Пн, 16.09.2019, 12:12
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1245
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
gu2in Дата: Нд, 27.01.2019, 19:53 | Повідомлення № 3001
Досвідчений учасник
Повідомлень: 766
Нагороди: 8
Рейтинг: 303
У мене все виходить.
Давайте посилання на канал.
Бувають проблеми, коли канал у своїй назві має латиницю, тоді треба шукати його дійсний ID.


Відредаговано: gu2in - Нд, 27.01.2019, 20:50
fox11 Дата: Пн, 28.01.2019, 18:49 | Повідомлення № 3002
Прописаний назавжди
Повідомлень: 335
Нагороди: 4
Рейтинг: 81
На Юкозе вроде как запретили делать сайты?
novichok Дата: Ср, 30.01.2019, 12:10 | Повідомлення № 3003
Прописаний назавжди
Повідомлень: 396
Нагороди: 8
Рейтинг: 121
Цитата fox11 ()
На Юкозе вроде как запретили делать сайты?

Хто???
fox11 Дата: Ср, 30.01.2019, 16:32 | Повідомлення № 3004
Прописаний назавжди
Повідомлень: 335
Нагороди: 4
Рейтинг: 81
Цитата novichok ()
Хто???

Наши люди. https://tv5.zp.ua/news.... 
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 31.01.2019, 12:39 | Повідомлення № 3005
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4308
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата fox11 ()

Наши люди.

Петицію не підтримано: https://petition.president.gov.ua/petition/38314
novichok Дата: Ср, 06.02.2019, 08:52 | Повідомлення № 3006
Прописаний назавжди
Повідомлень: 396
Нагороди: 8
Рейтинг: 121
Цитата fox11 ()
Наши люди. https://tv5.zp.ua/news....
 
Якась дурня про рекламу та заробляння грошей....на шкільному та дитсадочковому сайтах рекламу відключили зразу за листом-проханням, що вони педагогічного спрямування
poq Дата: Ср, 06.02.2019, 17:48 | Повідомлення № 3007





Цитата fox11 ()
На Юкозе вроде как запретили делать сайты?

Где прочитать о запретили.
Ну и бог с ним у меня на выходе свой вариант программного комплекса для создания сайтов.
Admin Дата: Вт, 05.03.2019, 14:28 | Повідомлення № 3008
Лідер форуму
Повідомлень: 71
Нагороди: 2
Рейтинг: 25
доброго дня! Допоможіть будь ласка вирішити таку проблему: Є мультимедійна дошка та проектор до неї, виникає така проблема в ході роботи проектора-через деякий час, а це може бути і 10 хв і 5 і 12 хв виключається сам проектор. Таке враження ніби перегрілась лампа, на пульт не реагує, натискаю кнопку "вимкнути" він вимикається, потім вмикаю і тиша, загорається червоний індикатор, хоча він включився, але зображення не йде на екран, потім проходить пару хвилин  і включається. Все якось дивно і так за урок може бути декілька разів. Що це може бути? Можливо це проблеми з електронікою, в меню перевіряв, все добре, проблем нема.

DixiEducation Дата: Вт, 05.03.2019, 16:34 | Повідомлення № 3009
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
... потім вмикаю і тиша, загорається червоний індикатор, ...
Не претендую на істину в останній інстанції, але зазвичай проектори залежні від повітряного охолодження - якщо при його включенні тиша - то міг вийти з ладу вентилятор що охолоджує лампу - зазвичай він працює постійно і просто зменшує інтенсивність коли економний режим. Не розбирайте його поки не переконаєтеся що можна здати по гарантії - навчальні засоби повинні постачатися з гарантією в три роки, а якщо від виробника гарантія менша то до неї має йти розширена гарантія постачальника о потрібного терміну (якщо звісно це було через тендер згідно рекомендацій МОН). Бо варіант що вентиляційний отвір просто прикритий автоматично відпадає - думаю ви б це перевірили. Мое учні просто вставили паличку і кулер не крутиться - ну просто бешкетують... буває...

