Сб, 21.07.2018, 10:51
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
TYP Дата: Вт, 12.12.2017, 23:52 | Повідомлення № 2746
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата fox11 ()
как и где можно установить тестирующую систему ejudge?
Для цього потрібно або власний сервер, або VPS хостинг. Спробувати можна безкоштовно 
А по встановленню - треба мануали читати.
Bandalak Дата: Ср, 13.12.2017, 12:37 | Повідомлення № 2747
Лідер форуму
Повідомлень: 5906
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Це тестування задач по програмуванню?
Якщо так, то я теж цього хочу.

Може створимо ініціативну групу і спільними зусиллями встановимо систему на якийсь хостинг і будемо мати на Форумі Інформатиків задачник з тестуванням?
fox11 Дата: Ср, 13.12.2017, 12:50 | Повідомлення № 2748
Прописаний назавжди
Повідомлень: 282
Нагороди: 3
Рейтинг: 61
VPS хостинг дороговат...
Bandalak Дата: Ср, 13.12.2017, 12:56 | Повідомлення № 2749
Лідер форуму
Повідомлень: 5906
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
А якщо зробити менш потужніший сервер, але щоб не дорого?
Доступ давати тільки зареєстрованим на форумі, щоб потужності вистачило.
Ми ж не претендуємо на проведення обласних олімпіад.
Може є якесь рішення на локальному сервері?

Основна задача тестувати власні задачі по власних тестах і вчити дітей!
Jokerz Дата: Ср, 13.12.2017, 12:59 | Повідомлення № 2750
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Цитата Bandalak ()
Може створимо ініціативну групу і спільними зусиллями встановимо систему на якийсь хостинг і будемо мати на Форумі Інформатиків задачник з тестуванням?

VPS дороже хостинга.... Разве что скинуться и скидываться на VPS.
Есть в Украине и по 200-300 грн в мес VPS. Это очень низкая цена.

А что за система тестирования ?
Jokerz Дата: Ср, 13.12.2017, 13:02 | Повідомлення № 2751
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
немного почитав на их сайте о данной системе.
Проблема в том что для этого софта нужно VPS на базе KVM/XEN или подобного с полной виртуализацией, где ядро Linux есть в VDS. OVZ или паравиртуализация от XEN не подойдет.
Там какие то патчи ядра есть, которые ставить нужно... (или я может не прав но так пишут авторы)
TYP Дата: Ср, 13.12.2017, 13:07 | Повідомлення № 2752
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата Bandalak ()
Основна задача тестувати власні задачі по власних тестах і вчити дітей!
Як багато у Вас власних задач? Я маю на увазі серйозних задач, а не типу write(a+b). Я пробував запустити eJudge на Virtualbox на  Ubuntu сервер. І майже вийшло (хоча муторненько), але відразу виникла проблема підготовки задач, а головне тестів для них. Тому закинув це діло і довіряю це діло профі.

Додано (13.12.2017, 12:07)
---------------------------------------------

Цитата Jokerz ()
Там какие то патчи ядра есть
Там були Linux-збірки готові під qEmu.
Jokerz Дата: Ср, 13.12.2017, 13:16 | Повідомлення № 2753
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Цитата TYP ()
Там були Linux-збірки готові під qEmu.

Это под KVM виртуализацию. Но вам никто не даст поставить этот образ, если вы покупать VPS у хостеров хотите. Это вариант когда у вас своя хост машина и вы можете там образ ей подсунуть

нужно ее с нуля на вдс настраивать. Да и так лучше.


Відредаговано: Jokerz - Ср, 13.12.2017, 14:06
TYP Дата: Ср, 13.12.2017, 16:32 | Повідомлення № 2754
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата Jokerz ()
нужно ее с нуля на вдс настраивать. Да и так лучше.
Звичайно. Я лише про те, що перш ніж погодитись на цю затію, варто спробувати готовий образ, розібратись з системою. спробувати викласти пару контестів, паралельно на тому ж VirtualBoxi тренуватись налаштовувати систему з нуля.

Додано (13.12.2017, 15:18)
---------------------------------------------
Установка Ejudge 3.1.0 на Ubuntu 14.04.01

Додано (13.12.2017, 15:19)
---------------------------------------------
Установка ejudge в Ubuntu 14.04 LTS

Додано (13.12.2017, 15:21)
---------------------------------------------
І на закуску

Додано (13.12.2017, 15:32)
---------------------------------------------
А це наче альтернатива

fox11 Дата: Ср, 13.12.2017, 18:15 | Повідомлення № 2755
Прописаний назавжди
Повідомлень: 282
Нагороди: 3
Рейтинг: 61
Цитата TYP ()
Як багато у Вас власних задач? Я маю на увазі серйозних задач, а не типу write(a+b). Я пробував запустити eJudge на Virtualbox на  Ubuntu сервер. І майже вийшло (хоча муторненько), але відразу виникла проблема підготовки задач, а головне тестів для них. Тому закинув це діло і довіряю це діло профі.
Вы на 100% правы, надо пользоваться готовыми. 
Я просто попал на сайт http://xn--80ahlrjqm6azc.xn--p1ai/ejudge/ и захотелось такой же. )))
И задачки не плохие.
TYP Дата: Ср, 13.12.2017, 19:05 | Повідомлення № 2756
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата fox11 ()
надо пользоваться готовыми
Єдиним виправданням може бути лише підготовка так би мовити "стандратрних", не зовсім олімпіадних, але для закріплення навиків.
mudrak Дата: Чт, 14.12.2017, 10:53 | Повідомлення № 2757
Наполегливий учасник
Повідомлень: 785
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Не те щоб проблема, але цікавий факт. Після інсталяції УКРАЇНІЗОВАНОЇ версії win7, завантаженої з толоки, при спробі зайти на цензор.нет ось такий екран.
Прикріплення: 1374237.png(21.8 Kb)
Bandalak Дата: Чт, 14.12.2017, 11:13 | Повідомлення № 2758
Лідер форуму
Повідомлень: 5906
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Вимкніть VPN.
Nicola Дата: Чт, 14.12.2017, 18:11 | Повідомлення № 2759
Прописаний назавжди
Повідомлень: 391
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Цитата Apice ()
Не знаю, чи підійде Вам
Дякую! Спробував - працює. Але копіюється код, а потрібно скопіювати частину сторінки із текстом та зображеннями.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 14.12.2017, 23:27 | Повідомлення № 2760
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4185
Нагороди: 38
Рейтинг: 372
Цитата mudrak ()
Після інсталяції УКРАЇНІЗОВАНОЇ версії win7, завантаженої з толоки

Українізована версія з "Толоки" ніяким боком не офіційна (? про всяк випадок), тому слід чекати чого завгодно...
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.