Пн, 22.01.2018, 19:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 186 з 186«12184185186
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1224
Нагороди: 5
Рейтинг: 124


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
skif Дата: Ср, 27.12.2017, 01:06 | Повідомлення № 2776
Прописаний назавжди
Повідомлень: 398
Нагороди: 3
Рейтинг: 49
Цитата mudrak ()
Колись на форумі говорили про можливість використання двох мережевих карт на одному комп'ютері. Хто має такий досвід - розповідайте.
і у мене. Модем калісто - роутер TP-link - учительський пк - 2 карта у хаб,  до якого всі учнівські пк. 
На модемі DHCP, роутер IP автоматом, учительський також, учнівські IP статичні. На учительському Squid працює. Якось так
TYP Дата: Ср, 27.12.2017, 01:26 | Повідомлення № 2777
Прописаний назавжди
Повідомлень: 411
Нагороди: 5
Рейтинг: 52
Цитата volodschool2 ()
зображення маленькі, на сайті при масштабуванні колесом миші якість набагато краща.
Так, бо там зображення виявляється закодовані base64
Витягти можна так
В тій же консолі F12 вставляємо цей код і жмем Enter

Код
console.clear();
var er=document.getElementsByTagName('canvas');
window.open(er[2].toDataURL("image/png"),"tfract_save");

при необхідності дозволяємо спливаючі вікна у браузері і якщо картинка таки маленька то спробуйте змінити цифру 2 на 0 - 5
Ось фото (1920х12хх)

Перш ніж запускати скрипт треба викрутити зум на стільки наскільки потрібно, але потім він може побити файл на куски як було написано раніше.


Відредаговано: TYP - Ср, 27.12.2017, 13:07
volodschool2 Дата: Ср, 27.12.2017, 19:18 | Повідомлення № 2778
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1399
Нагороди: 13
Рейтинг: 297
Цитата TYP ()
Ось фото (1920х12хх)
Цей варіант мене повністю влаштовує. Мені так і не вдалося витягнути подібне, ще раз дякую. От що таке клективний розум!
swetikccc Дата: Ср, 27.12.2017, 23:44 | Повідомлення № 2779
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4006
Нагороди: 30
Рейтинг: 381
Найпростіший варіант
Берете Maxthon, там є сніфер ресурсів і зразу скачуємо все
А ще простіше
Ось вам посилання
http://rgada.info/geos2/orig/947/


Відредаговано: swetikccc - Ср, 27.12.2017, 23:48
volodschool2 Дата: Ср, 27.12.2017, 23:53 | Повідомлення № 2780
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1399
Нагороди: 13
Рейтинг: 297
Цитата swetikccc ()
Ось вам посиланняhttp://rgada.info/geos2/orig/947/
Класно! Тут явно розробники забули вкинути index.html
Jokerz Дата: Чт, 28.12.2017, 14:11 | Повідомлення № 2781
Хостер
Повідомлень: 1224
Нагороди: 5
Рейтинг: 124
Цитата swetikccc ()
Ось вам посиланняhttp://rgada.info/geos2/orig/947/

Админа на мыло ))))
права на каталог вообще не верно даны
mudrak Дата: Пт, 29.12.2017, 10:10 | Повідомлення № 2782
Активний учасник
Повідомлень: 658
Нагороди: 3
Рейтинг: 46
Не проблема, але цікаво:
Принесли колеги вордовський документ з кракозябами, зроби мов, щось...І що я йому лише не робив (кодування перебрав усе!) міняється лише вигляд кракозябів ;) . Я до них, а де "першоджерело", де ви таке взяли? - А ось з інтернету "зконтролцепели". А там pdf документ, я його зберіг, і дійсно ctr+c не допомагає, а шрифти ніби звичайні, не "кучеряві". Програми для перетворення у ворд теж виявилися безсилі, довелося читати файнрідером, добре що прочиталося ідеально. Але я все ж продовжую "терзатися" здогадами що то було? Як можна було так використати шрифти в pdf, що їх ворд ні в якому кодуванні не впізнає?
Прикріплення: 57-65.pdf(158Kb)
Apice Дата: Пт, 29.12.2017, 12:24 | Повідомлення № 2783
Тут живе...
Повідомлень: 163
Нагороди: 4
Рейтинг: 44
Цитата mudrak ()
Як можна було так використати шрифти в pdf, що їх ворд ні в якому кодуванні не впізнає?
Може, Mac'ом робилося?
Наприклад, якоюсь непопулярною видавничою системою.
До речі, не лише Word, їх не вгадує і LO Writer та LO Draw...
От цікава задачка на свята!