Не дуже ясно яка саме лампочка світиться червоним але може бути що вона випрацювала свій ресурс в 4-5 тис годин (скільки там передбачено) - але це дуже неприємно коли виробник штучно обмежує використання тільки по причині напрацювання годин а не фактичного зносу лампи.
Лампа червона може ще свідчити про цілий ряд помилок і тривалість свічення і мигання мають свої розшифровки в інструкції до конкретної моделі - ваш проектор крутої фірми, але якщо не помиляюсь без сервісу в Україні - просто зателефонувати і отримати консультацію безкоштовно мабуть не вийде - тільки звертатися до постачальника.

Про всякий випадок вийміть лампу (це не порушує гарантійні умови) - огляньте контакти - якщо є окислення на контактах, то видаливши його може все наладитися.
Але краще ті проектори де є офіційний сервіс в Україні з телефонним номером для консультацій.
Yura_Shrol Дата: Ср, 06.03.2019, 09:12 | Повідомлення № 3010
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 652
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
А може банально поганий контакт в електричній мережі? А включитися він не схоче поки лампа не схолоне. В мене в класі проектор цієї фірми. Якщо виключити, то включити відразу не вдається. Загорається червоний індикатор. Дивіться на вентилятор. Може не працює.
Admin Дата: Ср, 06.03.2019, 11:33 | Повідомлення № 3011
Лідер форуму
Повідомлень: 71
Нагороди: 2
Рейтинг: 25
DixiEducation та Yura_Shrol 
дякую за підказки та допомогу, але покищо проблема не вирішена

Я вже вчора та сьогодні експерементував і досліджував, що буде він сьогодні витворяти, кулер працює, з вікна вентиляції гарно проходить повітря і видно як він працює. Це перший проектор такий в мене в роботі, я бачив у районі такі самі і робили там демонстрації по 1 і більше годин, і ніхто не виключався, а в мене якийсь дивний, я підозрюю, що це якийсь брак. Що дивно нам його подарували, він новенький, але у коробці не було ні гарантії ні документів, тільки десь інструкція є. Саме дивно те, що що на пульті, кнопки "вкл" "викл" поміняні місцями, це вже мене якось насторожило, а потім ці чудеса з самим проектором

він вимикається після увімкнення в будь-який час, якогось точного часу спрацювання нема, коли захотів тоді й відпочиває це чудо техніки
ось фото, коли повторно хочеш увімкнути


В мене таке враження, що на чомусь зекономили, коли його робили, можливо на радіаторі всередині або щось інше, не вистачає банально йому охолодження і клієнт втрачає свідомість на пару хв.
vasmaz Дата: Ср, 06.03.2019, 13:59 | Повідомлення № 3012
Часто заходить...
Повідомлень: 73
Нагороди: 2
Рейтинг: 16
У нас проектор почав погано світити, потім вимикався через пару хвилин і загорялася червона лампочка. Лампа відпрацювала 160 годин. Віддали в ремонт по гарантії, хоча гарантійного талона також не було. Ремонтували 3 місяці, вчора привезли і дали гарантійний талон.
DixiEducation Дата: Ср, 06.03.2019, 14:38 | Повідомлення № 3013
Новий користувач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Admin ()
нам його подарували


Як кажуть "Prezent коню don`t з зуби see"  ;)
Без гарантії туго, але зменшити коло підозрюваних елементів можна попросивши у когось неподалік такий же ламповий модуль для перевірки - чи у лампі справа.


Відредаговано: DixiEducation - Ср, 06.03.2019, 14:38
argun Дата: Ср, 06.03.2019, 17:26 | Повідомлення № 3014
Активний учасник
Повідомлень: 500
Нагороди: 1
Рейтинг: 47
У нас проектор benq mp622. Має 2 кулери. Якщо 1 не працює, проектор теж не хоче. Можливо і у Вас не один кулер.
swetikccc Дата: Вт, 16.04.2019, 16:21 | Повідомлення № 3015
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4159
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Включаю шкільний комп, завантажується. Стоп... Щось не так. А де дівся пароль в біосі на вхід?
Предивився журнал роботи в вікнах все як завжди,  навіть час не збитий ніде при вході в вікна.
Чи може сам зникнути пароль виставлений в біос?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.