зображення на два дисплеї?
Можливо у дублюється, поставте розширений робочий стіл тоді буде все ок, але потрібно буде перетягти відптвідні вікна на другий еаран що іноді незручно, я все не зберуся купити сплітер HDMI, бо стоїть монітор 3на4, тоді б не прийшлося б вертіти головою перетягуючи вікна між дошкою і ПК.
volodschool2 Дата: Нд, 13.12.2020, 12:51 | Повідомлення № 3075
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1612
Нагороди: 17
Рейтинг: 412
Цитата swetikccc ()
Яким чином виводиться зображення на два дисплеї?
Зображення дублюється із одного і з іншого ноутбука, тільки один створює повноекранне зображення на дошці з пропорціями сторін 4:3, а інший ноутбук дає зображення 16:9. Якщо на ньому ставлю роздільну здатність 1024*768, тоді встановлюються потрібна пропорці 4:3, але розмір зображення на дошці значно зменшений. Не перевірив версії ОС на ноутбуках, можливо вони різні і тому отримується різний результат як і в ALEKS з повідомлення3071
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2022.