Ср, 22.11.2017, 05:51
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 178 з 180«12176177178179180»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1198
Нагороди: 4
Рейтинг: 102


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
vinohodov Дата: Ср, 01.11.2017, 20:24 | Повідомлення № 2656
Прописаний назавжди
Повідомлень: 327
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
А ось мій випадок. Роутер роздає інтернет, підключаю до роутера один комп'ютер - інтернет є, коли цей же кабель від роутера підключаю в свіч, щоб роздати інтернет на клас мережа лягає, компи не пінгуються,  інтернета відповідно  на комп'ютерах нема. Wi-fi є, з телефона перевірив. І з ноутбуку. )
sergey1979 Дата: Ср, 01.11.2017, 20:34 | Повідомлення № 2657
Прописаний назавжди
Повідомлень: 380
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Цитата vinohodov ()
роутера підключаю в свіч, щоб роздати інтернет
Було таке в мене цим літом ... навіть на провайдера грішив :)
Розібрав світч а там конденсатор "вздуло", замінив і пішло поїхало


Відредаговано: sergey1979 - Ср, 01.11.2017, 20:35
gromko Дата: Ср, 01.11.2017, 21:02 | Повідомлення № 2658
Лінуксоїд
Повідомлень: 2671
Нагороди: 26
Рейтинг: 343
Цитата vinohodov ()
А ось мій випадок. Роутер роздає інтернет, підключаю до роутера один комп'ютер - інтернет є, коли цей же кабель від роутера підключаю в свіч, щоб роздати інтернет на клас мережа лягає, компи не пінгуються, інтернета відповідно на комп'ютерах нема. Wi-fi є, з телефона перевірив. І з ноутбуку. )

Можливі причини:
1. конфлікт ІР-адрес роутера та комп'ютерів у локальній мережі (перевірити, особливо якщо адреси статичні)
2. У деяких свічів(п'ятипортових) один з LAN-портів напряму з'єднаний з WAN-портом, тобто його використовувати не можна, тобто реально використовуються тільки ті, що не зв'язані з ним. У мене раніше був 5-ти портовий свіч, якщо без інтернету, то в локалці працюють 5 ПК, якщо підключаю кабель з роутера -один відключав, бо мережа падала.
3. У свічі згорів WAN-порт
SLKuty Дата: Ср, 01.11.2017, 21:26 | Повідомлення № 2659
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Відключити всі компи від мережі і по черзі включати. Дослідити який комп'ютер валить мережу, або скільки комп'ютерів може працювати одночасно. Колись таке було, але не пам'ятаю чим закінчилося :)
TYP Дата: Ср, 01.11.2017, 21:40 | Повідомлення № 2660
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
А в мене пи
Цитата vinohodov ()
коли цей же кабель від роутера підключаю в свіч
 Не дочитався....


Відредаговано: TYP - Ср, 01.11.2017, 21:43
vinohodov Дата: Ср, 01.11.2017, 22:18 | Повідомлення № 2661
Прописаний назавжди
Повідомлень: 327
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Цитата sergey1979 ()
Розібрав світч а там конденсатор "вздуло", замінив і пішло поїхало
Я теж грішу на свіч, не було часу сьогодні розбиратись, завтра зранку буду експериментувати.
swetikccc Дата: Чт, 02.11.2017, 08:03 | Повідомлення № 2662
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3957
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
1. Чи є просто марежа через свіч?
2. Перевірити всі порти,  всі компи повинні бути в мережі
Якщо все працює,  то проблема в роутері, адресах...


