Вт, 23.10.2018, 05:36
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 21:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1238
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
argun Дата: Сб, 10.11.2012, 18:27 | Повідомлення № 1576
Прописаний назавжди
Повідомлень: 486
Нагороди: 1
Рейтинг: 37
Quote (Пилипчук_О_П)
Яка ОС?

XP sp2
Quote (Пилипчук_О_П)
Чи з'являється попередження при закриванні програми з незбереженими змінами?

З'являється, але при натисканні на "зберегти" вікно зберігання не відкривається.
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 10.11.2012, 21:14 | Повідомлення № 1577
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4232
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Думаю, що це проблема не з Inkscape. Чи одночасно вона з'явилась на згаданих декількох комп'ютерах?

Спробуйте: 1) перевстановити програму; 2) перевірити комп'ютер на віруси.
argun Дата: Пн, 12.11.2012, 15:50 | Повідомлення № 1578
Прописаний назавжди
Повідомлень: 486
Нагороди: 1
Рейтинг: 37
Quote (Пилипчук_О_П)
Спробуйте: 1) перевстановити програму; 2) перевірити комп'ютер на віруси.

Пробував, перевіряв - не помогло.
swetikccc Дата: Пн, 12.11.2012, 18:37 | Повідомлення № 1579
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Попробуйте Portable версію
igor_ Дата: Пн, 12.11.2012, 19:59 | Повідомлення № 1580
Тут живе...
Повідомлень: 140
Нагороди: 1
Рейтинг: 21
Як варіант - зробити Акронісом образ із сусіднього ПК, де все працює, і розгорнути на проблемному. Вони ж у Вас всі онакові. Займе хвилин 20.
argun Дата: Вт, 13.11.2012, 16:16 | Повідомлення № 1581
Прописаний назавжди
Повідомлень: 486
Нагороди: 1
Рейтинг: 37
Quote (swetikccc)
Попробуйте Portable версію

Вже, допомогло наче. Дякую. Подивимось, що буде далі.
zivert Дата: Ср, 14.11.2012, 10:41 | Повідомлення № 1582
Тут живе...
Повідомлень: 175
Нагороди: 2
Рейтинг: 44
Колеги, порадьте, будь ласка, маршрутизатор для локальної мережі комп'ютерного класу(11 комп.), такий щоб з ним було поменше проблем у майбутньому щодо стабільності роботи та швидкості передачі даних.
Наперед дякую за конструктивні поради.
swetikccc Дата: Ср, 12.12.2012, 16:19 | Повідомлення № 1583
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
В Access непрацює запит з Like
Мало того що автоматом переводить на Схоже на "M*"
Так ще краще, редагую в SQL як потрібно, запит запускається але при збереженні видає знову помилку синтаксису.
Офіс 2007 український.
Можливо хтось уже стикався з такою проблемою
yurol Дата: Ср, 12.12.2012, 21:24 | Повідомлення № 1584
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Можливо хто стикався з такою проблемою як у мене і зможе порадити. Проблема полягає в тому, що після загрузки ОС(Він 7) на екрані ноута появляється ось таке віконечко як у прикріпленому файлику. Через декілька секунд воно пропадає і більше не турбує(ну деколи може ще раз появитися). Дану програму переставляв, систему відновлював але нічого не помогло. Невже проблема в залізі?
Прикріплення: 7795603.png(56.2 Kb)
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 12.12.2012, 21:41 | Повідомлення № 1585
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4232
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
Quote (swetikccc)
В Access непрацює запит з Like Мало того що автоматом переводить на Схоже на "M*"

Quote (swetikccc)
Офіс 2007 український.

Сам не стикався, але є деякі думки. Like якраз і означає "Схоже на". Якщо при українізації Офісу було перекладено й ключові слова SQL (як було колись з функціями у русифікованому Excel), то накладки можливі. Можете показати в SQL-форматі якийсь із робочих запитів?

Додано (12.12.2012, 19:41)
---------------------------------------------

Quote (yurol)
Дану програму переставляв, систему відновлював але нічого не помогло. Невже проблема в залізі?

Чи збігається розрядність системи і програми?
yurol Дата: Ср, 12.12.2012, 21:45 | Повідомлення № 1586
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Пилипчук_О_П)
Цитата (yurol )Дану програму переставляв, систему відновлював але нічого не помогло. Невже проблема в залізі? Чи збігається розрядність системи і програми?

Розрядність однакова


Відредаговано: yurol - Ср, 12.12.2012, 21:49
bgd Дата: Чт, 13.12.2012, 01:53 | Повідомлення № 1587
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 523
Нагороди: 5
Рейтинг: 78
Quote (yurol)
Можливо хто стикався з такою проблемою як у мене і зможе порадити. Проблема полягає в тому, що після загрузки ОС(Він 7) на екрані ноута появляється ось таке віконечко як у прикріпленому файлику. Через декілька секунд воно пропадає і більше не турбує(ну деколи може ще раз появитися). Дану програму переставляв, систему відновлював але нічого не помогло. Невже проблема в залізі?
Прикріплення: 7795603.png(56Kb)

Ні, це проблема не в залізі!!! Це програма для відеокарт сімейства ATI Radeon.
Подивіться службу яка її запускає, можливо вона не працює, поставте завантаження Автоматично! Або взагалі вимкніть із Автозавантаження Віндовс дану програму!!!
swetikccc Дата: Ср, 26.12.2012, 17:04 | Повідомлення № 1588
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Відкрив статтю з Вікіпедії
Сортування бульбашкою
http://uk.wikipedia.org/wiki....E%D1%8E
Там де заголовок
Приклад реалізації крок за кроком
Це не бульбашка, якщо щось уже всплило :) то воно вже не бере участь в проходах


Відредаговано: swetikccc - Ср, 26.12.2012, 17:04
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 26.12.2012, 18:36 | Повідомлення № 1589
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4232
Нагороди: 38
Рейтинг: 378
А як тоді "бульбашка" виглядає?

Додано (26.12.2012, 16:36)
---------------------------------------------
Згаданий приклад реалізації є і в російській, і в англійській версіях статті.

swetikccc Дата: Ср, 26.12.2012, 18:47 | Повідомлення № 1590
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
(Пилипчук_О_П)
А як тоді "бульбашка" виглядає?

В цьому прикладі якщо вісімка уже 'всплила ' то вона ні з чим більше не порівнюється.
Потім 5 уже стоїть на своєму місці
І виконання внутрішнього циклу все зменшується, бо елементи вже стоять на своїх місцях

Додано (26.12.2012, 16:42)
---------------------------------------------
(Пилипчук_О_П)
Згаданий приклад реалізації є і в російській, і в англійській версіях статті.

Ну перекладали то з помилки
Вірніше з нераціонального алгоритму.

Додано (26.12.2012, 16:47)
---------------------------------------------
Ось код на VB net


Доречі, чи потрібно мотім діткам показувати сортування з використанням методу класу Array?


Відредаговано: swetikccc - Ср, 26.12.2012, 18:54
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.