Вт, 23.04.2019, 12:03
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1240
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 05.09.2013, 00:04 | Повідомлення № 1726
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3704
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Перевірте налаштування DNS-серверів в мережі, а також в інтерфейсі роутера.

Очистка с помощью CCleaner после воздействия вредоносных программ, подменяющих DNSУстановить прогу CCleaner (скачать тут: http://ccleaner.org.ua/download/)
1. Открыть прогу, проверьте, чтобы был отмечен пункт "Index.dat" в разделе Internet Explorer
2. Отметьте пункт "кэш DNS" в разделе "Система"
3. Запустите очистку.

Але перед цим мабуть треба знешкодити саму програму...
volodschool2 Дата: Сб, 07.09.2013, 20:26 | Повідомлення № 1727
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1524
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Здається позбувся рекламного банера (Повідомлення № 1728) в опері, видалив файл vlink4.dat (історія), уже два дні банер не з’являється.
Эмилия Дата: Пн, 09.09.2013, 20:32 | Повідомлення № 1728
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
При клике мышкой по гиперссылке в документе Word выдается окно "это операция была прервана из-за ограничений наложенных на данный компьютер. Обратитесь к системному администратору" 

Как удалить эти ограничения?
E_L Дата: Сб, 14.09.2013, 17:42 | Повідомлення № 1729
Тут живе...
Повідомлень: 115
Нагороди: 2
Рейтинг: 31
ДОПОМОЖІТЬ знайти книгу в електронному вигляді. Назва - "Управління та нагляд за безпекою життєдіяльності : накази / упоряд.: Н. Мурашко. – К. : Редакції газет з управління освітою, 2013. – 128 с. – (Б-ка "Шкільний світ")".
У форматі pdf, doc, docx - неважливо. 
Прикріплення: 4292548.jpg(97.3 Kb)
Step Дата: Нд, 15.09.2013, 21:44 | Повідомлення № 1730
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
Цитата (Эмилия)
При клике мышкой по гиперссылке в документе Word выдается окно "это операция была прервана из-за ограничений наложенных на данный компьютер. Обратитесь к системному администратору"  Как удалить эти ограничения?
Если еще актуально - это не ограничения, а глюк системы при определении браузера по умолчанию. Обычно наблюдается при установке/удалении Хрома. Зачастую "лечится" установкой Firefox ...
Bandalak Дата: Чт, 19.09.2013, 15:57 | Повідомлення № 1731
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Сьогодні моя шкільна флешка наказала довго жити. Копії зробити не встиг, нажаль!
Таке прохання, у кого є календарні плани:
Інформатика 2 (по Ломаковській) ,5 (по Морзе) ,9 (по Завадському) класи
Інформатика 10, 11 клас по Ривкінду рівень стандарт
Фізика 11 клас рівень стандарту по Засєкіних
Фізика 11 клас рівень стандарту по Коршаку
Астрономія 11 клас рівень стандарту по Пришляку.
Прикріпіть до повідомлення, або в ОП. Дякую!

Завтра перевірятимуть плани, а я ще не надрукував їх. Пробема...
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 20.09.2013, 01:17 | Повідомлення № 1732
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4305
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Астрономія, Інформатика-9. Адаптуєте для своєї ситуації. :)
Прикріплення: plan.xls(28.0 Kb)
Bandalak Дата: Пт, 20.09.2013, 01:20 | Повідомлення № 1733
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
serbor, Пилипчук_О_П, Volevikt,
дякую!
sergey1979 Дата: Пт, 20.09.2013, 20:57 | Повідомлення № 1734
Прописаний назавжди
Повідомлень: 430
Нагороди: 3
Рейтинг: 33
Може хто рисував план евакуації для школи - поділіться прикладом (хоч jpg-ом). Те що нарисував школі майже десяток років в корелі тому точно не годиться. А те що на просторах інтернету - не можу відділити "зерна від плевел", щоб відповідало ТБ. Більш менш сайт на який опираюся http://xn----9sb4bdfcg.xn--p1ai/plani-evakuatsii.html
Шаблони звідси вже взяв http://otipb.at.ua/load....-0-3074


Відредаговано: sergey1979 - Пт, 20.09.2013, 21:01
НІКОЛЯ Дата: Пт, 20.09.2013, 23:35 | Повідомлення № 1735
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Цитата (sergey1979)
Може хто рисував план евакуації для школи - поділіться прикладом
В понеділок скину! ;)
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 21.09.2013, 01:34 | Повідомлення № 1736
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4305
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата (sergey1979)
Може хто рисував план евакуації для школи - поділіться прикладом
Не розумію, в чому проблема. План - він і є план.
Колись мій учень зробив у якійсь програмі (здається 3D Home Architect). Потім оригінали були втрачені (а може десь лежать в "завалах"). Сфотографував те, що висіло на стінах, трохи розмалював. Те, що ми чекаємо від плану евакуації, отримані малюнки виконують успішно. План одного з поверхів виглядає якось так:

Прикріплення: 2264613.jpg(81.8 Kb)


Відредаговано: Пилипчук_О_П - Сб, 21.09.2013, 01:36
Эмилия Дата: Пн, 23.09.2013, 15:22 | Повідомлення № 1737
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата (Эмилия)
При клике мышкой по гиперссылке в документе Word выдается окно "это операция была прервана из-за ограничений наложенных на данный компьютер. Обратитесь к системному администратору"  Как удалить эти ограничения?
Цитата (Step)
Если еще актуально - это не ограничения, а глюк системы при определении браузера по умолчанию. Обычно наблюдается при установке/удалении Хрома. Зачастую "лечится" установкой Firefox ...

 Спасибо огромное! "Подлечила" - помогло  >:)
mudrak Дата: Вт, 24.09.2013, 09:14 | Повідомлення № 1738
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
"Поламалася" Opera, стало дуже криво відображатися вікно пошти, а відображення результатів пошуку у Google взагалі прочитати неможливо, лише сам логотип гугла внизу сторінки, та й той задом наперед знизу вгору під кутом 45 градусів. Перерив налаштування, пересвстановив, поміняв версію - змінився лише кут (тепер градусів 30). В той же час Яндекс працює гарно, та й гугл в інших браузерах теж. Схоже на недобросовісну міжбраузерну конкуренцію, щось поміняло якісь глибокі налаштування хочеться зрозуміти де.... до речі, став показувати догори ногами Light Alloy, теж перевернути не зміг, інші плеєри показують правильно. Може ці речі якось повязані?
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 24.09.2013, 09:47 | Повідомлення № 1739
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4305
Нагороди: 38
Рейтинг: 406
Цитата (mudrak)
Схоже на недобросовісну міжбраузерну конкуренцію
Яка версія Опери? Користуюсь 12.14. Google працює нормально.
mudrak Дата: Вт, 24.09.2013, 15:06 | Повідомлення № 1740
Наполегливий учасник
Повідомлень: 822
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
Цитата (Пилипчук_О_П)
12.14. Google працює нормально
спробував, непрацює, проблема таки в комп'ютері, налаштування видно всеодно десь зберігаються
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.