Чт, 27.06.2019, 12:12
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1240
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Чт, 24.01.2019, 08:50 | Повідомлення № 3001
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата TYP ()
http://web2apk.com/create.aspx

Так з цього все і починалося ;) . Я там робив додатки для батьків, щоб легко виходили на сторінку учня, але коли з'явилося багато охочих, то з'ясувалося, що сайт безкоштовно більш як три апк в день робити не хоче. Є, вичайно і офлайн програмка "підстругана", щоб проблему обійти, але хотілося б без піратства, по ойропейськи ;) . А що-до другого посиланя, то потрібно буде з ним попрацювати. Я нарив вже кілька програмок, які можуть "розтрусити" апк до подібного стану, всі зміни потрібно внести у config.xml (так мені, можливо, по незнанню, здається). А от назад зібрати той "венігрет" поко-що не виходить.
beregok Дата: Чт, 24.01.2019, 13:47 | Повідомлення № 3002
Прописаний назавжди
Повідомлень: 283
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
З того що я роздивився то в файлі xml не все, є права та інформація про додаток механізм запуску, слої
Наприклад приват24.
Використавши apktool



Файл AndroidManifest.xml
не повністю, є ліміт на повідомлення



Стосовно деяких прав виникають сумніви: запис звуку та налаштувань звуку,  доступ до карти пам'яті, розблокування, вимкнення клавіатури
В монобанку менше прав



Радує те що трафік шифрують, в монобанку використовується стандарт GOST28147
Цікаве можна зайти в теці smali

Пробував перезбирати тестовий додаток, виникли проблема при втсновленні каже додаток пошкоджено

Прикріплення: AndroidManifest.xml(17.7 Kb)


Відредаговано: beregok - Чт, 24.01.2019, 15:12
mudrak Дата: Чт, 24.01.2019, 21:11 | Повідомлення № 3003
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата beregok ()
Пробував перезбирати тестовий додаток

А чим перезбирали? В мене саме на цьому етапі проблеми, apktool розбирає, а скомпілювати не може - весь час якісь помилки.
mudrak Дата: Чт, 24.01.2019, 22:45 | Повідомлення № 3004
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Здається, вийшло...і ніби працює: 
1. Апк розбираємо (на сайті чи apktool), знаходимо config.xml.
2. У config.xml вносимо необхідні зміни (на малюнку залито зеленим).
3. Редагований xml переносимо на якийсь андроїд (зручніше на планшет).
4. Програмкою ApkEditor заміняємо оригінальний xml на редагований.
Звісно, що це тільки для однотипних додатків, які відрізняються лише небагатьма стрічками коду (саме як у мене). 
Прикріплення: 4723563.png(29.5 Kb)
beregok Дата: Пт, 25.01.2019, 04:40 | Повідомлення № 3005
Прописаний назавжди
Повідомлень: 283
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
В мене теж вийшло,
як і думав: проблема з підписом після побудови, отже
Код
apktool b Google


Далі використовую утиліту apksigner  для підпису,
файли сертифікату та ключа підсовую з іншого додатку
Код
apksigner sign --key key.pk8 --cert certificate.pem Google.apk


Перевіримо підпис
Код
dew@zero:~/apk/Google/dist$ apksigner verify --verbose Google.apk
Verifies
Verified using v1 scheme (JAR signing): true
Verified using v2 scheme (APK Signature Scheme v2): true
Number of signers: 1


Запускаю на смартфоні, встановлює, а то раніше мовляв файл пошкоджено,
ось додаток змінений з url-адресою для генерації додатку використав http://web2apk.com
https://drive.google.com/open?id=1haBmFduorLO3mfhOTc8U8onHhDvhwfpF

До речі
в apktool в перший раз при побудові була проблема з PATH, лікується, хоча генерується апк і без неї
Код
PATH=$PATH:/prebuilt/aapt/linux/aapt/


Додано (25.01.2019, 04:46)
---------------------------------------------
Також завантажити будь-який додаток на пк можна з допомогою https://apps.evozi.com/apk-downloader/
Вбиваємо адресу апк з плеймаркета
Прикріплення: key.zip(1.7 Kb)


Відредаговано: beregok - Пт, 25.01.2019, 04:46
mudrak Дата: Пт, 25.01.2019, 08:35 | Повідомлення № 3006
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата beregok ()
проблема з PATH, лікується

