Пт, 20.09.2019, 13:50
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1249
Нагороди: 8
Рейтинг: 149


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Сб, 01.12.2018, 10:04 | Повідомлення № 2956
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Результат.
Прикріплення: 6910865.png(35.2 Kb)
mudrak Дата: Сб, 01.12.2018, 10:17 | Повідомлення № 2957
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
В 12 рядку результат формули COUNTA для кожного стовпця відповідно, а в клітинці D14 сума всього рядка 12 (SUM12:12). Потрібно щоб дані з клітинки D14 відображалися на іншій таблиці на цьому ж диску. І з клітинки, і з рядка поки що "помилка аналізу формули".
swetikccc Дата: Сб, 01.12.2018, 15:53 | Повідомлення № 2958
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4159
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
https://support.google.com/docs/answer/3093340?hl=ru
Для чого ви включаєтє в формулу напряму імпорт.
Імпортуйте все в яуісь клітинки, а потім ці клітинки вже в формулу
https://www.google.com.ua/url?sa=....xbU2nov

YouTube · Снежана Манько

4:23
Как связать Google-таблицы. Формула Importrange.
12 лют. 2018 р.
Найдете і подивитесь


Відредаговано: swetikccc - Сб, 01.12.2018, 16:11
mudrak Дата: Сб, 01.12.2018, 19:02 | Повідомлення № 2959
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Відео виявилося корисним, повчився, але ....не допомогло. Зробив все так як Сніжанна, але в мене чомусь біля помилки REF ніякої кнопки не з'являється. Пробував і з сумою, і без оної, результат однаковий.
Прикріплення: 6380313.png(24.3 Kb)
mudrak Дата: Сб, 01.12.2018, 19:10 | Повідомлення № 2960
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Знайшов кілька помилок....ЗАПРАЦЮВАЛО!!!!....Усім спасибі

Відредаговано: mudrak - Сб, 01.12.2018, 19:11
nolk-v Дата: Пн, 10.12.2018, 15:12 | Повідомлення № 2961
Прописаний назавжди
Повідомлень: 300
Нагороди: 2
Рейтинг: 35
Шановні колеги, чи працює хтось з сервісом kahoot? При створенні тестів, виникає проблема - постійно у тексті питання виправляє слова (на неправильні, наприклад відмовляється писати слово частоти - прибирає автоматично останню літеру)). Чи можна якимось чином відключити автоматичне виправлення? Дякую...
Відключив автоматичний переклад і все нормально... Питання знято...


Відредаговано: nolk-v - Пн, 10.12.2018, 15:27
gry Дата: Ср, 12.12.2018, 19:03 | Повідомлення № 2962
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1133
Нагороди: 4
Рейтинг: 128
Колеги. Як можна по мережі потоково передавати медіадані на телевізор ? Телевізор KIVI (50''). Мережа його бачить, а от як з 10-го Віндовса передати на нього хоча б картинку/відеоролик - не виходить. Віндовс пише - "Пристрій не підтримує передачу мультимедійних файлів". Може в телевізорі налаштування якісь потрібно?  Начеб-то "переклацав " все...  :)

Відредаговано: gry - Ср, 12.12.2018, 19:03
poq Дата: Ср, 12.12.2018, 20:47 | Повідомлення № 2963





Цитата gry ()
Колеги. Як можна по мережі потоково передавати медіадані на телевізор ?
Мені здається таке не реально. Такий потік сигналу як телевізійний мрежа не переварить. Я використовую на уроках програму NETOP 5.0.
Все що я пояснюю і демонструю на своєму компі діти одночасно бачать на своїх. Пробував відео мережа не тягне. 
У учнів на компах чорні екрани. Навіть якщо якась потужна, крута, презентація теж проблеми, приторможує, тобто повільно виводиться на компи учнів.
Може я не правий пробуйте. NETOP 5.0 вже давня. Може вже є щось краще.

З повагою.
swetikccc Дата: Ср, 12.12.2018, 21:44 | Повідомлення № 2964
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4159
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
В стандартному програвачі вікон налаштували потокову передачу?
Попробуйте VLC плеерплеер, думаю в неті найдете по ньому допомогу.

Згадав на 4pda досить велика гілочка є про ці теліки, подивіться і там


Відредаговано: swetikccc - Ср, 12.12.2018, 22:04
poq Дата: Ср, 12.12.2018, 21:51 | Повідомлення № 2965





VLC. Сам не пробував. Подивіться тут.

https://vynesimozg.com/peredat-video-i-muzyku-po-seti-s-pomoshhyu-vlc/
Nicola Дата: Ср, 12.12.2018, 22:36 | Повідомлення № 2966
Прописаний назавжди
Повідомлень: 401
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Цитата gry ()
Як можна по мережі потоково передавати медіадані
мабуть треба ставити якийсь локальний web сервер на передачу відеоданих. А на телевізорі приймати по мережі(ну щось подібне ютубу)
десь в інеті таке зустрічав років 2 назад
Можна почитати тут https://books.google.com.ua/books?i....f=false

Ще знайшов https://www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=12171


Відредаговано: Nicola - Ср, 12.12.2018, 22:47
Bandalak Дата: Ср, 12.12.2018, 23:07 | Повідомлення № 2967
Лідер форуму
Повідомлень: 6223
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Цитата gry ()
Мережа його бачить, а от як з 10-го Віндовса передати на нього хоча б картинку

Для чого весь цей гімор?
А що заважає купити 10м кабель HDMI і з'єднати ноутбук з телевізором?
gry Дата: Ср, 12.12.2018, 23:22 | Повідомлення № 2968
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1133
Нагороди: 4
Рейтинг: 128
Цитата Bandalak ()
Для чого весь цей гімор?А що заважає купити 10м кабель HDMI і з'єднати ноутбук з телевізором?


Мабуть так і буде. День грався, два дні "гуглив" , в результаті Ваш варіант , мабуть , найкращий. Дякую колегам за допомогу !
Nicola Дата: Чт, 13.12.2018, 08:44 | Повідомлення № 2969
Прописаний назавжди
Повідомлень: 401
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Цитата Bandalak ()
купити 10м кабель HDMI
У минулому році 15м кабелю на проектор брали за 500грн
poq Дата: Чт, 13.12.2018, 09:03 | Повідомлення № 2970





Цитата gry ()
Мабуть так і буде. День грався, два дні "гуглив" , в результаті Ваш варіант , мабуть , найкращий. Дякую колегам за допомогу !
Вибачте! Я напевно трішки не зрозумів. Якщо Вам потрібно просто під'єднати компа до телевізора то я використовую AMD Radeon Software. 
Там є як підєднати декілька моніторів, щось таке вже забув. Подивіться тут

https://biblprog.org.ua/ru/ati_catalyst/
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.