Вт, 26.09.2017, 04:49
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 11.02.2008, 23:51 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Прохання заливати в цю тему посилання на корисні програми для роботи в інтернеті.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

swetikccc Дата: Вт, 10.01.2012, 23:13 | Повідомлення № 61
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Пилипчук_О_П)
Є така фішка: Опера-турбо. Малюнки жме безбожно, але швидкості, звичайно, додає.

Жме де?
В себе на сервері стискує і відсилає Вам. )))
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 10.01.2012, 23:56 | Повідомлення № 62
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Ну, звичайно, не у мене на комп'ютері! Це було б безглуздо: звантажити нестиснуте, а вже тут покурочити і видати на екран :)
Bandalak Дата: Ср, 11.01.2012, 00:36 | Повідомлення № 63
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (swetikccc)
В опері наприклад стискання іде на їх сервері, в потім до Вас.

Я не стискання файлів маю на увазі, а стискання потоку даних. У багатьох модемах є така опція - "стиснення потоку", навіть в дайлаповських було.
Прикріплення: 6892382.jpg(19Kb)
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 11.01.2012, 01:10 | Повідомлення № 64
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Пригадую таку опцію. Але це - стискання без втрат. А якщо хтось знає, як JPEG стиснути без втрат у 2 рази (як у моєму випадку спостерігалось) - міг би бабла заробити :)
swetikccc Дата: Ср, 11.01.2012, 15:10 | Повідомлення № 65
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Bandalak)
Я не стискання файлів маю на увазі, а стискання потоку даних. У багатьох модемах є така опція - "стиснення потоку", навіть в дайлаповських було.

Які дані стискає модем?
Вхід чи вихід?
Що буде стискати дані на сервері?
Дайте відповідь на ці питання. :)
mouse Дата: Ср, 11.01.2012, 16:11 | Повідомлення № 66
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Скажу так. Що коли був Dialup модем і встановити прапорець на стисканні даних - реально швидше було завантаження, перевіряв.
А ось де саме це було? Маю думку, що мабуть є певні механізми, які це роблять узгоджено як з боку сервера, так і збоку клієнта.
swetikccc Дата: Ср, 11.01.2012, 17:29 | Повідомлення № 67
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (mouse)
А ось де саме це було? Маю думку, що мабуть є певні механізми, які це роблять узгоджено як з боку сервера, так і збоку клієнта.

Та не сервера шановні, а того другого модему що був наприклад на телекомі :)
mouse Дата: Ср, 11.01.2012, 18:11 | Повідомлення № 68
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
swetikccc, ну тоді вже і не клієнта! Чому ж не виправляєте повністю?
Звичайно, що малось на увазі модемний пул. До речі, про модем в цитаті ні слова :)
SERGA Дата: Ср, 21.08.2013, 23:11 | Повідомлення № 69
Новий користувач
Повідомлень: 17
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Я користуюсь проксі UserGate 2.8. Найкраща на мій погляд програма. Я пробував багато проксі-серверів, але цей найкращий. Був в мене мій куратор якому я задав питання. Чи буде якийсь шраф за те, що я користуюся програмою нелегально (тобто крякнута)? Він відповів, якщо програма забезпечує безпеку дітей в Інтернеті то ніхто притензій ставити не буде. Пишіть мені, допоможу в налаштуванні. Користуюсь цією програмою 8 років.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 22.08.2013, 00:22 | Повідомлення № 70
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3783
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Цитата (SERGA)
Він відповів, якщо програма забезпечує безпеку дітей в Інтернеті то ніхто притензій ставити не буде.
:) Він під цим підписався? Чи сказав всіх, хто виставить претензії, посилати до нього?
SERGA Дата: Чт, 22.08.2013, 08:22 | Повідомлення № 71
Новий користувач
Повідомлень: 17
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Пилипчуку О.П.
Він цим не підписався. Просто дав зрозуміти, що можна поснити перевіряючим. Адже грошей на все не вистачає.
НІКОЛЯ Дата: Чт, 22.08.2013, 22:20 | Повідомлення № 72
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Цитата (SERGA)
Пишіть мені, допоможу в налаштуванні. Користуюсь цією програмою 8 років.

Уже обговорювалось я геть і фільтри забиті висипав  ;)   http://informatic.org.ua/forum/127-1545-2 і файли конфіга  готові на 3 класи . Якто кажуть все в один тик!
Bandalak Дата: Вт, 29.08.2017, 22:47 | Повідомлення № 73
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Така проблема.
Нещодавно у школі встановили відео-реєстратор та камери спостереження.
У шкільній локальній мережі можна дивитися з будь-якого місця.
Ставиться задача, щоб директор, завгосп та сисадмін могли бачити камери з будь-якої точки світу де є Інтернет.
Така проблема вирішується просто шляхом замовлення білої постійної ІР.
Але, на жаль, таку адресу школі надати не можуть. На даний момент ІР у нас сіра, одна на 64 клієнтів.
Як можна цю проблему обійти? Може використати домени, чи зовнішні проксі?
nero36950 Дата: Ср, 30.08.2017, 07:23 | Повідомлення № 74
Новий користувач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Ще можна платний ВПН, і у вас з'явиться білий ІР.
ol_loy Дата: Ср, 30.08.2017, 08:20 | Повідомлення № 75
Я тут недавно...
Повідомлень: 32
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Поставте на один комп'ютер в мережі Timeviewer і не виключайте його.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Сторінка 5 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.