Ось про це, будь-ласка, в деталях, бо в мене це "tool" при спробі щось зібрати видає суцільні "can't find.."
beregok Дата: Пт, 25.01.2019, 19:46 | Повідомлення № 3007
Прописаний назавжди
Повідомлень: 283
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
Використовую linux
Перед тим як прописати змінну патч створив теку
mkdir /prebuilt/aapt/linux/aapt/

Хотілося б побачити логи
mudrak Дата: Сб, 26.01.2019, 10:30 | Повідомлення № 3008
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата beregok ()
Хотілося б побачити логи

Windows7x86, Програма APKing Tools, обіцяли, що при натиснутому Shift правокнопкове меню матиме пункти цієї програми. серед іншого і "декомпілювати повністю" (якщо на апк файлі), та " зібрати та підписати". Пункти є, декомпілювати працює, а зібрати - завершеється оцим
Прикріплення: 2785238.png(74.8 Kb)
beregok Дата: Сб, 26.01.2019, 15:53 | Повідомлення № 3009
Прописаний назавжди
Повідомлень: 283
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
Як пишуть на ФоПда

Код
APKing
версия: 1.3.4
Последнее обновление программы в шапке: 31.05.2016

[b]1.3.4:[/b]
- Apktool версии 2.1.1;


Зараз apktool 2.3.4
TYP Дата: Нд, 27.01.2019, 14:21 | Повідомлення № 3010
Прописаний назавжди
Повідомлень: 467
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Колеги підкажіть будь-ласка, чи є можливість отримати статичне посилання на пряму трансляцію Youtub-канала. Тобто. щоб це посилання лежало десь на сайті, чи як вбудований фрейм і коли власник транслює - маємо відео, якщо не транслює - що небудь чи нічого
gu2in Дата: Нд, 27.01.2019, 16:54 | Повідомлення № 3011
Досвідчений учасник
Повідомлень: 763
Нагороди: 8
Рейтинг: 288
Заходите на головну сторінку каналу і копіюєте посилання на канал. Якщо посилання має закінчення /featured - видаляєте закінчення і міняєте на /live, якщо посилання на канал не містить /featured - то просто додаєте /live.
Приклад:
1) https://www.youtube.com/channel/UCWyKpCMEyF22WziHeQ-2qJA/featured
2) https://www.youtube.com/channel/UCWyKpCMEyF22WziHeQ-2qJA/live
Якщо блогер стриме - попадете на пряму трансляцію, якщо ні - попадете на запис останньої трансляції.
TYP Дата: Нд, 27.01.2019, 17:39 | Повідомлення № 3012
Прописаний назавжди
Повідомлень: 467
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата
Заходите на головну сторінку каналу і копіюєт

Дякую, з цим я розібрався, але знайшов ще одну проблему. Таке посилання, не можна використати для iframe. Тобто таке посилання є статичне, але посилання на поширення самого відео, щоб додати на інший сайт міняється.
gu2in Дата: Нд, 27.01.2019, 18:53 | Повідомлення № 3013
Досвідчений учасник
Повідомлень: 763
Нагороди: 8
Рейтинг: 288
Для вставки фрейма на Юкоз:
Через HTML-редактор сторінки вставляємо код:
Код
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" src="//www.youtube.com/embed/live_stream?channel=ID_Вашего_канала" width="640"></iframe>
або з автозапуском:
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" src="//www.youtube.com/embed/live_stream?channel=ID_Вашего_канала&autoplay=1" width="640"></iframe>


Приклад:
1) канал https://www.youtube.com/channel/ UCWyKpCMEyF22WziHeQ-2qJA/featured
2) код для вставки:
Код
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" src="//www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCWyKpCMEyF22WziHeQ-2qJA&autoplay=1" width="640"></iframe>


Відредаговано: gu2in - Нд, 27.01.2019, 18:57
TYP Дата: Нд, 27.01.2019, 19:40 | Повідомлення № 3014
Прописаний назавжди
Повідомлень: 467
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата gu2in ()
код для вставки

Не проходить. посилання те з /live - працює, а фрейми - ні. Вони підміняють якось код.
gu2in Дата: Нд, 27.01.2019, 19:53 | Повідомлення № 3015
Досвідчений учасник
Повідомлень: 763
Нагороди: 8
Рейтинг: 288
У мене все виходить.
Давайте посилання на канал.
Бувають проблеми, коли канал у своїй назві має латиницю, тоді треба шукати його дійсний ID.


Відредаговано: gu2in - Нд, 27.01.2019, 20:50
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.