|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Розкрутка сайту.
|
Комарик |
Дата: Чт, 01.10.2009, 23:38 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| Цікаво було б дізнатись. Ось маєш ти сайт. А що далі? Як заставити пошукові системи його знаходити? Які каталоги варті уваги, які - ні. Ділимось досвідом. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
filnick |
Дата: Пт, 02.10.2009, 16:52 | Повідомлення № 2 |
Мудрий вчитель
| На мою думку, перш, ніж звертатится до каталогів, варто наповнити сайт змістом. А тоді - вперед: Гугль, Рамблер, Яндекс, Мета, Апорт. Свій "розкрутив" через три тижні після наповнення. Практично щотижня роботи цих пошуковиків заходять і сканують
|
|
| | |
Комарик |
Дата: Пт, 02.10.2009, 18:14 | Повідомлення № 3 |
Прописаний назавжди
| Quote (filnick) перш, ніж звертатится до каталогів, варто наповнити сайт змістом ну це зрозуміло) інакше немає що розкручувати. Quote (filnick) Практично щотижня роботи цих пошуковиків заходять і сканують а я от не можу. не хоче пушуковка мене додавати і все. + може хто знає якусь безкоштовну систему, яка автоматично проходиться по каталогах?
|
|
| | |
volodschool2 |
Дата: Пт, 02.10.2009, 19:10 | Повідомлення № 4 |
Досвідчений учасник
| Quote (Комарик) може хто знає якусь безкоштовну систему Скористайтесь цією програмою, зареєструйте свій сайт в пошукових системах і їх роботи проіндексують сайт. Якщо ваш сайт "вміє" створювати sitemap.xml , то це допоможе пошуковикам краще індексувати сайт.
|
|
| | |
Комарик |
Дата: Нд, 04.10.2009, 14:12 | Повідомлення № 5 |
Прописаний назавжди
| Quote (volodschool2) Скористайтесь цією програмою дякую. але той лінк, чомусь, не працює. кого ще цікавить, то: я тут качнув. + при запуску програми треба ввести логін і пароль. можна ввести admin/admin
|
|
| | |
volodschool2 |
Дата: Нд, 04.10.2009, 15:28 | Повідомлення № 6 |
Досвідчений учасник
| Quote (Комарик) той лінк, чомусь, не працює. Дійсно перестало працювати, мабуть злякалося нашого форуму Перезалив FreePromote на файлообмінник Depositfiles.com . Буде там "жити" до 10.12.09.
Відредаговано: volodschool2 - Нд, 04.10.2009, 15:30 |
|
| | |
Spirit |
Дата: Пт, 01.01.2010, 22:11 | Повідомлення № 7 |
Сис.адмін
| Оптимизация сайта, раскрутка и прочее это не так просто как кажется, но если наловчиться, то не сложно. В Украине 2 поисковые системы, которые берут на себя 98% поискового траффика - это Гугл и Яндекс. Добавляйте сайт там и через несколько недель его проиндексируют. Есть еще много тонкостей и секретов... но о них писать долго. У меня самый успешный опыт - это раскрутка Молодежного портала КРОТУС (krotus.org) в первую пятерку по запросу "афіша Львів" и первое место "як написати резюме" и "як написати автобіографію"
|
|
| | |
volodschool2 |
Дата: Пт, 01.01.2010, 22:25 | Повідомлення № 8 |
Досвідчений учасник
| Quote (Spirit) Есть еще много тонкостей и секретов Один з них - вказати адресу сайта на цьому форумі . От і я відвідав сайт КРОТУС, а раніше і не підозрював про його існування.
|
|
| | |
cent333 |
Дата: Пт, 22.04.2011, 09:23 | Повідомлення № 9 |
Новий користувач
| [warning]З рекламою - до адміністрації форуму[/warning]
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |