Пт, 19.10.2018, 00:02
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1238
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
beregok Дата: Нд, 20.05.2018, 11:42 | Повідомлення № 2866
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 10
Рейтинг: 44
Firefox, розширення вимкнув, те саме

Додано (20.05.2018, 11:42)
---------------------------------------------
Почистив куки помогло і що воно було

beregok Дата: Нд, 20.05.2018, 12:05 | Повідомлення № 2867
Прописаний назавжди
Повідомлень: 265
Нагороди: 10
Рейтинг: 44
Причина в проксі
Прикріплення: 0178295.png(174.0 Kb)
Bandalak Дата: Пн, 21.05.2018, 12:19 | Повідомлення № 2868
Лідер форуму
Повідомлень: 5988
Нагороди: 43
Рейтинг: 265
Вимикаємо проксі і VPN. Всі проблеми пройдуть.
mudrak Дата: Пн, 21.05.2018, 21:02 | Повідомлення № 2869
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Цитата mio ()
Навіяно курсом з Прометеуса
Просто і доступно, на уроці застосовувати можна, але роздавати білети на екзамені - багато часу на редагування діапазонів (після видалення зі списку вже обраного). 
Цитата Пилипчук_О_П ()
nameselect.zip
А тут виходить швидше, але все-одно, якби можна було зменшити час "каруселі" було б краще. Можна якось відкрити код і підредагувати час?
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 22.05.2018, 08:56 | Повідомлення № 2870
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4231
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Цитата mudrak ()
Можна якось відкрити код і підредагувати час?

Можна:

На формі 2 таймери і прихований список.


Відредаговано: Пилипчук_О_П - Вт, 22.05.2018, 08:57
mudrak Дата: Вт, 22.05.2018, 13:09 | Повідомлення № 2871
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Цитата Пилипчук_О_П ()
На формі 2 таймери
Залишилось "якось відкрити"....якою програмою....іконка схожа на Lasarus .... не відриває...спитати нікого, в школі "справжніх" інформатиків немає...
mudrak Дата: Вт, 22.05.2018, 13:20 | Повідомлення № 2872
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Пробував відкривати як текст - і знайшов дуже символічне слово-підсумок своїх зусиль! B) 
Прикріплення: 4576957.png(19.9 Kb)
mio Дата: Вт, 22.05.2018, 14:24 | Повідомлення № 2873
Тут живе...
Повідомлень: 117
Нагороди: 2
Рейтинг: 29
Цитата mudrak ()
Просто і доступно, на уроці застосовувати можна, але роздавати білети на екзамені - багато часу на редагування діапазонів (після видалення зі списку вже обраного).
Удосконалений варіант генератора імен в Excel з такими можливостями: автоматичне розширення/скорочення списку учасників; видалення переможця із списку для наступного пошуку серед інших учасників, що залишилися; очищення результатів. В консолі (ALT+F11) присутня можливість переглядати повідомлення, що супроводжують ваші дії (натискання кнопок). Можливо закрались і помилки, тому тестуйте, а за потреби, редагуйте.
Прикріплення: NGEx_v2.xls(70.0 Kb)


Відредаговано: mio - Вт, 22.05.2018, 14:29
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 22.05.2018, 19:15 | Повідомлення № 2874
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4231
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Цитата mudrak ()
Залишилось "якось відкрити"....якою програмою....іконка схожа на Lasarus

Я в спойлер помістив код модуля проекту в Лазарусі. Потрібно:
- створити порожній проект-застосунок;
- додати на форму два таймери і список;
- список приховати (властивість Visible - false);
- замінити програмний код модуля наведеним у спойлері.
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 22.05.2018, 19:17 | Повідомлення № 2875
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4231
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Цитата mudrak ()
Пробував відкривати як текст

Це про який файл мова? Я в повідомленні http://informatic.org.ua/forum/13-103-89192-16-1526337829 публікував заархівований exe-файл.
volodschool2 Дата: Вт, 22.05.2018, 22:37 | Повідомлення № 2876
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1493
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Цитата Пилипчук_О_П ()
Потрібно:- створити порожній проект-застосунок;
- додати на форму два таймери і список;
- список приховати (властивість Visible - false);
- замінити програмний код модуля наведеним у спойлері.
+ подвійний клік на кожному таймері та по формі, в подіях форми обрати для OnClick процедуру FormClick, вимкнути таймери


Відредаговано: volodschool2 - Вт, 22.05.2018, 23:06
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 22.05.2018, 23:58 | Повідомлення № 2877
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4231
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Цитата volodschool2 ()
+ подвійний клік на кожному таймері та по формі, в подіях форми обрати для OnClick процедуру FormClick, вимкнути таймери

Так, дякую. Видно треба було викладати не програмний код, а архів з проектом :)
LSS Дата: Ср, 23.05.2018, 22:33 | Повідомлення № 2878
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Шановні колеги! Допоможіть будь-ласка вирішити таке питання! Чи має право вчитель зарубіжної літератури та історії який має сертифікат по Intel викладати інформатику у початкових класах? Якщо у навчальному закладі є вчитель інформатики І категорії який пройшов курси викладання інформатики у початкових класах  (два роки викладав у 2-4 класах) і його навантаження дозволяє отримати ці години. Як законно повернути собі години?
Bandalak Дата: Чт, 24.05.2018, 05:27 | Повідомлення № 2879
Лідер форуму
Повідомлень: 5988
Нагороди: 43
Рейтинг: 265
В принципі право він має, якщо у школі викладати більше нІкому!
Але якщо у школі є вчитель із спеціальністю Інформатика, то звичайно викладати повинен останній. Тим більше не довантажений.
Але кому скаржитися я не знаю. Очевидно обстановка у такій школі не здорова.
PTetyana Дата: Чт, 24.05.2018, 10:03 | Повідомлення № 2880
Прописаний назавжди
Повідомлень: 307
Нагороди: 3
Рейтинг: 51
У нас з курсами Інтел викладати інформатику не дозволено. Будь-який предмет можна викладати, якщо його вказано у дипломі. Якщо ж ні то лише курси ІППО і не короткі на 2 тижні, а повноцінні на 3 тижні й більше. Якщо нема кому викладати, то лише тимчасово можуть дозволити, але не атестують по цим предметам вчителя це точно. То залежить, мабуть, від управління освіти, в нас не спеціаліст нічого викладати не буде (хіба тихенько до першої перевірки).
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.