Чт, 23.01.2020, 08:57
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 204 з 204
  • «
  • 1
  • 2
  • 202
  • 203
  • 204
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1259
Нагороди: 8
Рейтинг: 149


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
ViktoriaK Дата: Ср, 11.09.2019, 22:35 | Повідомлення № 3046
Часто заходить...
Повідомлень: 50
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
Цитата Bandalak ()
Для додаткового календарний план не потрібно.


Та к в тому то і справа, що я буду записувати в основний журнал...ТОму й не знаю, як правильно

Цитата Ktara ()
Странно. Тоже советовались. Сказали, нельзя забирать с других предметов, но можно расширить за счет дополнительных часов. Например факультативных


Мені процитували таке: "Реалізація змісту освіти, визначеного Державним стандартом, також забезпечується вибірково-обов’язковими предметами («Інформатика», «Технології», «Мистецтво»), що вивчаються на рівні стандарту. Із запропонованого переліку учень має обрати два предмети – один в 10 класі, інший в 11 класі, або одночасно два предмети в 10 і 11 класах (у такому разі години, передбачені на вибірково-обов’язкові предмети діляться між двома обраними предметами)."
Galyna Дата: Чт, 12.09.2019, 13:00 | Повідомлення № 3047
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 1
Рейтинг: 0
Підкажіть, як налаштувати MyTestServer в операційній системіWindows10, щоб результати оцінювання приходили на вчительській комп'ютер. До
цього часу працювали на операційній системі Windows XP? Windows 8 проблем не було.
Хто зустрічався з такою проблемою? Відгукніться!

[admin]Дублювання одного повідомлення в різних темах є порушенням правил форуму. Тим паче навіщо скаржитися на своє ж власне повідомлення. щоб у скарзі знову запитати те саме. Наступний раз - буде бан.[/admin]
vasmaz Дата: Чт, 12.09.2019, 14:43 | Повідомлення № 3048
Часто заходить...
Повідомлень: 75
Нагороди: 5
Рейтинг: 21
Потрібно налаштувати MyTestStudent на отримання тестів з сервера та передачу результатів на сервер. У налаштуваннях краще вказати не IP адресу, а мережне ім'я сервера. Також дозволити використовувати мережу цією програмою у брандмауері.
bgd Дата: Пт, 20.09.2019, 11:02 | Повідомлення № 3049
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Цитата Galyna ()
Підкажіть, як налаштувати MyTestServer в операційній системіWindows10, щоб результати оцінювання приходили на вчительській комп'ютер. Доцього часу працювали на операційній системі Windows XP? Windows 8 проблем не було.
Хто зустрічався з такою проблемою? Відгукніться!


Проблема швидше за все в Брандмауері Віндовс 10. Відключіть його або дозвольте налаштовувати мережу програмою MyTestX в брандмауері.
Nicola Дата: Нд, 20.10.2019, 17:35 | Повідомлення № 3050
Прописаний назавжди
Повідомлень: 402
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Прохання допомогти з програмним забезпеченням ось такої штуки
https://kpyto.asia/ustroys....ra.html 
або http://dealextreme.com.ua/product....-silver
nicola1952 Дата: Вт, 05.11.2019, 20:48 | Повідомлення № 3051
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Необхідний драйвер для мультимедійної дошки MolyBoard і програмне забезпечення для неї. В неті не знайшов.
gu2in Дата: Вт, 05.11.2019, 21:28 | Повідомлення № 3052
Досвідчений учасник
Повідомлень: 771
Нагороди: 8
Рейтинг: 303
Напишіть комент чи на E-mail користувачу, який виклав на Ютубі відео:

