Нд, 27.05.2018, 02:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1237
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
volevikt Дата: Пт, 11.03.2016, 15:19 | Повідомлення № 2146
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1868
Нагороди: 25
Рейтинг: 230
Спробуйте скористатися сервісом http://www.tineye.com/
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 12.03.2016, 01:56 | Повідомлення № 2147
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4137
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
Цитата Pentiume ()
Не знайшов сайта, який би шукав точну копію палюнка в мережі Інтернет
З власного досвіду користування Гуглом: бували випадки, коли знаходилось точно те, що шукав; було й таке, що пропонувались подібні (шукав вишивку з квітками - запропонували купу вишивок, але точного збігу не було).
nolk-v Дата: Сб, 12.03.2016, 21:18 | Повідомлення № 2148
Прописаний назавжди
Повідомлень: 293
Нагороди: 2
Рейтинг: 35
Прошу поради, шановні колеги. Вчора раптово зник звук на комп'ютері. Диспечер пристроїв дає наступну картину:



Відредаговано: nolk-v - Сб, 12.03.2016, 21:20
Пилипчук_О_П Дата: Нд, 13.03.2016, 01:03 | Повідомлення № 2149
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4137
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
Один раз у подібній ситуації допомогло... перезавантаження комп'ютера (ноутбука). На хвилі того, що комп'ютер не перезавантажували, а тільки "вкладали спати", нагромадились глюки, один з яких зачепив звук.
nolk-v Дата: Нд, 13.03.2016, 07:52 | Повідомлення № 2150
Прописаний назавжди
Повідомлень: 293
Нагороди: 2
Рейтинг: 35
Цитата Пилипчук_О_П ()
перезавантаження комп'ютера (ноутбука).
Дякую, але не той варіант - комп вмикається та вимикається повністю 2-3 рази на день...
P.S. Ще обнуляв біос результат то й же...


Відредаговано: nolk-v - Нд, 13.03.2016, 07:54
volevikt Дата: Нд, 13.03.2016, 10:58 | Повідомлення № 2151
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1868
Нагороди: 25
Рейтинг: 230
Через Диспетчер пристроїв повністю видаліть всі драйвери зі знаком оклику.
Перезавантажте комп'ютер.
Автоматично будуть відновлені дані драйвери або встановити їх із диску.
volodschool2 Дата: Нд, 13.03.2016, 11:36 | Повідомлення № 2152
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1475
Нагороди: 14
Рейтинг: 339
Цитата nolk-v ()
Ще пограюся, битиму вінду, а потім мабуть у сервісний центр
Завантажте систему з LiveCD, щоб переконатись, що це не програмний збій. Якщо звук не запрацює - в сервіс.
nolk-v Дата: Нд, 13.03.2016, 11:55 | Повідомлення № 2153
Прописаний назавжди
Повідомлень: 293
Нагороди: 2
Рейтинг: 35
Цитата volevikt ()
Через Диспетчер пристроїв повністю видаліть всі драйвери зі знаком оклику. Перезавантажте комп'ютер.
Автоматично будуть відновлені дані драйвери або встановити їх із диску.
Дякую за пораду - це те, що я зробив у першу чергу, але не допомогло.
Цитата volodschool2 ()
Завантажте систему з LiveCD
А це вже мені подобається - зараз спробую , і як сам не здогадався? Дякую всім за поради...
Ні один з LiveCD не завантажується. Б'ю вінду...
Проблему вирішено перевстановленням ОС.


Відредаговано: nolk-v - Нд, 13.03.2016, 15:50
Pentiume Дата: Сб, 19.03.2016, 18:54 | Повідомлення № 2154
Тут живе...
Повідомлень: 181
Нагороди: 2
Рейтинг: 28
Шукаю зразок характеристики студента практиканта на місці вчителя інформатики початкових класів . Чекаю до понеділка 10 год. Дякую всім
sashamen09 Дата: Пн, 21.03.2016, 20:23 | Повідомлення № 2155
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Допоможіть розвязати завдання з ексель. Як відняти  менший час прибуття (підкреслено)? Зарання дякую))))
  

Час
відправ-лення                         Час прибуття                                        

22:24:00                                  10:14:00 

7:28:00                                     5:14:00 

15:00:00                                  16:55:00

20:05:00                                   21:20:00

6:30:00                                     5:30:00
swetikccc Дата: Пн, 21.03.2016, 22:01 | Повідомлення № 2156
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4073
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата sashamen09 ()
Допоможіть розвязати завдання з ексель. Як відняти  менший час прибуття (підкреслено)? Зарання дякую))))
  

Дитинко, якщо час прибуття менший, то відняти час відправлення від 24 00 і додати час прибуття
W-w-W Дата: Вт, 22.03.2016, 23:32 | Повідомлення № 2157






Шановні колеги допоможіть чи порадьте з мфу  Epson Expression Home XP-100 с СНПЧ  на днях даний пристрій не працює в школі, видає асорбент чорнил повний, не підкажете чому для інших моделей нема проблем з онуленням асорбена, а з цим мфу є, якщо утиліту прінтхелп скачати то просить код, за який платить потрібно десь 9 зелених, пошук в гуглі нічого не дав, в тех.підтримку їхати не бачу резона, я спитав про вартість онулення то 250 грн+ дорога, дорогувато це коштує
sergey1979 Дата: Ср, 23.03.2016, 04:24 | Повідомлення № 2158
Прописаний назавжди
Повідомлень: 399
Нагороди: 3
Рейтинг: 28
Попробуйте

Англійською, скидаю ХР203
Порадив би все ж фізично "обнулити" памперс - 2 рази заливало стіл :(
Промити та просушити прокладки


Відредаговано: sergey1979 - Ср, 23.03.2016, 04:30
Bandalak Дата: Ср, 23.03.2016, 10:37 | Повідомлення № 2159
Лідер форуму
Повідомлень: 5851
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Можна вивести трубочку від памперса назовні в окремий резервуар з прокладкою. Я так зробив на ще новому Epson L300. Тепер тільки збиваю памперс програмно і міняю прокладку в резервуарі. Головне не потрібно щоразу розбирати принтер. Але є один недолік, принтер повинен бути встановленим у недоступному для дітей місці, щоб ним не совали і не вилили чорнило на стіл. У мене він на верхній поличці.
sergey1979 Дата: Ср, 23.03.2016, 14:39 | Повідомлення № 2160
Прописаний назавжди
Повідомлень: 399
Нагороди: 3
Рейтинг: 28
На R200, T50 (здається) є доступ до трубочки.
На ХР принтер розбирати не потрібно - саморіз, "защелка" - резервуар легко знімається. Довше промивати.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.