Сб, 23.06.2018, 03:56
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
draker Дата: Вт, 07.11.2017, 13:28 | Повідомлення № 2686
Новий користувач
Повідомлень: 138
Нагороди: 3
Рейтинг: 100
Цитата
Viktoriya
Порадьте, що на 10-ку поставити??? Може щось нове є безкоштовне?
Intel® Education Classroom Management-12.00.0005-1
Програма надається безкоштовно, але необхідно зв'язуватися з представниками Intel для активації. Можливості стандартні для систем управління класом - керування ПК учнів, блокування, перегляд, передача файлів, демонстрація екрану etc.
E_L Дата: Вт, 07.11.2017, 14:06 | Повідомлення № 2687
Тут живе...
Повідомлень: 115
Нагороди: 2
Рейтинг: 31
Доброго дня, шановні колеги! Щось я заплуталась)) Чи можливо редагувати html-коди створених гугл-сайтів? Сам Гугл каже, що можливо, але на практиці не дає))) Дякую!
Bandalak Дата: Вт, 07.11.2017, 14:18 | Повідомлення № 2688
Лідер форуму
Повідомлень: 5893
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Самому цікаво.
mudrak Дата: Вт, 07.11.2017, 14:29 | Повідомлення № 2689
Наполегливий учасник
Повідомлень: 785
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Dell Inspiron 11-3162 ("и снова - здраствуйте" ;) )
Ще й досі нічого не поставилось... . Шукаю "собаку" (де зарита то вже другий етап). Завантажив диск Multiboot, де є практично все, збірки різні, утилітки всілякі, драйверів купа. З-під нього, до речі, легко запускаються програми, які можна віткнути на іншій флешці (програма інсталяції win7 в тому числі). Головне - можна організувати інтернет прямо на лів сд. Натягав та встановив драйверів на чіпсет, відео, звук, і все що знайшов. Програма інсталяції побачила диск, але ні форматувати його ні робити інші операції не може (ні win7, ні win8).
 
Розібрав нетбук... Там SSD на 32Гб (SunDisk). В інтернеті подивився - ніде не кажуть, що на них Win7 не можна ставити, правда радять в біосі замість ANCI поставити IDE...а в біосі такого варіанту нема. Проапгрейдив біос від 1.0.1 до 2.2.0 - нічого не помінялось. ... Може є якісь особливості ssd, якісь особливі утиліти для їх розбивки-форматування? А може вся ця затія - це спроба інсталювати win7 на праску?
gu2in Дата: Вт, 07.11.2017, 14:57 | Повідомлення № 2690
Досвідчений учасник
Повідомлень: 731
Нагороди: 8
Рейтинг: 275
SSD-диски обслуговуються тими самими програмами, що і HDD.
Гляньте це повідомлення
Apice Дата: Вт, 07.11.2017, 22:21 | Повідомлення № 2691
Тут живе...
Повідомлень: 198
Нагороди: 4
Рейтинг: 44
Цитата E_L ()
Чи можливо редагувати html-коди створених гугл-сайтів?
Дивлячись яка версія гуглосайтів. Якщо нові сайти, то мені до кодів добратися не вдалося. У старих можливо, але не на 100%
E_L Дата: Чт, 09.11.2017, 15:35 | Повідомлення № 2692
Тут живе...
Повідомлень: 115
Нагороди: 2
Рейтинг: 31
Доброго дня, шановні колеги! Ще одне питання, на вирішення якого я витратила багато часу, але відповіді не знайшла. Думаю, не в одної мене така проблема.
Як захитити Робочий стіл від зміни фону? Тобто як шаленим діткам заборонити міняти фон? На попередній Windows (xp, vista, 7) я заходила в реєстр та змінювала параметр деякої функції з 1 на 0. Але ми отримали новий комплект від КНР з встановленою 10кою. Такої функції я знов не знайшла. Чи робив це хтось? Підкажіть, будь ласка! Дякую!
draker Дата: Чт, 09.11.2017, 16:37 | Повідомлення № 2693
Новий користувач
Повідомлень: 138
Нагороди: 3
Рейтинг: 100
Цитата
E_L
Як захиCтити Робочий стіл від зміни фону?

Захист від зміни фону:

https://winnote.ru/instruc....10.html




Захист від зміни шпалер:

http://instcomputer.ru/win10....ws.html




Ці дії виконувати у профілі користувача, якому необхідно ввести заборони, при наданих йому правах адміністратора. Після виконання перелогінитись у профіль локального адміністратора ПК, Win+r, lusrmgr.msc - i надати користувачу права звичайного юзера. Рестарт.


Відредаговано: draker - Чт, 09.11.2017, 16:45
Bandalak Дата: Чт, 09.11.2017, 16:41 | Повідомлення № 2694
Лідер форуму
Повідомлень: 5893
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Шадов Дефендер шароварна безкоштовна версія і забороняються абсолютно любі зміни!
draker Дата: Чт, 09.11.2017, 16:53 | Повідомлення № 2695
Новий користувач
Повідомлень: 138
Нагороди: 3
Рейтинг: 100
Можливо користуватися і "шароварною" версію ШадовДефендер, але навіщо "костилі", коли є штатне вбудоване рішення.

За допомогою все того ж редактору групових політик gpedit.msc після внесення змін забороняємо доступ до панелі керування та системного диску С:, залишивши на поталу дітям логічний диск D:.
Надання користувачам прав звичайного юзера унеможливить доступ до редактора групових політик та можливості встановлення "лівих" програм. Оновлення ОС до Redstone 2 (а з 17.10.17 - до Redstone 3) проводиться з облікового запису адміністратора.

Ось так вже 2 роки працюють 2 комп'ютерних класи  з  win10 (ПК + смартдошка + моноблоки).


Відредаговано: draker - Пт, 10.11.2017, 12:41
Apice Дата: Пт, 10.11.2017, 16:49 | Повідомлення № 2696
Тут живе...
Повідомлень: 198
Нагороди: 4
Рейтинг: 44
Цитата E_L ()
Чи можливо редагувати html-коди створених гугл-сайтів?
А може, за оцим принципом, через https://script.google.com:
http://www.timetotalktech.com/2017....ly.html
https://mashe.hawksey.info/2017....-script
sputnica Дата: Ср, 22.11.2017, 11:38 | Повідомлення № 2697
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Вітаю, колеги. Звертаюсь до вас з порадою, так як не ас в цих справах. Веду шкільний сайт , але власник людина, яка зовсім не стосується школи і через нього ж ми і проплачуємо за домен сайту. Так сталося ще за часів , коли в нашому маленькому селі не було в багатьох інтернету, зараз все з інтернетом гаразд. Декілька років школа просто співпрацювала з цією людиною, а тепер вона від'їжджає за кордон і досить довго не буде її, тобто виходить що проплатити домен на рік він не зможе. Що ви порадити зробити мені, змінити власника сайту (це на Юкозі) а потім окремо змінити власника домену? чи що ?Пошта для проплати за домен є особистою цієї людини і вона нею користується. Почитала купу інформації в інтернеті і не знаю як вірно вчинити. Прошу вашої допомоги. Дякую
Bandalak Дата: Ср, 22.11.2017, 12:23 | Повідомлення № 2698
Лідер форуму
Повідомлень: 5893
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
А чому він не може оплатити, перебуваючи закордоном?
volodschool2 Дата: Ср, 22.11.2017, 13:44 | Повідомлення № 2699
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1478
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Цитата sputnica ()
Що ви порадити зробити мені, змінити власника сайту (це на Юкозі) а потім окремо змінити власника домену?
Вам необхідно мати доступ до акаунта на сервісі доменних імен, от там і необхідно буде оплачувати. До юкозу домен просто припаркований. Якщо не оплатите домен, то сайт буде доступний за доменним іменем, яке надається юкозом при реєстації сайта безкоштовно. Той сайт, що вказаний у Вашому профілі, зареєстрований на юкозі як http://nehvschool.at.ua , от сюди і будете заходити, якщо не проплатите домен http://nehvschool.info . Тільки, поки не пізно, в  панелі керування на юкозі необхідно зняти прапорець обов'язкової переадресації на припаркований домен.
Якщо власник акаунта, що реєстрував домен, не дасть Вам доступу, то дочекайтесь закінчення оплаченого терміну дії домена і потім зареєструйте цей же домен, наприклад на nic.ua і на юкозі припаркуйте його знову.


Відредаговано: volodschool2 - Ср, 22.11.2017, 14:08
sputnica Дата: Ср, 22.11.2017, 15:07 | Повідомлення № 2700
Я тут недавно...
Повідомлень: 21
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата Bandalak ()
А чому він не може оплатити, перебуваючи закордоном?
Не хоче людина заморачуватись.
Цитата volodschool2 ()
volodschool2 -
дякую, буду пробувати
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.