Пн, 21.10.2019, 11:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1256
Нагороди: 8
Рейтинг: 149


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
ilona_15 Дата: Ср, 15.08.2018, 14:43 | Повідомлення № 2881
Перспективна вчителька
Повідомлень: 177
Нагороди: 3
Рейтинг: 48
А якщо я оберу два модулі по 35 год., то в 11 класі буду продовжувати розпочатий модуль в 10 класі?
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 15.08.2018, 21:07 | Повідомлення № 2882
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4309
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата ilona_15 ()
А якщо я оберу два модулі по 35 год., то в 11 класі буду продовжувати розпочатий модуль в 10 класі?
Саме так.
Informatuk Дата: Ср, 29.08.2018, 08:11 | Повідомлення № 2883
Новий користувач
Повідомлень: 19
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Допоможіть вирішити проблему. В класі 5 ноутбуків lenovo зависли на логотипі  lenovo після оновлення, хто стикався з цією проблемою і як її вирішити?
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 29.08.2018, 12:02 | Повідомлення № 2884
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4309
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата Informatuk ()
5 ноутбуків lenovo зависли на логотипі lenovo після оновлення

Яка операційна система? Чи вдається зайти в налаштування BIOS?
volodschool2 Дата: Ср, 29.08.2018, 12:17 | Повідомлення № 2885
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата Informatuk ()
В класі 5 ноутбуків lenovo зависли на логотипі  lenovo після оновлення
На екрані тільки логотип, чи крутяться точки (завантаження системи)? Якщо це він10, то можна спробувати одразу після початку завантаження ОС натиснути і тримати 4 сек кнопку увімкнення (аварійно завершити роботу). Після наступного увімкнення комп’ютера має запуститися відновлення системи. Там можна обрати відкат до однієї із збережених точок відновлення.
У мене також піля літніх канікул декілька комп’ютерів скачали оновлення і потім після перезавантаження був чорний екран. Вирішив почекати і чудо сталось, приблизно через 30 хв система сама завелась.


Відредаговано: volodschool2 - Ср, 29.08.2018, 12:21
Jimik Дата: Ср, 29.08.2018, 13:57 | Повідомлення № 2886
Тут живе...
Повідомлень: 161
Нагороди: 2
Рейтинг: 54
Можна попробувати скинути біос до заводських настройок, знизу повинен бути отвір з намальованою батареєю, вставте туди голку
Informatuk Дата: Ср, 29.08.2018, 16:29 | Повідомлення № 2887
Новий користувач
Повідомлень: 19
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Пилипчук_О_П ()
Яка операційна система? Чи вдається зайти в налаштування BIOS?
операційна система він 10, в налаштування біос  можна зайти

Додано (29.08.2018, 18:45)
---------------------------------------------

Цитата volodschool2 ()
На екрані тільки логотип, чи крутяться точки (завантаження системи)? Якщо це він10, то можна спробувати одразу після початку завантаження ОС натиснути і тримати 4 сек кнопку увімкнення (аварійно завершити роботу). Після наступного увімкнення комп’ютера має запуститися відновлення системи. Там можна обрати відкат до однієї із збережених точок відновлення.У мене також піля літніх канікул декілька комп’ютерів скачали оновлення і потім після перезавантаження був чорний екран. Вирішив почекати і чудо сталось, приблизно через 30 хв система сама завелась.


на екрані тільки логотип, точки не крутяться це він 10 , ваш спосіб не допоміг

Додано (29.08.2018, 18:48)
---------------------------------------------

Цитата Jimik ()
Можна попробувати скинути біос до заводських настройок, знизу повинен бути отвір з намальованою батареєю, вставте туди голку
біос скидав до заводських налаштувань не допомогло, отвору з намальованою батареєю не має
draker Дата: Чт, 30.08.2018, 08:20 | Повідомлення № 2888
IT school admin
Повідомлень: 201
Нагороди: 3
Рейтинг: 116
1. Не поспішати.

