Пн, 11.12.2017, 14:59
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 183 з 183«12181182183
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1199
Нагороди: 4
Рейтинг: 102


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Сб, 02.12.2017, 12:19 | Повідомлення № 2731
Активний учасник
Повідомлень: 636
Нагороди: 3
Рейтинг: 46
Цитата fox11 ()
Є. Ссылка на фон (слайд) по которому клацаешь.
Якщо можна, будь ласка, детальніше.

Додано (02.12.2017, 12:19)
---------------------------------------------
Закрити весь фон малюнком, який посилати на самого себе? А зі стандартним фоном такий фокус як зробити?

volodschool2 Дата: Сб, 02.12.2017, 13:18 | Повідомлення № 2732
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Щоб не переходило на наступний слайд від миші:
Прикріплення: 8488665.jpg(39Kb)
volodschool2 Дата: Сб, 02.12.2017, 13:19 | Повідомлення № 2733
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Щоб не переходило на наступний слайд від клавіатури:
Прикріплення: 9168600.jpg(58Kb)
TYP Дата: Нд, 03.12.2017, 20:09 | Повідомлення № 2734
Прописаний назавжди
Повідомлень: 386
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Зіткнувся з проблемою, що на 2-х сайтах, що лежать на одному й тому ж безкоштовному хостингу при увімкненому Адблок вилазять помилки:
GET https://coinhive.com/lib/cryptonight-asmjs.min.js.mem net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
При чому на цьому ж хостингу, але платному аккунту нема такого.
В скрипті який дописує хостер зустрічається слово "coinimp".
gromko Дата: Нд, 03.12.2017, 20:31 | Повідомлення № 2735
Лінуксоїд
Повідомлень: 2698
Нагороди: 27
Рейтинг: 353
Цитата TYP ()
Зіткнувся з проблемою, що на 2-х сайтах, що лежать на одному й тому ж безкоштовному хостингу при увімкненому Адблок вилазять помилки:GET https://coinhive.com/lib/cryptonight-asmjs.min.js.mem net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
При чому на цьому ж хостингу, але платному аккунту нема такого.
В скрипті який дописує хостер зустрічається слово "coinimp".
Сайти заражены трояном Coin Hive Miner - як тільки ви заходите на них, Ваш комп'ютер починає майнити біткойни для зловмисників.

Раджу прочитати: https://habrahabr.ru/post/338586/
TYP Дата: Нд, 03.12.2017, 21:27 | Повідомлення № 2736
Прописаний назавжди
Повідомлень: 386
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Цитата gromko ()
Сайти заражены трояном Coin Hive Miner
Аналіз скриптів, показав, що "заражає" сайти хостер і робить це на безкоштовному пакеті. Скрипти які він дописує в кінець документу разом з маленьким рядком "посилання на свій сайт" якраз і займаються майнінгом. Питання, що робити? Проблема, в тому, що я проплатив для себе там хостинг на рік. Але попри це підтримую і пару безкоштовних пакетів.

ПИТАННЯ ВИРІШЕНО! На сайті хостера в правилах написано: "Принимая условия использования, владелец бесплатного аккаунта соглашается с тем, что скрипт, написанный на языке JavaScript , который использует ограниченное (до 30%) количество ресурсов процессора, чтобы добывать криптовалюту Monero, может быть размещен на его веб-странице. Скрипт работает только в том случае, если у посетителя открыт веб-сайт в браузере, который не устанавливается каким-либо образом на компьютеры посетителей и является абсолютно безопасным."

Треба привчатись читати правила. :)


Відредаговано: TYP - Нд, 03.12.2017, 21:42
Nicola Дата: Сб, 09.12.2017, 21:42 | Повідомлення № 2737
Прописаний назавжди
Повідомлень: 341
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Потрібно за допомогою скрипта виділити та скопіювати частину html сторінки. Вже кілька днів морочу голову і ніяк не вдається щось знайти.
TYP Дата: Нд, Вчора, 18:40 | Повідомлення № 2738
Прописаний назавжди
Повідомлень: 386
Нагороди: 5
Рейтинг: 42
Цитата Nicola ()
Потрібно за допомогою скрипта виділити та скопіювати частину html сторінки
Якщо мова йде про РНР, то PHP Simple HTML DOM Parser
skif Дата: Нд, Вчора, 21:47 | Повідомлення № 2739
Прописаний назавжди
Повідомлень: 392
Нагороди: 3
Рейтинг: 49
Цитата TYP ()
маленьким рядком "посилання на свій сайт" якраз і займаються майнінгом
встановіть додаток в браузер, який блокує майнинг.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 183 з 183«12181182183
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.