Сб, 20.04.2019, 18:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Допоможіть вирішити проблему
Jokerz Дата: Чт, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1240
Нагороди: 7
Рейтинг: 146


Ситуация такая, я администрирую компы в школе. У них всех стоит Windows XP Home Edition и с ним гемора очень много, нормлаьно настроять безопасность, политики доступа или по сети что либо вообще не могу потому что нету таких функций, хоме єдишен урезаная до невозможности со стороны администрирования.
На вопрос почему не поставить Windows XP Pro ответ:
А вдруг приедет КРУ и накладет штрафф, на мой вопрос Вы слышали хоть раз что бы когото наказали за это из школ?
Отвечают нет, но все равно бояться.

Вот у вас как преподавателей какая ОС стоит в школе, и вообще есть такое что штрафуют ???
просто много задуманого, а домашняя версия ОС не позволяет этореализовать


В даній темі розповідайте про свої проблеми.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
argun Дата: Ср, 04.03.2009, 06:54 | Повідомлення № 136
Прописаний назавжди
Повідомлень: 495
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Махновець_Ігор)
Будь ласка пишіть як у вас відображається мій сайт!!!!!!!!!!!!

Подивився, у мене відображається нормально.
volodschool2 Дата: Ср, 04.03.2009, 08:57 | Повідомлення № 137
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1524
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Quote (Махновець_Ігор)
Будь ласка пишіть як у вас відображається мій сайт!!!!!!!!!!!!

У мене все відображається нормально. Така проблема тільки з Вашим сайтом? А іншими браузерами пробували відкривати?
Newbie Дата: Ср, 04.03.2009, 10:48 | Повідомлення № 138
Хелпер
Повідомлень: 1414
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
очевидно проблема у браузері. Firefox, IE, Chrome відкрили нормально. Опери на жаль не маю, щоб протестувати
Ostrenko_Aleks Дата: Ср, 04.03.2009, 11:11 | Повідомлення № 139
Часто заходить...
Повідомлень: 66
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
Шановні колеги!
У мене в школі недавно (3 місяці тому) встановили новий комп`ютерний клас. Налаштували мережу. Але вже після того як монтажники поїхали я виявив таку проблему: один з комп`терів не в мережі. Методом спроб виявилась така ситуація: якщо після входу в систему я вибираю "перезавантажити", то все працює відмінно. Комп`ютер доступний по мережі також і тоді, коли при завантаженні я заходжу в BIOS, нічого не змінюю в ньому, вибираю "зберегти і вийти".
В усіх інших випадках комп`ютер в мережі недоступний і при спробі налаштування мережі на ньому він пише "Не знайдено мережевого обладнання".
В принципі я зара просто перезавантажую його і працюю. Але дуже цікаво в чому полягає проблема і як її можна вирішити. Підкажіть будь-ласка!
Bandalak Дата: Ср, 04.03.2009, 11:32 | Повідомлення № 140
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
По перше переставте драйвер мережної карти, він як правило іде на диску від материнськї плати.
По друге попробуйте поміняти місцями цей комп'ютер з іншим, повністю від'єднавши всі кабеля,
Пот ретє виставте вручну ІР адресу (можна на всіх машинах) - стан мережі - властивості - протокол інтернету - властивості. Щоб побачити правильну адресу на робочому комппі - стан мережі - підтримка. Якщо комп отримує адресу від сервера, то вручну треба виставити ще й основний шлюз і ДНС адреми. Дивитися там-же.
По четверте поміняйте потри на Свічі, там можуть бути запасні.
Якщо нічого не допомагає, перевірте чи включена мережна карта в біос і сміливо відносьте материнську плату на гарантійний ремонт!
Але я би купив окрему мережнк плату за 5 баксів.

Бажаю успіху!

Ostrenko_Aleks Дата: Ср, 04.03.2009, 11:56 | Повідомлення № 141
Часто заходить...
Повідомлень: 66
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
У мене Opera 9.0. Ваш сайт відкривається нормально.

Додано (04.03.2009, 11:56)
---------------------------------------------

Quote (Bandalak)
По перше переставте драйвер мережної карти, він як правило іде на диску від материнськї плати. По друге попробуйте поміняти місцями цей комп'ютер з іншим, повністю від'єднавши всі кабеля, Пот ретє виставте вручну ІР адресу (можна на всіх машинах) - стан мережі - властивості - протокол інтернету - властивості. Щоб побачити правильну адресу на робочому комппі - стан мережі - підтримка. Якщо комп отримує адресу від сервера, то вручну треба виставити ще й основний шлюз і ДНС адреми. Дивитися там-же. По четверте поміняйте потри на Свічі, там можуть бути запасні. Якщо нічого не допомагає, перевірте чи включена мережна карта в біос і сміливо відносьте материнську плату на гарантійний ремонт! Але я би купив окрему мережнк плату за 5 баксів.

