Вт, 24.10.2017, 07:09
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 175 з 177«12173174175176177»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1193
Нагороди: 4
Рейтинг: 97


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
beregok Дата: Вт, 19.09.2017, 22:54 | Повідомлення № 2611
Прописаний назавжди
Повідомлень: 211
Нагороди: 6
Рейтинг: 33
Може якийсь майнер на сторінку поставили :) як на піратебай
novichok Дата: Ср, 20.09.2017, 08:21 | Повідомлення № 2612
Прописаний назавжди
Повідомлень: 369
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цікаво, що вже сьогодні зранку зникло...
Pentiume Дата: Чт, 21.09.2017, 09:52 | Повідомлення № 2613
Тут живе...
Повідомлень: 174
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Допоможіть будь ласка: Запускаю сходинки до інформатики 1-6 вибираю наприклад Стрільці по яблуках - на моніторі пише вне частоти , перевіряю через Net Suport- програма запущена

Додано (21.09.2017, 09:52)
---------------------------------------------
Екран монітора чорний, і нічого не видно

Bandalak Дата: Чт, 21.09.2017, 10:40 | Повідомлення № 2614
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Поміняйте частоту монітора в налаштуваннях екрану. Поставте 60 ГЦ 600х800.
Pentiume Дата: Чт, 21.09.2017, 10:57 | Повідомлення № 2615
Тут живе...
Повідомлень: 174
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Дякую. Працює, дослідив , що ця ситуація стосується компютерів з відеопамяттю 64 МБ, а у мене є декілька таких
mudrak Дата: Ср, 27.09.2017, 12:32 | Повідомлення № 2616
Активний учасник
Повідомлень: 607
Нагороди: 3
Рейтинг: 36
При організації мережі з динамічним ІР в ній нестабільно працюють деякі програми (той же MyTest). В налаштуваннях бачив таке повідомлення " ...число подключений к даному компьютеру достигло предела"....Чи можливо вплинути на цей "предел"? В мережі 11 компютерів - "динозаврів" з ХР, WiFi роутер, 5 "начальственних" ноутбуків з win7 та 10.
Bandalak Дата: Ср, 27.09.2017, 13:39 | Повідомлення № 2617
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
У мене щось схоже з Тест W2. просто ХР не дозволяє більше 10 одночасних підключень!
mudrak Дата: Ср, 27.09.2017, 14:57 | Повідомлення № 2618
Активний учасник
Повідомлень: 607
Нагороди: 3
Рейтинг: 36
Точно знаю, що є спосіб це число збільшити! Це робиться руками, але як вже не згадаю, давно читав....навіть забув де.
volodschool2 Дата: Ср, 27.09.2017, 15:38 | Повідомлення № 2619
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Цитата mudrak ()
Це робиться руками

Пуск - Выполнить – набираем gpedit.msc - Конфигурация компьютера - Административные шаблоны - Компоненты Windows - Службы терминалов - Ограничить количество подключений - Включен - Разрешено подключений сервера терминалов = 999999 – Применить.
- набираем команду regedit из кнопки пуск - выполнить.
Находим ветку:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management] правим там LargeSystemCache на 1 и через контекстное меню, создать - параметр DWORD, задаем имя параметру IOPageLockLimit и присваеваем ему значение 4000
- в ветке [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\lanmanserver\parameters] изменяем значение Size на 3
Перезапуск и должно работать, если нет - всё то же самое, но в сэйвмоде...


Відредаговано: volodschool2 - Ср, 27.09.2017, 15:39
gu2in Дата: Ср, 27.09.2017, 18:49 | Повідомлення № 2620
Досвідчений учасник
Повідомлень: 693
Нагороди: 7
Рейтинг: 239
Відчувається стара школа - усе через командний рядок))).
Для лінивих, зайнятих та "блондинок"  ;)  - Half-open limit fix (patch) для Windows
Yura_Shrol Дата: Ср, 27.09.2017, 19:17 | Повідомлення № 2621
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 522
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Цитата gu2in ()
Для лінивих, зайнятих та "блондинок"    - Half-open limit fix (patch) для Windows
От якраз цей варіант мені в свій час не дав результату. Хоча фікс показував більшу кількість можливих підключень реально було 10. 
Після ковиряння ручками все запрацювало. Але то було давно. Тепер стоїть лінукс.
З.І. І пока не жалію.
TYP Дата: Чт, 05.10.2017, 15:04 | Повідомлення № 2622
Прописаний назавжди
Повідомлень: 365
Нагороди: 5
Рейтинг: 28
Доброго дня! Знаю, що є відповідна гілка в темі, але стосовно своєї ситуації хотів би почути  Ваші думки. Кілька разів я намагався зареєструвати Google for Education і кілька разів я або видаляв обліковий запис не дочекавшись листа з підтвердженням або  робив повторний запит. Перший лист із підтвердженням прийшов до мене із запізненням і код у ньому був неактивний. Потім прийшло два листи одразу, але до цього часу Google вже надала доступ відкрито до Classroom тому листи я вже буквально проігнорував. Сьогодні до мені принесли лист від Google з черговим запізненням на кілька місяців. Але здивувало інше. В полі "кому", було написано "ПИ***АСУ ИНФОРМАТИКУ". Я розумію, що мої дії і робота пошти не можуть викликати позитивних емоцій. Але чи може собі дозволити така організація прислати на адресу навчального закладу листа з такою поміткою?

Відредаговано: TYP - Чт, 05.10.2017, 15:05
novichok Дата: Чт, 05.10.2017, 17:31 | Повідомлення № 2623
Прописаний назавжди
Повідомлень: 369
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата TYP ()
Але чи може собі дозволити така організація прислати на адресу навчального закладу листа з такою поміткою?
Я отримав доступ до G suite спілкувались зі мною по телефону з Дубліна російською мовою, вони радили, що треба надати компаніїї лише англійською, бо там команда лише англомовна...переписку зі мною не закривали аж до завершення реєстрації, причому відповідали досить швидко. Після надання безкоштовної підписки навіть спитали, чи все мене влаштовує і чи можна закривати переписку...хто вам таке написав, не зрозуміло...
mul44 Дата: Чт, 05.10.2017, 18:30 | Повідомлення № 2624
Наполегливий учасник
Повідомлень: 944
Нагороди: 2
Рейтинг: 43
Цитата TYP ()
В полі "кому", було написано "ПИ***АСУ ИНФОРМАТИКУ". Я розумію, що мої дії і робота пошти не можуть викликати позитивних емоцій. Але чи може собі дозволити така організація прислати на адресу навчального закладу листа з такою поміткою?
Фото будет?
TYP Дата: Чт, 05.10.2017, 19:01 | Повідомлення № 2625
Прописаний назавжди
Повідомлень: 365
Нагороди: 5
Рейтинг: 28

Цитата
Фото будет?
Хочете посміятись? Фото ще не робив, але додивися, що в третьому листі, котрий прийшов разом з другим отримувач "sukableat"...


Відредаговано: TYP - Чт, 05.10.2017, 19:15
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 175 з 177«12173174175176177»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.