Чт, 22.08.2019, 13:15
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1244
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
swetikccc Дата: Вт, 02.08.2016, 15:52 | Повідомлення № 2221
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Сьогодні дощ, тому допоможіть оптимізувати програму яка підраховує кількість слів в тексті
Мова шарп
using System;using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.IO;
 
namespace word
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {       
            string s = "" ;
            string[] textMass;

          
       s = Console .ReadLine(); 
     while (s.IndexOf(" ") > -1) s = s.Replace(" ", " ");    // якщо є входження двох пробілів міняємо на один як в Ворді
       s=s.Trim(); //знищуємо початковий і кінцевий пробіл
            textMass = s.Split(' ');// розрізаємо рядок і заганяємo в масив рядків по пробілу
            Console.WriteLine("Кількість слів:");
            Console.WriteLine(textMass.Length);

            Console.ReadLine();
        }
    }
}

В шарпі рядок створюється наново при любій операції знищення, додавання і т. п. я так зрозумів.
То скільки ж це потрібно памяті.
Як бути?
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 02.08.2016, 17:24 | Повідомлення № 2222
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4308
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Пропоную такий варіант:

Код
using System;

  namespace word
  {
    class Program
    {
      static void Main(string[] args)
     {
       string s = "" ;
       string[] textMass;
       char[] sep = {' '};

       s = Console.ReadLine();
       textMass = s.Split (sep, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);

       Console.WriteLine("Кількість слів:");
       Console.WriteLine(textMass.Length);

       Console.ReadLine();
      }
  }
}


У середовищі Xamarin Studio працює.


Відредаговано: Пилипчук_О_П - Вт, 02.08.2016, 17:31
swetikccc Дата: Вт, 02.08.2016, 21:48 | Повідомлення № 2223
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата Пилипчук_О_П ()
У середовищі Xamarin Studio працює.

Дякую, в студії також
Потрібно ще навчитися користуватися msdn,
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 03.08.2016, 01:43 | Повідомлення № 2224
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4308
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Працюючи в сучасних середовищах, коли виникає "стандартна" задача (наприклад, сортування), спочатку шукаю, чи її розв'язок ще не вбудували в якийсь об'єкт. Якщо не знаходжу - розв'язую сам. Тут якраз така ситуація: необхідність пропускати зайві роздільники настільки очевидна, що вона повинна була бути якось реалізована стандартними засобами.

А тепер проблема. Що потрібніше у школі: вчити викликати метод Split чи писати алгоритм аналізу рядка? Що потрібне всім, а що - на факультатив?
zivert Дата: Ср, 03.08.2016, 11:41 | Повідомлення № 2225
Тут живе...
Повідомлень: 178
Нагороди: 2
Рейтинг: 48
Порадьте, будь ласка, маршрутизатор роутер для школи з можливістю контролю трафіку, розрахований на велику кількість підключень.
Щоб мав SFP порт, можна було підключити до нього ADSL модем, та можна було встановити в серверну стійку.
Хочу вибрати щось від Mikrotik, наприклад RB2011UiAS-RM


Відредаговано: zivert - Ср, 03.08.2016, 18:59
volodschool2 Дата: Ср, 03.08.2016, 12:51 | Повідомлення № 2226
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата zivert ()
Хочу вибрати щось від Mikrotik, наприклад RB2011UiAS-RM
Дуже гарний вибір
zivert Дата: Ср, 03.08.2016, 20:22 | Повідомлення № 2227
Тут живе...
Повідомлень: 178
Нагороди: 2
Рейтинг: 48
З якою метою розробники в  RB2011UiAS-RM зробили такий розподіл портів 5 по 100 Мб і 5 гіга-бітних ?
volodschool2 Дата: Чт, 04.08.2016, 12:40 | Повідомлення № 2228
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Цитата zivert ()
5 по 100 Мб і 5 гіга-бітних ?
Ну, мабуть, щоб здешевити апарат :Q
zivert Дата: Ср, 10.08.2016, 20:30 | Повідомлення № 2229
Тут живе...
Повідомлень: 178
Нагороди: 2
Рейтинг: 48
Хтось має досвід використання, налаштування маршрутизатора Mikrotik?
volodschool2 Дата: Ср, 10.08.2016, 20:36 | Повідомлення № 2230
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Є якісь проблеми з налаштуванням?
zivert Дата: Чт, 11.08.2016, 06:05 | Повідомлення № 2231
Тут живе...
Повідомлень: 178
Нагороди: 2
Рейтинг: 48
В RB2011UiAS-RM є SFP порт, але провайдеру він не підходить ( Потрібно купувати оптичний модуль для підключення одномодового оптоволоконного кабелю.(345 грн)
Оскільки модулі повинні працювати на одній частоті, то їх доведеться мабуть купувати 2?(один у провайдера а інший в мене...)


Відредаговано: zivert - Чт, 11.08.2016, 06:29
Bandalak Дата: Чт, 11.08.2016, 08:37 | Повідомлення № 2232
Лідер форуму
Повідомлень: 6202
Нагороди: 44
Рейтинг: 285
Дивний провайдер!
У нашого провайдера такі порти підходять.
zivert Дата: Чт, 11.08.2016, 20:19 | Повідомлення № 2233
Тут живе...
Повідомлень: 178
Нагороди: 2
Рейтинг: 48
Цитата Bandalak ()
У нашого провайдера такі порти підходять.

Тобто не потрібно навіть модулів?
swetikccc Дата: Чт, 11.08.2016, 21:10 | Повідомлення № 2234
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4158
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата zivert ()
Тобто не потрібно навіть модулів?

Як непотрібно?
У вас тільки порт під модуль в нього вставляється модуль і я так розумію непотрібен оптичний медіаконвертер тоді, бо це і є фактично медіаконвертер


Відредаговано: swetikccc - Чт, 11.08.2016, 21:39
alex Дата: Пн, 22.08.2016, 08:46 | Повідомлення № 2235
Активний учасник
Повідомлень: 586
Нагороди: 1
Рейтинг: 17
Цитата swetikccc ()
Сьогодні дощ, тому допоможіть оптимізувати програму яка підраховує кількість слів в тексті1.
 1. Знищуємо всі пропуски на початку стрічки
2. Підраховуємо кількіть сусідств  "пропус" ы слыдуючий символ не пропуск
3. Кількість слів це підрахована кількість + 1

Даний алгоритм лінійний однопрохідний і не вимагає масиву.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.