Додано (29.12.2017, 12:24)
---------------------------------------------
Таке враження, що український текст просто промальований. Спроба здійснити пошук українського слова у PDF-документі закінчується нічим. а от англійські слова - знаходить. Моя думка: українські літери - це просто векторні криві.

Відредаговано: Apice - Пт, 29.12.2017, 12:20
swetikccc Дата: Пт, 29.12.2017, 13:38 | Повідомлення № 2784
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4006
Нагороди: 30
Рейтинг: 381
Цитата mudrak ()
Не проблема, але цікаво:
Кодування Identity-H
Тут краще розпізнати.
ɫɬɜɨɪɟɧɧɹ
це слово  створення.
Буде чудово шукатится в тексті

Варіант використати заміну 33 букви. ;)
Просто знайти відповідність


Відредаговано: swetikccc - Пт, 29.12.2017, 13:55
gromko Дата: Пт, 29.12.2017, 20:34 | Повідомлення № 2785
Лінуксоїд
Повідомлень: 2776
Нагороди: 27
Рейтинг: 357
Цитата mudrak ()
Не проблема, але цікаво:Принесли колеги вордовський документ з кракозябами, зроби мов, щось...І що я йому лише не робив (кодування перебрав усе!) міняється лише вигляд кракозябів ;) . Я до них, а де "першоджерело", де ви таке взяли? - А ось з інтернету "зконтролцепели". А там pdf документ
Допоможу.
Проблема так є - Adobe Distiller  для тексту використовує свої власні таблиці перекодування, які не впливають на відображення на екрані, але суттєво впливають на те, що копіюєте.
Щоб довго не говорити - скористайтесь PDFzorro https://www.pdfzorro.com/
1. Завантажуємо файл (можна перетягнути у вікно програми, відкрити через адресу або з онлайнового сховища.
2. Start PDF Editor
3. export
4. Convert to Word(.docx)
5. Download to your PC

Щастя усім вам та здоров'я у Новому році!
камікадзе Дата: Нд, Вчора, 13:36 | Повідомлення № 2786
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Доброго дня! Скажіть будь ласка яку відеокарту можна підібрати до материнської плати GIGABYTE GA 81915PL-G??? ЧИ ПІДІЙДЕ ЇЙ GEFORCE GT 420?? ЯКЩО ЩАС стоїть 
GT 6200 турбо...???
TYP Дата: Пн, Сьогодні, 16:12 | Повідомлення № 2787
Прописаний назавжди
Повідомлень: 411
Нагороди: 5
Рейтинг: 52
Підкажіть, може хто стикався з подібним. Є у шкільній мережі кабель довжиною десь до 100 метрів. Так ось по ньому не працює віддача. Speedtest на закачку показує до 47 Мбіт а віддача - помилка. Сайти відкриваються, хоч і не без проблема, а щось знайти чи відіслати файл по пошті - неможливо... Кабель на скрутках. Використовується 4 жили. Спробував поміняти 3-й і 6-й, (наче вони на віддачу) на іншу пару - результату не дало... Якоїсь миті він запрацював і пару днів працював без проблема, а потім знову теж саме... Чи є у когось ідеї?
mudrak Дата: Пн, Сьогодні, 19:06 | Повідомлення № 2788
Активний учасник
Повідомлень: 658
Нагороди: 3
Рейтинг: 46
Був у мене недавно проблемний шматок, але коротший, метрів 15. І по ньому взагалі нічого не йшло. Коли з лаборантом "продзвонювали" - всі жили цілі. Крутили, вертіли - ледве визначили "пульсуючу" жилу. А от конкретне місце не змогли..... взяли тай закоротили її .... там де перегоріла спаяли - і все запрацювало!

То був фізичний дефект, а у вас, напевне, просто довгий кабель...є ж якесь обмеження, сусідні електричні кабелі, різні приміщення (перепад температури).
volodschool2 Дата: Пн, Сьогодні, 19:22 | Повідомлення № 2789
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1399
Нагороди: 13
Рейтинг: 297
Цитата TYP ()
100 метрів
Цитата TYP ()
Кабель на скрутках
Та ще й, мабуть, не екранований.
От і всі причини.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 186 з 186«12184185186
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.