Ср, 21.02.2018, 03:29
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 150 з 190«12148149150151152189190»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1225
Нагороди: 5
Рейтинг: 124


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
swetikccc Дата: Чт, 11.08.2016, 21:10 | Повідомлення № 2236
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4023
Нагороди: 30
Рейтинг: 386
Цитата zivert ()
Тобто не потрібно навіть модулів?

Як непотрібно?
У вас тільки порт під модуль в нього вставляється модуль і я так розумію непотрібен оптичний медіаконвертер тоді, бо це і є фактично медіаконвертер


Відредаговано: swetikccc - Чт, 11.08.2016, 21:39
alex Дата: Пн, 22.08.2016, 08:46 | Повідомлення № 2237
Активний учасник
Повідомлень: 586
Нагороди: 1
Рейтинг: 17
Цитата swetikccc ()
Сьогодні дощ, тому допоможіть оптимізувати програму яка підраховує кількість слів в тексті1.
 1. Знищуємо всі пропуски на початку стрічки
2. Підраховуємо кількіть сусідств  "пропус" ы слыдуючий символ не пропуск
3. Кількість слів це підрахована кількість + 1

Даний алгоритм лінійний однопрохідний і не вимагає масиву.
Пилипчук_О_П Дата: Пн, 22.08.2016, 09:13 | Повідомлення № 2238
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4010
Нагороди: 37
Рейтинг: 352
Цитата alex ()
Даний алгоритм лінійний
Точно?
Bandalak Дата: Пн, 22.08.2016, 10:38 | Повідомлення № 2239
Лідер форуму
Повідомлень: 5638
Нагороди: 41
Рейтинг: 265
Точно! Але не лінійний, а циклічний з одним циклом.
volodschool2 Дата: Пн, 22.08.2016, 15:15 | Повідомлення № 2240
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1454
Нагороди: 14
Рейтинг: 324
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var n, i : integer;
    s    : string;
begin
  S:=edit1.Text;
  n := 0;
  for i := 1 to Length(s) do
    if (s <> ' ') and ((i = Length(s)) or (s[i + 1] = ' ')) then Inc(n);
  Label1.Caption:='Кількість слів в тексті -> '+IntToStr(n);

end;
swetikccc Дата: Пн, 22.08.2016, 15:45 | Повідомлення № 2241
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4023
Нагороди: 30
Рейтинг: 386
Цитата volodschool2 ()
if (s <> ' ') and ((i = Length(s)) or (s[i + 1] = ' ')) then Inc(n);
Просто чудово.
Тільки маленька поправка, в умові або потрібно вирази поміняти місцями, для швидкості.
mudrak Дата: Пн, 22.08.2016, 18:15 | Повідомлення № 2242
Наполегливий учасник
Повідомлень: 752
Нагороди: 3
Рейтинг: 58
Не можу інсталювати вікна 7 з флешки. Записав образ, і спочатку флешка грузиться, запускається прогама інталяції, але вже на першому кроці вискакує вікно, що мовляв "не знайдено драйвери для оптичного СД/ДВД приводу, якщо у вас є, то вставте..." і т.д і т.п. (До чого тут той привід, ставлю ж з флешки?). В біосі наче нічого підозрілого не видно (а може не туди дивився) ANCI\SATA перемикання нічого не дає, форматування флешки FAT32\NTFS теж... І саме гірше, що колись давно вже таку мороку мав, але якось вона вирішилась зненацька і неочікувано, і я не зрозумів як!
gry Дата: Пн, 22.08.2016, 18:52 | Повідомлення № 2243
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1076
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Цитата mudrak ()
Записав образ, і спочатку флешка грузиться, запускається прогама інталяції,
Було таке мені коли вставляв флешку в гніздо(порт) USB 3.0 (синє , по моєму...). Вставив в інше гніздо USB 2.0 (чорне) і пішло аж бігом.


Відредаговано: gry - Пн, 22.08.2016, 18:56
Bandalak Дата: Пн, 22.08.2016, 19:11 | Повідомлення № 2244
Лідер форуму
Повідомлень: 5638
Нагороди: 41
Рейтинг: 265
Так і є. Це воно якраз драйвера на USB3.0 і просить, просто не уміє правильно виразитися! ;)
mudrak Дата: Вт, 23.08.2016, 07:28 | Повідомлення № 2245
Наполегливий учасник
Повідомлень: 752
Нагороди: 3
Рейтинг: 58
Таки да! USB 3.0 в цьому випадку допомагають як тестікули танцюристу!
aleks30 Дата: Вт, 23.08.2016, 15:29 | Повідомлення № 2246
Новий користувач
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Доброго дня всім, підскажіть будь ласка якого проектора купити в школу з буджетом 8-9 тис. грн
Наперед дякую
Bandalak Дата: Вт, 23.08.2016, 15:55 | Повідомлення № 2247
Лідер форуму
Повідомлень: 5638
Нагороди: 41
Рейтинг: 265
Треба короткофокусний, щоб була можливість в майбутньому поставити дошку.
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 24.08.2016, 09:18 | Повідомлення № 2248
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4010
Нагороди: 37
Рейтинг: 352
Цитата swetikccc ()
Просто чудово.Тільки маленька поправка, в умові або потрібно вирази поміняти місцями, для швидкості.
Якщо вже використовуємо сучасне середовище програмування, наприклад, Lazarus, то програма зводиться до однієї команди. І ніяких умов, циклів і т.п.:
uses ...  strutils;
...
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var i:integer;
begin
   Label1.Caption:=IntToStr(WordCount(Edit1.Text,[' ']));
end;
swetikccc Дата: Ср, 24.08.2016, 14:09 | Повідомлення № 2249
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4023
Нагороди: 30
Рейтинг: 386
Цитата Пилипчук_О_П ()
Якщо вже використовуємо сучасне середовище програмування, наприклад, Lazarus, то програма зводиться до однієї команди. І ніяких умов, циклів і т.п.:
Підрахувати кількість входжень підрядка в рядок не проблема, але це не кількість слів а кількість пробілів, а щоб знищити лишні пробіли потрібен цикл.
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 24.08.2016, 14:33 | Повідомлення № 2250
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4010
Нагороди: 37
Рейтинг: 352
Цитата swetikccc ()
це не кількість слів а кількість пробілів
Ні. WordCount - саме кількість слів. А [' '] - це множина знаків, які вважаємо при підрахунку розділювачами (у даному випадку - тільки пропуск).
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Сторінка 150 з 190«12148149150151152189190»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.