2. Включіть ноути, хай попрацюють 2-3 години з підключеним Інтернетом. Якщо це було оновлення до Win10 1803, то в залежності від швидкості Інету та потужностей ноутбука (CPU, RAM), завершення оновлення може проходити довго.

3. Якщо не допомогло, створюємо диск відновлення системи (або флешку) на сусідніх ноутбуках, що запускаються. Головне щоб розрядність (х86, х64) співпадала. Якщо ноути нові, то гарантовано х64. Тим, хто ще не створив такий диск (або флешку), раджу не відкладати у довгу шухляду. Як користуватися сабжем - Google у поміч

4. Після відновлення системи вичистити папку старої установки системи (Dism++ - обережно, тільки для просунутих користувачів; або стандартним засобом Windows: диск - властивості- обслуговування- очистка диску-  вибрати "видалити старі системні файли"). Google у поміч.
bgd Дата: Чт, 30.08.2018, 18:07 | Повідомлення № 2889
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Цитата Informatuk ()
біос скидав до заводських налаштувань не допомогло, отвору з намальованою батареєю не має

Була подібна проблема.
Спробуйте зайти в безпечному режимі або Последняя удачная загрузка ... (пр включенні ноута, клавіша F8 або інша в залежності від материнки і виробника ноуту).
volodschool2 Дата: Чт, 30.08.2018, 19:31 | Повідомлення № 2890
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата bgd ()
Спробуйте зайти в безпечному режимі або Последняя удачная загрузка ... (пр включенні ноута, клавіша F8 або інша в залежності від материнки і виробника ноуту).
Читайте уважніше, там він10, таке уже не працює.
Informatuk Дата: Чт, 30.08.2018, 21:22 | Повідомлення № 2891
Новий користувач
Повідомлень: 19
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата draker ()
1. Не поспішати. 2. Включіть ноути, хай попрацюють 2-3 години з підключеним Інтернетом. Якщо це було оновлення до Win10 1803, то в залежності від швидкості Інету та потужностей ноутбука (CPU, RAM), завершення оновлення може проходити довго.

3. Якщо не допомогло, створюємо диск відновлення системи (або флешку) на сусідніх ноутбуках, що запускаються. Головне щоб розрядність (х86, х64) співпадала. Якщо ноути нові, то гарантовано х64. Тим, хто ще не створив такий диск (або флешку), раджу не відкладати у довгу шухляду. Як користуватися сабжем - Google у поміч. 

4. Після відновлення системи вичистити папку старої установки системи (Dism++ - обережно, тільки для просунутих користувачів; або стандартним засобом Windows: диск - властивості- обслуговування- очистка диску-  вибрати "видалити старі системні файли"). Google у поміч.
дякую, спробую ще ваш спосіб
volodschool2 Дата: Чт, 30.08.2018, 22:17 | Повідомлення № 2892
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Якщо не дочекаєтесь, можете спробувати ще одне. Запишіть завантажувальну флешку з він10, завантажтесь із неї і оберіть не інсталяцію, а відновлення системи. Там є багато способів відновлення, можете спробувати зробити відкат до дати, коли все працювало.
bgd Дата: Чт, 30.08.2018, 22:32 | Повідомлення № 2893
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 526
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Цитата volodschool2 ()
Читайте уважніше, там він10, таке уже не працює.
Упс, не побачив ....  %)
beregok Дата: Сб, 01.09.2018, 13:08 | Повідомлення № 2894
Прописаний назавжди
Повідомлень: 284
Нагороди: 10
Рейтинг: 52
Яким чином навчати першачків інформатиці 
Дивився в програму Савченко по 1 класу там не густо
Jimik Дата: Сб, 01.09.2018, 17:29 | Повідомлення № 2895
Тут живе...
Повідомлень: 161
Нагороди: 2
Рейтинг: 54
В першому класі інформатки немає
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.