Чт, 22.08.2019, 13:16
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1244
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Zelenskiy Дата: Пн, 06.02.2017, 21:12 | Повідомлення № 2476
Часто заходить...
Повідомлень: 41
Нагороди: 2
Рейтинг: 20
Цитата Bandalak ()
У нас немає режиму очікування, є гасіння екрану
Це зрозуміло. Але не підходить. Треба все вимикати. Економія наше все
Bandalak Дата: Пн, 06.02.2017, 21:18 | Повідомлення № 2477
Лідер форуму
Повідомлень: 6202
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Я на перерви повністю все вимикаю, а вмикаю на наступному уроці аж після теоретичної частини
vinohodov Дата: Вт, 07.02.2017, 10:02 | Повідомлення № 2478
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 1
Рейтинг: 29
А кто знает какими нормативными документами регламентируется, что ребенок может три дня не посещать школу и родители не обязаны приносить справку от врача, а достаточно уведомления ( записки )?
Ktara Дата: Вт, 07.02.2017, 10:26 | Повідомлення № 2479
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4135
Нагороди: 38
Рейтинг: 371
Больше 2-х дней - справка от врача. 2 дня родители могут писать, что ребенок дома :) каким нормативом - уже не подскажу. Надо поискать
mudrak Дата: Пт, 10.02.2017, 11:39 | Повідомлення № 2480
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Не виходить роздати WiFi з ноутбука. Робив усе як радили на сайті http://it-specjalist.com.ua/os-wind....-8.html
за крок від "щастя" отаке вікно.
Провайдер Intertelekom. Win7. З'єднання створилося, телефон його бачить, але каже: "проблема при отриманні ІР-адреси.
Прикріплення: 9994755.png(21.5 Kb)
Yura_Shrol Дата: Пт, 10.02.2017, 11:46 | Повідомлення № 2481
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 652
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Пропишіть ІР вручну. Можезаважати антивірус. Скористайтеся сторонньою прогиамою.
mudrak Дата: Пт, 10.02.2017, 12:54 | Повідомлення № 2482
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата Yura_Shrol ()
Пропишіть ІР вручну.
Нагадую: я не інформатик. Який має бути ІР? Для якого протоколу? Киди саме його вписати?
Цитата Yura_Shrol ()
Можезаважати антивірус
А якщо його вимкнути (коли прописується ІР? коли телефон намагається підключитися? )
Цитата Yura_Shrol ()
Скористайтеся сторонньою прогиамою.
Яку порадите? І чи вона допоможе при наявності помилки 1068?
volodschool2 Дата: Пт, 10.02.2017, 14:18 | Повідомлення № 2483
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата mudrak ()
Не виходить роздати WiFi з ноутбука. Робив усе як радили на сайті
А не простіше було б скористатися готовою програмою Connectify
swetikccc Дата: Пт, 10.02.2017, 14:50 | Повідомлення № 2484
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата volodschool2 ()
А не простіше було б скористатися готовою програмою Connectify
Чудова програма. Користувався нею дуже давно колись, згадував щоб порадити, але не згадав.
Yura_Shrol Дата: Пт, 10.02.2017, 17:29 | Повідомлення № 2485
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 652
Нагороди: 7
Рейтинг: 98
Цитата mudrak ()
Який має бути ІР? Для якого протоколу? Киди саме його вписати?
ІРv4. В локальній мережі це зазвичай 192.168.1.ххх, де ххх (від 0 до 255) на кожному пристрої в мережі інший. (Напр. 192.168.1.1, 192.168.1.2 і т.д.)
Вписується в налаштуваннях відповідно безпровідного адаптера ноутбука і в налаштуваннях wifi телефону.
Цитата mudrak ()
А якщо його вимкнути
Вимкнути для перевірки. Якщо проблема вирішиться то додати з'єднання у виключення. Залежить від антивіруса.
Цитата mudrak ()
Яку порадите?
Користувався Virtual Wi-Fi Router. Мене задовільняла.
mudrak Дата: Сб, 11.02.2017, 19:34 | Повідомлення № 2486
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Connectify для роботи з 3G просить 11$ :'( . Ta ще після її інсталяції зникло зєднання яке створював вручну (так що ІР тепер вводити нікуди). Шукаю ліки від жадібності, а ні - переходжу до наступної поради (Virtual Wi-FiRouter)

...а може в кого є посилання на щось подібне, бо лише якісь підозрілі онлайн інсталяції попадаються...

Додано (11.02.2017, 07:55)
---------------------------------------------
Сьогодні о четвертій ранку процес створення точки доступу WiFi на моєму ноутбуці успішно завершився! ;) . Усім дякую за дієву допомогу!

Додано (11.02.2017, 19:34)
---------------------------------------------
Доречі про помилку 1068 (може комусь пригодиться).
Під час інсталяції Connectify дуже матюкалася на мій ноутбук, що мовляв, неможливо буде працювати, потрібно завантажити важливі оновлення...і т.д і т.п. Тож я їй і кажу: "Ну то і завантаж", чим вона і займалася десь близько години. Ось що вона "жаждала":
1. KB 3033929.msu
2. dotNetFx45
3. KB 958488-V6001-x64.msu
4. netfx_Full.mzz
Тож я подумав, може, якби це все було з самого початку, то і непотрібно було б ніякої Connectify. Метод з сайту  http://it-specjalist.com.ua/os-wind....-8.html прекрасно б спрацював. Можна було б просто видалити жадібну (але таку проворну!) Connectify і спробувати зробити ще раз вручну. От тільки чи не потягнула б при деінсталяції вона все те своє добро за собою? ... Жаль, нема часу поекспериментувати.

Відредаговано: mudrak - Пт, 10.02.2017, 19:57
Bandalak Дата: Пн, 13.02.2017, 14:48 | Повідомлення № 2487
Лідер форуму
Повідомлень: 6202
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
gromko, Вашу задачу перенесено у відповідну тему:
http://informatic.org.ua/forum/29-139-20
Bandalak Дата: Пт, 17.02.2017, 11:08 | Повідомлення № 2488
Лідер форуму
Повідомлень: 6202
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Як завантажити файли на fex.net з Андроїда?
Допоможіть знайти кнопку "Завантажити файли....
mudrak Дата: Пт, 17.02.2017, 20:15 | Повідомлення № 2489
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата mudrak ()
якби це все було з самого початку, то і непотрібно було б ніякої Connectify
Таки да! Видалив Connectify з автозавантаження (через msconfig), а точка доступу працює! Причому "б'є" далі ніж створена за допомогою програми!
swetikccc Дата: Пт, 17.02.2017, 20:45 | Повідомлення № 2490
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата Bandalak ()
Допоможіть знайти кнопку "Завантажити файли....


Фаерфокс на андроїді завантажує.
появится віконечко що браузер блокуе два віконечка, клацнете розблокувати і появиться віконечко чим відкрити файл, вибрав тотал командер для андроїда(в мене встановлено) і все завантаження пішло
А от Maxthon походу тупо блокує .


Відредаговано: swetikccc - Пт, 17.02.2017, 20:49
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.