Відредаговано: swetikccc - Чт, 02.11.2017, 08:34
vinohodov Дата: Чт, 02.11.2017, 11:00 | Повідомлення № 2663
Прописаний назавжди
Повідомлень: 327
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Проблему вирішено. Роутер було під'єднано до свіча, коли прийшли майстри від провайдера, вони підключили роутер до свого кабелю, а потім іще одним кабелем з'єднали зі свічем. Вийшло що у свіч від роутера йшло два кабелі, вчора я цього не помітив, а сьогодні зранку звернув увагу. Витягнув один кабель і все запрацювало. Тепер в мене в класі 100 мегабіт ))) Після уртелекому, як на світ народився. )))
gry Дата: Чт, 02.11.2017, 14:30 | Повідомлення № 2664
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1057
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Цитата sergey1979 ()
Розібрав світч а там конденсатор "вздуло", замінив і пішло поїхало
Та сама "історія"...  Вже із 2006 року, як поставлено... Паяльник в поміч. !!! 11 років - "так довго не живуть....".
mudrak Дата: Сб, 04.11.2017, 13:04 | Повідомлення № 2665
Активний учасник
Повідомлень: 625
Нагороди: 3
Рейтинг: 36
Є нетбук Dell Inspiron P24T001 з win10. Хочу знести її, і поставити щось людське. Win7 на нього стане? Бо інсталювати доведеться з "танцями". Хоч USB всі чорні, напевне то таки 3.0. (потрібний дистрибутив з інтегрованою підтримкою 3.0, хто знає де взяти?). Коли завантажується програма інсталяції - каже що "не знайдено жодного драйвера пристрою..." - то це через USB 3.0, чи гірше - прийдеться ліпити дистрибутив самому, інтегруючи туди всі драйвери?
TYP Дата: Сб, 04.11.2017, 13:55 | Повідомлення № 2666
Прописаний назавжди
Повідомлень: 378
Нагороди: 5
Рейтинг: 37
Цитата mudrak ()
поставити щось людське.
Чим 10-ка не вгодила? Акронісом можна образ залити і universal restore  використати.
mudrak Дата: Сб, 04.11.2017, 14:26 | Повідомлення № 2667
Активний учасник
Повідомлень: 625
Нагороди: 3
Рейтинг: 36
Цитата TYP ()
Чим 10-ка не вгодила
Вона займає дуже багато місця, там диск маленький і крім операційної нічого не поміщається.

Додано (04.11.2017, 14:26)
---------------------------------------------
В біосі Product Name - Inspiron 11-3162. На сайті про можливість інсталяції win7 нічого.

SLKuty Дата: Сб, 04.11.2017, 16:02 | Повідомлення № 2668
Монтажер
Повідомлень: 808
Нагороди: 6
Рейтинг: 103
Цитата mudrak ()
Вона займає дуже багато місця
30 Гб то не багато. Як на мене то краще новий вінт купити чим вертатися до "трактора з плугом". Поставте SSD 256Гб а той що є у бокс з USB-кабелем буде гарна велика флешка і запасне сховище файлів. 
Час роботи від акумулятора збільшиться у кілька разів. Або вже на крайній випадок Win8.1 ставте. Маю образ  для флешки і можу скинути на файлообмінник.
gromko Дата: Сб, 04.11.2017, 16:17 | Повідомлення № 2669
Лінуксоїд
Повідомлень: 2671
Нагороди: 26
Рейтинг: 343
Цитата mudrak ()
Dell Inspiron P24T001

Це Inspiron 11-3162, у нього 2 порта USB - там, де підключається живлення і HDMI - 3.0, там де аудіовихід(для навушників) - 2.0, Windows 7 не знає про USB 3.0, тобто флешку потрібно увіткнути там де 2.0.
Встановити драйвер для USB 3.0 після встановлення системи можна звантаживши звідси - https://downloadcenter.intel.com/download/22824
І не забудьте відключити в BIOS опцію UEFI, змінивши в Boot option/Boot list option на Legacy
mudrak Дата: Сб, 04.11.2017, 17:01 | Повідомлення № 2670
Активний учасник
Повідомлень: 625
Нагороди: 3
Рейтинг: 36
Цитата gromko ()
там де аудіовихід(для навушників) - 2.0
Ну, не знаю... тикав всюди...і завжди закінчувалось екраном  " виберіть драйвери, які хочете встановити..." скачував драйвери з оф. сайту, підкидав на флешку, тикав в них програму інсталяції, деякі зразу казало "не те", а деякі навіть інсталювало, але все без толку, до встановлення віндовс так діло і не дійшло. Закралася підозра, що на цю залізяку нічого з віндовс крім 10 і не стане. От якби якийсь образ сімки з інтегрованими 3.0 ... для "контрольного"...
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 178 з 180«12176177178179180»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.