Він там надсилає на пошту копію диску з дровами.
gry Дата: Вт, 26.11.2019, 18:15 | Повідомлення № 3053
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1143
Нагороди: 4
Рейтинг: 133
З'явилися у школі 9 ноутбуків. На них встановлено office 2016 standard . Проблема  - немає Access. При намаганні завантажити з оф. сайту Microsoft - вимагає реєстраціїї і т.д. і. т.п.  Що робити ? ? ? 
P.S. Постачальник програмних засобів - невідомий, вже на половині ПК почалось вимагання продовжити ліцензію /активувати/.
volodschool2 Дата: Вт, 26.11.2019, 18:24 | Повідомлення № 3054
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1535
Нагороди: 15
Рейтинг: 377
Цитата gry ()
office 2016 standard
Access'ом не комплектується. Треба купувати. У мене та ж проблема, нещодавно отримали 6 нових ПК, офіс-2019, також стандарт, аксесу немає. Одне радує, що ліцензія безстрокова.





Відредаговано: volodschool2 - Вт, 26.11.2019, 18:28
draker Дата: Ср, 27.11.2019, 08:28 | Повідомлення № 3055
IT school admin
Повідомлень: 220
Нагороди: 3
Рейтинг: 129

Цитата
вже на половині ПК почалось вимагання продовжити ліцензію /активувати/

Єдине вірне рішення - знести MS Office, що не має активації. Статтю 176 Кримінального кодексу України ніхто не відміняв. Windows must DIE!

Встановити Libre Office і користуватися Base.

Або купити ліцензію на MS Office  (Rozetka.ua або інший ретейлер).

І ні в якому випадку не використовувати "піратські зборки", локальні KMS-активатори від Ratiborus, наприклад, та інші способи активації легальних образів MS Office нелегальними способами.


Відредаговано: draker - Ср, 27.11.2019, 08:36
gry Дата: Ср, 27.11.2019, 10:13 | Повідомлення № 3056
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1143
Нагороди: 4
Рейтинг: 133
Цитата draker ()
Єдине вірне рішення - знести MS Office, що не має активації. Статтю 176 Кримінального кодексу України ніхто не відміняв. Windows must DIE!Встановити Libre Office і користуватися Base.
ЗГОДЕН !
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 27.11.2019, 18:02 | Повідомлення № 3057
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4312
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата gry ()
Access'ом не комплектується.

Справді, Access входить зараз тільки до дорогих варіантів MS Office.
Jokerz Дата: Чт, 28.11.2019, 10:08 | Повідомлення № 3058
Хостер
Повідомлень: 1259
Нагороди: 8
Рейтинг: 149
Действительно поддерживаю, нужно переходить на Linux, он сейчас как десктоп вполне норм, есть тот же deepin дистриб он на виндовс похож и создан как его замена.
kosarik1 Дата: Пн, 20.01.2020, 21:36 | Повідомлення № 3059
Новий користувач
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
При створені чи редагувані інформерів у системі UCOZ браузера URAN зникла кнопка інформера СОХРАНИТЬ. В усіх інших браузерах вона присутня.

Дав запит на UCOZ.

Пожалуйста помогите!
В браузере URAN UCOZ при создании информеров отсутствует кнопка СОХРАНИТЬ во всех
других браузерах она присутствует?
URAN очень удобно пользоваться и я к нему привык.

Отримав відповідь.

Если у Вас уже установлена последняя версия данного браузера и вопрос именно в нем актуален, то решить ситуацию уже невозможно.
На данный момент поддержка браузера окончена.
С уважением,  Кирилл 
Служба технической поддержки веб-сервиса uCoz

Я дійсно оновляв браузер URAN.
Може в кого знайдеться старенька версія браузера URAN киньте на адресу kosofts@ukr.net

Дуже дякую.
gu2in Дата: Вт, 21.01.2020, 08:11 | Повідомлення № 3060
Досвідчений учасник
Повідомлень: 771
Нагороди: 8
Рейтинг: 303
За посиланням скачується 26 версія:

наскільки вона старенька - вирішуйте самі. Ніколи не користувався цим браузером. Для редагування сайтів завжди використовую Мозілу - в неї найбільш коректно все відображається, хоча як основий браузер використовую Оперу.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
  • Сторінка 204 з 204
  • «
  • 1
  • 2
  • 202
  • 203
  • 204
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2020.