Вт, 26.09.2017, 05:01
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 173 з 175«12171172173174175»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1191
Нагороди: 4
Рейтинг: 97


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
gromko Дата: Пн, 04.09.2017, 15:58 | Повідомлення № 2581
Лінуксоїд
Повідомлень: 2532
Нагороди: 25
Рейтинг: 325
Цитата DPV ()
Колеги, хто може пояснити таку ситуацію?

У стовпчику D значення округлені до двох десяткових розрядів після коми (до копійок), в стопчику E обраховуються відсотки до будь-якого максимально можливого знаку. Щоб звіритись треба округлити значення в кожному рядку стовпчика E і додати.
Формат комірок-Числа регулює відображення результатів користувачу, а не точність збережуваних даних.
Бухгалтер вручну обраховує відсотки, потім округлює до копійок, записує у відомість, а потім збиває суму.
1 копійка лишку - те, що накопичилось під час округлення в кожному рядку до верхнього розряду.
Бухгалтер повинен знати про "помилки округлення" (принаймі знайомих цього вчили)
swetikccc Дата: Пн, 04.09.2017, 16:16 | Повідомлення № 2582
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Методика має два варіанти, анологічно двом стовпцям таблиці.
З усього фонду зарплати, або з окремих зарплат.
Але другий мабуть коректніший
Це діло бухгалтера взнавати


Відредаговано: swetikccc - Пн, 04.09.2017, 16:18
vasmaz Дата: Пн, 04.09.2017, 20:38 | Повідомлення № 2583
Часто заходить...
Повідомлень: 63
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
Потрібно в налаштуваннях таблиці поставити галочку проти пункту "Точність як на екрані". Тоді все буде співпадати. Так було в Офіс 2003. В нових версіях це звучить, можливо, інакше.

Відредаговано: vasmaz - Пн, 04.09.2017, 20:45
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 05.09.2017, 00:53 | Повідомлення № 2584
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Цитата DPV ()
Якщо взяти з наведеного прикладу, то 1,5% від 6096,96 це 91,4544 ну аж ніяк не 91,46.

Не забуваймо про банківське округлення: до найближчого парного. 91,4544, якщо округлювати до копійок, якраз і дасть 91,46.
Цитата swetikccc ()
Ну не може дорінювати сумма процентів окрглена по кожному пункту і сумма проценті округлена вся.
Помилка не в програмі а в методиці.

Ми не маємо такої інформації, спостерігаючи скріншот. Можна глянути оригінал таблиці?
vinohodov Дата: Пт, 08.09.2017, 12:31 | Повідомлення № 2585
Прописаний назавжди
Повідомлень: 324
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Така виникла неприємна проблема. На учнівських компах стоїть iTALC, все добре працювало, потім я вирішив встановити MyTEST. ПО черзі відключая на кожному компі шадоу дефендер встановлював MyTEST, і потім знову вмикав шадоу. КОли на всі 12 комп'ютерів встановив програму виявилось, що тепер iTALC бачить в мережі всього 4 компи.  Перевірив налаштування мережі, все в нормі, вчительский комп пінгується. Ще на тих компах зник інтернет, хоча модем також з них пінгується. Вже танцюю з бубном два дні, нічого не допомогає.
Jokerz Дата: Пт, 08.09.2017, 12:45 | Повідомлення № 2586
Хостер
Повідомлень: 1191
Нагороди: 4
Рейтинг: 97
по сети компы пингуются ?
Возможно драйвера не сетевую слетели. Или протоколы нужные
vinohodov Дата: Пт, 08.09.2017, 13:19 | Повідомлення № 2587
Прописаний назавжди
Повідомлень: 324
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Цитата Jokerz ()
по сети компы пингуются ?Возможно драйвера не сетевую слетели. Или протоколы нужные
Пингуются. Не слетели, такая беда сразу на 8 компах ((((
mudrak Дата: Пт, 08.09.2017, 14:29 | Повідомлення № 2588
Активний учасник
Повідомлень: 592
Нагороди: 3
Рейтинг: 32
А MyTest працює? З усім класом? ... В мене теж проблеми з мережею: щоб був інтернет потрібний динамічний ІР, щоб працював MyTest - статичний.

Додано (08.09.2017, 14:22)
---------------------------------------------
NetOpSchool при статичному працює з вискоком, а при динамічному гальма неймовірні.

