Ср, 16.08.2017, 20:24
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 167 з 172«12165166167168169171172»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1164
Нагороди: 4
Рейтинг: 97


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
mudrak Дата: Пт, 17.02.2017, 21:15 | Повідомлення № 2491
Активний учасник
Повідомлень: 578
Нагороди: 3
Рейтинг: 32
Цитата mudrak ()
якби це все було з самого початку, то і непотрібно було б ніякої Connectify
Таки да! Видалив Connectify з автозавантаження (через msconfig), а точка доступу працює! Причому "б'є" далі ніж створена за допомогою програми!
swetikccc Дата: Пт, 17.02.2017, 21:45 | Повідомлення № 2492
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3770
Нагороди: 23
Рейтинг: 336
Цитата Bandalak ()
Допоможіть знайти кнопку "Завантажити файли....


Фаерфокс на андроїді завантажує.
появится віконечко що браузер блокуе два віконечка, клацнете розблокувати і появиться віконечко чим відкрити файл, вибрав тотал командер для андроїда(в мене встановлено) і все завантаження пішло
А от Maxthon походу тупо блокує .


Відредаговано: swetikccc - Пт, 17.02.2017, 21:49
Bandalak Дата: Пт, 17.02.2017, 22:10 | Повідомлення № 2493
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 34
Рейтинг: 247
Google Chrome ніяких віконечок не показює, просто блокує.
sergey1979 Дата: Пн, 27.02.2017, 14:50 | Повідомлення № 2494
Прописаний назавжди
Повідомлень: 370
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Проблемка:
Digicom позбувається Nanostation 2. У школі в дальніх закутках просять інтернет. Чи можна налаштувати їх як wifi-repeater?


Відредаговано: sergey1979 - Пн, 27.02.2017, 14:56
Bandalak Дата: Пн, 27.02.2017, 15:11 | Повідомлення № 2495
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 34
Рейтинг: 247
У Nanostation 2 здається такого режиму нема (може я не помітив). У Nanostation М2 він вже є.

Тому ліпше кинути туди кабель і включити у звичайному режимі, буде менше тормозити.
gromko Дата: Нд, 12.03.2017, 10:45 | Повідомлення № 2496
Лінуксоїд
Повідомлень: 2439
Нагороди: 22
Рейтинг: 305
Куди поділась в PowerPoint 2010-2013  анімація входу "Спалах" ("Вспышка", "Flash Once")? В 2007-ому є, працює і в інших версіях, але обрати її для додавання вже не можна.
Bandalak Дата: Нд, 12.03.2017, 12:13 | Повідомлення № 2497
Лідер форуму
Повідомлень: 5269
Нагороди: 34
Рейтинг: 247
Спробував знайти в Офісі 2016 - безуспішно!
Безбородько Дата: Пн, 20.03.2017, 22:29 | Повідомлення № 2498
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
При інсталяції NetSupportSchool  виводиться повідомлення "Знайдена нова пробна версія  термін дії закінчився" і неможливо встановити NSS

Відредаговано: Безбородько - Пн, 20.03.2017, 22:30
novichok Дата: Пн, 20.03.2017, 22:36 | Повідомлення № 2499
Прописаний назавжди
Повідомлень: 356
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата Безбородько ()
неможливо встановити NSS
спробуйте при інсталяції вимкнути інтернет
bgd Дата: Вт, 21.03.2017, 12:12 | Повідомлення № 2500
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата Безбородько ()
При інсталяції NetSupportSchool  виводиться повідомлення "Знайдена нова пробна версія  термін дії закінчився" і неможливо встановити NSS

Швидше за все у Вас некоректно видалена попередня версія програми і до того ж вона новіша за ту яку Ви встановлюєте. Почистіть реєстр.


Відредаговано: bgd - Вт, 21.03.2017, 12:12
novichok Дата: Вт, 21.03.2017, 12:41 | Повідомлення № 2501
Прописаний назавжди
Повідомлень: 356
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата bgd ()
Швидше за все у Вас некоректно видалена попередня версія програми і до того ж вона новіша за ту яку Ви встановлюєте. Почистіть реєстр.
Саме так
Безбородько Дата: Вт, 21.03.2017, 13:14 | Повідомлення № 2502
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата bgd ()
Швидше за все у Вас некоректно видалена попередня версія програми і до того ж вона новіша за ту яку Ви встановлюєте. Почистіть реєстр.

Додано (21.03.2017, 12:14)
---------------------------------------------
Дякую!

volodschool2 Дата: Ср, 22.03.2017, 20:44 | Повідомлення № 2503
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1328
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
Допоможіть поставити діагноз. Принесли старенький ноут, екран не засвічується, підключив до монітора, світиться, завантажується ОС, але по всьому екрану паралельні вертикальні лінії з кроком приблизно 10-15 пікселів. Навернулась відеокарта?
novichok Дата: Ср, 22.03.2017, 20:47 | Повідомлення № 2504
Прописаний назавжди
Повідомлень: 356
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата volodschool2 ()
Навернулась відеокарта?
Саме так 100%
volodschool2 Дата: Ср, 22.03.2017, 21:05 | Повідомлення № 2505
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1328
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
От тільки чому на "рідному" екрані тьма-тьмуща, а на зовнішньому моніторі все-таки зображення будується? Забув сказати, що віндовс можна завантажити тільки в безпечному режимі, в нормальному до робочого столу не доходить - перезавантажується. Але то таке, може простто система заглючена, клієнт про систему нічого не казав.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 167 з 172«12165166167168169171172»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.