Чт, 21.02.2019, 15:48
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1235
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 29.05.2013, 15:55 | Повідомлення № 1696
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4288
Нагороди: 38
Рейтинг: 401
Не завадив би перелік процесів, що запущені зразу після завантаження ОС.
gry Дата: Ср, 12.06.2013, 19:07 | Повідомлення № 1697
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1123
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Почала дуже нагріватися відеокарта  Radeon HD 7750 (за одну- дві хвилини - до 75 градусів). Без всяких перевантажень відео, ігри і т.д. Просто в  "холостому" режимі. Як тільки температура стає 70-75 на моніторі починають з’являтися поміхи (знизу маленькі, прозорі квадратики). Півроку працювала без проблем... Підскажіть чи це вже відеокарточці кінець іде, чи може щось її грузить, (процес якийсь, програма, вірус) ???Саме що дивно - на комп’ютері дві оп. системи ХР і 7. На ХР працює чудово, а в 7 - 1 хвилина і 75 гр.
Прикріплення: 9529259.jpg(105.8 Kb)


Відредаговано: gry - Ср, 12.06.2013, 20:58
alderius Дата: Пт, 14.06.2013, 14:30 | Повідомлення № 1698
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
grv - ось що зміг знайти
""http://www.overclockers.ru/lab/53877_4/Svodnoe_testirovanie_videokart_Radeon_HD_7750_modeli_Power_Color_Sapphire_i_XFX.html""
Cкоріше за все від 7 доведеться відмовитись


Відредаговано: alderius - Пт, 14.06.2013, 14:35
gry Дата: Пт, 14.06.2013, 22:14 | Повідомлення № 1699
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1123
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Добу змарнував, але "розрулив". Може кому  знадобиться... Відключив "процес"  - ПРАЦЮЄ !!!
Прикріплення: 5117081.jpg(152.2 Kb)


Відредаговано: gry - Пт, 14.06.2013, 22:22
novachok_01 Дата: Вт, 25.06.2013, 12:17 | Повідомлення № 1700
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Доброго дня. Можливо, ви мені зможете щось порадити. Від Майкрософт прийшла відповідь з даними ще за 2007 рік. Маємо ліцензію на всі комп'ютери, маємо ключі кмс і мак. А що краще поставити - не знаю. Кмс як мені роз'яснили - це сервер, а ставити сервер в нас я невважаю хорошою ідеєю (на учительському столі працюють всі викладачі, вони  він переставляють коли забагнеться, і там багато всіляких програм і..., ви розумієте), мій комп далеко від класу і з ним в мережу нез'єднаний. Я схилилася до мак, але в мене виникають певні запитання. Наприклад: якщо я активую офіс чи він мак ключем(на кожному комп) - чи після переустановки я зможу знов цей ключ ставити, на скільки часу діє така активація.
volevikt Дата: Нд, 14.07.2013, 08:33 | Повідомлення № 1701
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1902
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
При завантаженні ОС з'являється вікно "Вход в Windows" з полями: Користувач, Пароль та кнопками Ок, Завершити роботу, Скасувати.
Ніякого паролю не вводжу, натискаю Ок і завантаження йде далі.
Порадьте, як позбутися цього "обов'язкового" елементу завантаження.
Bandalak Дата: Нд, 14.07.2013, 09:26 | Повідомлення № 1702
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Віндовс ХР?

В полі "Виконати" вводимо control userpasswords2
Клацаємо на потрібному юзерові та забираємо галочку "Потрібно вводити ім'я користувача та пароль"
serbor Дата: Нд, 14.07.2013, 10:28 | Повідомлення № 1703
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Цитата (Bandalak)
Віндовс ХР?
В Windows 7 и Windows XP это делается абсолютно одинаково
Цитата (Bandalak)
В полі "Виконати" вводимо control userpasswords2
Bandalak Дата: Нд, 14.07.2013, 11:13 | Повідомлення № 1704
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
В Windows 7 по замовчуванню цього пояля немає, його необхідно спочатку увімкнути у властивостях меню "Пуск".
volevikt Дата: Нд, 14.07.2013, 20:42 | Повідомлення № 1705
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1902
Нагороди: 25
Рейтинг: 267
Цитата (Bandalak)
Віндовс ХР?
Так)
Цитата (Bandalak)
В полі "Виконати" вводимо control userpasswords2 Клацаємо на потрібному юзерові та забираємо галочку "Потрібно вводити ім'я користувача та пароль"
Спрацювало, але не зовсім так, як мені б хотілося. Вікно все рівно з'являлося, а потім зникало. Трішки поекспериментувала... і в результаті довелося перевстановлювати ОС і всі програми.  B)
Bandalak Дата: Нд, 14.07.2013, 22:08 | Повідомлення № 1706
Лідер форуму
Повідомлень: 6133
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Робіть резервні копії системи Acronis True Image
serbor Дата: Пн, 15.07.2013, 00:58 | Повідомлення № 1707
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Цитата (Bandalak)
В Windows 7 по замовчуванню цього пояля немає, його необхідно спочатку увімкнути у властивостях меню "Пуск".
Да это уже другой вопрос, как выполнить команду.
Можно из диалогового окна Выполнить или из командной строки (Программы - Стандартные - Командная строка). Я часто это делаю из командной строки файлового менеджера (Total Commander).
Цитата (volevikt)
і в результаті довелося перевстановлювати ОС і всі програми.
Сочувствую, из-за такой фигни...
Цитата (Bandalak)
Робіть резервні копії системи Acronis True Image
Я уже много лет резервные копии делаю с помощью утилиты ImageX от Microsoft.
argun Дата: Пт, 16.08.2013, 09:47 | Повідомлення № 1708
Прописаний назавжди
Повідомлень: 494
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Коллеги, поделитесь, пожалуйста, заполненным санитарным паспортом на кабинет информатики. Директор сказала заполнить полностью.
Интересуют разделы вентиляция, температура, влажность, освещение(лампы накаливания). Кое что нашел в санитарных нормах, но не все.
Я понимаю, что санстанция должна сделать замеры, но они сами сказали привезти заполненный(они далеко, ехать в лом и собьют большие деньги, которых у школы нет, а управление не дает а паспорт требует).
W-w-W Дата: Пт, 16.08.2013, 10:30 | Повідомлення № 1709





під руками нема санітарного паспорта, але деякі показники скажу, які в мене були:
Рядок Вентиляція: природна – 1, штучна – 2, змішана – 3_______________________________
природна вентиляція у вас має бути обов'язково, але при наявності штучної ви вибираєте значення "3" і записуєте змішана вентиляція

Освітлення ставим за допомогою ламп розжарення
 Освітлення  місць  на робочих  місцях має бути: не менше 400 Лм
Температуру я ставив  18 градусів. от решта показників я не пам'ятаю, спробую найти копію старого паспорту і допишу дане повідомлення
russo Дата: Пт, 16.08.2013, 11:32 | Повідомлення № 1710
Тут живе...
Повідомлень: 142
Нагороди: 1
Рейтинг: 35
У мене пройшло у сс
Прикріплення: san_pas.rar(10.7 Kb)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.