Додано (08.09.2017, 14:29)
---------------------------------------------
Колись стояв iTalk, давно вже, не памятаю якої версії, але була з ним регулярно аналогічна морока, кудись дівались ключі, які генеруються при встановленні, доводилось часто їх знову "підкидати".

vinohodov Дата: Пт, 08.09.2017, 14:34 | Повідомлення № 2589
Прописаний назавжди
Повідомлень: 324
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
Цитата mudrak ()
А MyTest працює? З усім класом? ... В мене теж проблеми з мережею: щоб був інтернет потрібний динамічний ІР, щоб працював MyTest - статичний.
Тільки з тими 4-ма комп'ютерами. Я вже не знаю, що робити. Щось же блокує мережу. Вінду переставляти не хочеться. Ну не міг же я віруса підхопити за 5 хвилин.
Ktara Дата: Пт, 08.09.2017, 19:50 | Повідомлення № 2590
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3892
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
Цитата vinohodov ()
Така виникла неприємна проблема. На учнівських компах стоїть iTALC, все добре працювало, потім я вирішив встановити MyTEST. ПО черзі відключая на кожному компі шадоу дефендер встановлював MyTEST, і потім знову вмикав шадоу. КОли на всі 12 комп'ютерів встановив програму виявилось, що тепер iTALC бачить в мережі всього 4 компи.  Перевірив налаштування мережі, все в нормі, вчительский комп пінгується. Ще на тих компах зник інтернет, хоча модем також з них пінгується. Вже танцюю з бубном два дні, нічого не допомогає.
у меня из 10 стал видеть только 3
Ничего вообще не менялось :(
gromko Дата: Пт, 08.09.2017, 20:02 | Повідомлення № 2591
Лінуксоїд
Повідомлень: 2532
Нагороди: 25
Рейтинг: 325
Цитата vinohodov ()
Тільки з тими 4-ма комп'ютерами. Я вже не знаю, що робити. Щось же блокує мережу. Вінду переставляти не хочеться. Ну не міг же я віруса підхопити за 5 хвилин.

Цитата Ktara ()
у меня из 10 стал видеть только 3
Ничего вообще не менялось :(

Роботу над ITalc було закинуто ще декілька років назад, тож спробуйте Veyon - його реінкарнацію:



Завантажити:
https://github.com/veyon....tup.exe
https://github.com/veyon....tup.exe
swetikccc Дата: Пт, 08.09.2017, 20:24 | Повідомлення № 2592
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Цитата mudrak ()
А MyTest працює? З усім класом? ... В мене теж проблеми з мережею: щоб був інтернет потрібний динамічний ІР, щоб працював MyTest - статичний.
Пропишіть ім'я компа, а не ІР в MyTest і буде все працювати на динамічному


Відредаговано: swetikccc - Пт, 08.09.2017, 20:31
swetikccc Дата: Пт, 08.09.2017, 20:25 | Повідомлення № 2593
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Цитата vinohodov ()
Тільки з тими 4-ма комп'ютерами. Я вже не знаю, що робити. Щось же блокує мережу. Вінду переставляти не хочеться. Ну не міг же я віруса підхопити за 5 хвилин.
Попробуйте погратися з портами
offside Дата: Пт, 08.09.2017, 20:41 | Повідомлення № 2594
Тут живе...
Повідомлень: 128
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
Сьогодні вирішив перевірити Італк. Так вобще 0 бачить. Хоча в кінці року все налаштував. Отак. win 10 на вчительському на учнівських 7
Колись була встановлена XP і стара версія Італк все було нормально, мені подобалось.
Ktara Дата: Сб, 09.09.2017, 08:48 | Повідомлення № 2595
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3892
Нагороди: 36
Рейтинг: 285
Цитата offside ()
Сьогодні вирішив перевірити Італк. Так вобще 0 бачить. Хоча в кінці року все налаштував. Отак. win 10 на вчительському на учнівських 7 Колись була встановлена XP і стара версія Італк все було нормально, мені подобалось.
Мой решил компы с 10 вообще не видеть. На учительском и 6 ученических стоит ХР, на 4 ученических - 10-ка. Проблема была только с 10-й, категорически не видел этих компов. Тперь не видит и ХР, периодически видит 1 - но рандомно. то один, то другой.
за лето ничего не менялось. их никто не трогал :( 
Цитата gromko ()
Роботу над ITalc було закинуто ще декілька років назад, тож спробуйте Veyon - його реінкарнацію:
Спасибо буду пробовать. Потому как раз вчера решила снести к чертям этот Италк :)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 173 з 175«12171172173174175»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.