Спасибі за підказку!
Переставляти драйвер мережної карти пробував. ІР адреса і ДНС виставлені вручну.
Спробую поміняти потри на Свічі та поміняти місцями цей комп'ютер з іншим (хоча мені здається що це рівноцінні операції).

А ви не підкажете чи може цю проблему вирішити перевстановлення Windows?

Bandalak Дата: Ср, 04.03.2009, 12:13 | Повідомлення № 142
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Quote (Ostrenko_Aleks)
Спробую поміняти потри на Свічі та поміняти місцями цей комп'ютер з іншим (хоча мені здається що це рівноцінні операції).

Не однозначні, бо кабелі від свіча до компа різні.
Quote (Ostrenko_Aleks)
А ви не підкажете чи може цю проблему вирішити перевстановлення Windows?

Шансів мало. Але спробувати можна. Спочатку створіть загрузочну флешку програмою Acronis True Image 11, потім загрузіть з неї комп і створіть резервну копію системи. Далі створіть таку саму копію на сусідньому компі, який нормально працює.
Потім вже справа смаку, якщо хочете довго понудохатися, то ставте відну з 0 і всі дрова і проги. А якщо з головою, то відновіть акронісом резервну копію з здорового компа на хворий комп. 12 хв. і все!!!
Але я впевнений, що мамка бракована!!!
Ostrenko_Aleks Дата: Ср, 04.03.2009, 12:25 | Повідомлення № 143
Часто заходить...
Повідомлень: 66
Нагороди: 0
Рейтинг: 7
Спроби поміняти потри на Свічі та поміняти місцями цей комп'ютер з іншим результату не дали.
Bandalak Дата: Ср, 04.03.2009, 12:27 | Повідомлення № 144
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Спробуйте поміняти ім'я комп'ютера і виставити ІР адресу автоматом, перегрузіть комп, свіч і сервер!
Перевірте, чи робоча група скрізь однакова і маска підмережі.
Але я впевнений, що мамка бракована!!!


Відредаговано: Bandalak - Ср, 04.03.2009, 12:30
Scorpion Дата: Ср, 04.03.2009, 12:51 | Повідомлення № 145
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Допоможіть знайти документ який був виданий у лютому! Звязаний чи то з кабінетом, чи з вимогами до комп.
Photo Дата: Ср, 04.03.2009, 12:53 | Повідомлення № 146
Часто заходить...
Повідомлень: 56
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
школа находиться на балансе местных властей <_< . так они спустили бумагу ^_^ в которой упоминается интернет-программа "Партнёры". Вот сижу и ломаю голову что за "Партнёры". Кто слышал о такой проге?
PanPete Дата: Ср, 04.03.2009, 12:53 | Повідомлення № 147
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
ОС навряд чи винна, проте - чим чорт не шуткує. Щоб даремно не гаяти часу на перевстановлення раджу протестувати залізо будь-яким доступним для вас програмним засобом, що працює з автозавантажувального диску (без входу в інстальовану ОС). Якщо є час і бажання, то в випадку інтегрованого контролера в склад материнки можна спобувати перерепрошити біос, а в випадку використання контролера в вигляді плати розширення - спробувати достикувати карту (спосіб входження в запломбований системник без зняття пломб описав Громко на одній із віток цього форуму)
Scorpion Дата: Ср, 04.03.2009, 13:03 | Повідомлення № 148
Часто заходить...
Повідомлень: 76
Нагороди: 0
Рейтинг: 16
Де знайти документи, які видаються по інформатиці, і де вони оновлюються????????????????
Bandalak Дата: Ср, 04.03.2009, 13:09 | Повідомлення № 149
Лідер форуму
Повідомлень: 6170
Нагороди: 43
Рейтинг: 285
Quote (Scorpion)
Де знайти документи, які видаються по інформатиці, і де вони оновлюються????????????????

В обласному інституті післядипломної освіти у свого методиста, або на сайті. Пошукайте ще на сайті МОНу.
W-w-W Дата: Ср, 04.03.2009, 13:25 | Повідомлення № 150





Quote (volodschool2)
У мене все відображається нормально. Така проблема тільки з Вашим сайтом? А іншими браузерами пробували відкривати?

так покищо, нещодавно інший так відображався, але він зараз в нормі, а шкільний капець!!!!
Quote (Newbie)
очевидно проблема у браузері. Firefox, IE, Chrome відкрили нормально. Опери на жаль не маю, щоб протестувати

я не думаю, що проблема у браузері, я різні перепробував, всі однаково показують

НІКОЛЯ, не підкажете, чи могли на мій сайт по IP-адресу такий вірусок впарити?????

Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.2 Невідкладна допомога » Допоможіть вирішити проблему
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.