Сб, 18.11.2017, 12:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 11.02.2008, 22:51 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Прохання заливати в цю тему посилання на корисні програми для роботи в інтернеті.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

НІКОЛЯ Дата: Сб, 16.04.2011, 08:34 | Повідомлення № 46
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Bandalak)
EX.UA

СКРІН В СТУДІЮ ! І ЛОГІН РЕГА НА ЕКСІ В ЛИЧКУ Я ВИРІВНЯЮ. ;) ТОЛЯ СПРОБУЙ ОЦЕ ;) https://webvpn.org/ АБО http://cameleo.ru/
Bandalak Дата: Сб, 16.04.2011, 09:02 | Повідомлення № 47
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Така байда, що відсутній звичний рядок меню. Абсолютно у всіх браузерах виглядає однаково.


При спробі скористатися першим анонімайзером https://webvpn.org/ , видає таке:
Доступ з вашого IP (85.17.223.54) закритий через некоректну поведінку на порталі.
Успіхів на інших ресурсах!

При спробі скористатися другим анонімайзером http://cameleo.ru/ , меню відсутнє, напевне там неукраїнський ІР.

Andrey123q Дата: Сб, 16.04.2011, 11:51 | Повідомлення № 48
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Bandalak, попробуйте поискать и потестировать украинские прокси листы (в списках ищите анонимные) - в нете их много.
IP-порт вбиваете в сетевых настройках (прокси-сервер) браузера.


Відредаговано: Andrey123q - Сб, 16.04.2011, 11:53
Bandalak Дата: Сб, 16.04.2011, 12:00 | Повідомлення № 49
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Andrey123q, через проксі не хоче ніякий!!!
Bandalak Дата: Нд, 17.04.2011, 12:25 | Повідомлення № 50
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Я вирішив цю проблему нестандартним чином. Спочатку заходжу на ex.ua через українського провайдера, МТС GPRS або Укртелеком діалап (Київстар не друже з цим сайтом). Скачую звідти торент файли. Потім відключаюся і заходжу через молдавський 3,5G. Ці торенти так прекрасно скачуються, тільки у ночі на них сідерів чомусь дуже мало. ;)
smolynvas Дата: Нд, 17.04.2011, 13:12 | Повідомлення № 51
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хороший, простенький, та головне робочий проксі є proxomitron, рекомендую. Перед використанням настройте свій браузер, наприклад для опери потрібно зайти в інструменти-настройки-мережа-проксі-сервер- далі потрібно прописати ІР головного компа або того який має доступ до мережі інтернет, на цьому ж компі встановлюємо proxomitron.
НІКОЛЯ Дата: Нд, 17.04.2011, 13:26 | Повідомлення № 52
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (smolynvas)
Хороший, простенький, та головне робочий проксі є proxomitron, рекомендую

Краще і простіше вже User Gate простенько і бистренько. Тут річ про маскування ІР адреси а вона якраз визначається по точці входу користувача. Для цього сама краща софтина Hide-IP Platinum 3.2 чотко маскує. ;) або http://best-free-soft.at.ua/publ....-1-0-97 ;)
Bandalak Дата: Нд, 17.04.2011, 14:38 | Повідомлення № 53
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
На EX.UA виявляється адміни не тупаки. Сайт не пускає ні через ніякий ПРОКСІ. Крім того не пускає з маскованим ІР.
Туди можна тільки потрапити з явно вираженим прямим українським ІР.
Воно навіть через Київстар не пускає, бо ті працюють через власний проксі, який стискає картинки.
Але для мене це вже не проблема. Шукаю інфу через наших провайдерів, а качаю через молдавських B)
Andrey123q Дата: Вт, 10.05.2011, 14:39 | Повідомлення № 54
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Народ, насколько ресурсоемки виндовые прокси-серверы, например, тот же UserGate ?
Задача: есть (пока теоретически) терминальный серверок для 1С в сети на ~7 пользователей - 4 Гб ОЗУ, AMD Phenom X4. Стоит на него еще вешать лишнюю роль, типа прокси-сервер или лучше на отдельной слабой машине, под какой-нибудь FreeBSD поднять squid ?
swetikccc Дата: Вт, 10.05.2011, 20:03 | Повідомлення № 55
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Andrey123q)
Народ, насколько ресурсоемки виндовые прокси-серверы, например, тот же UserGate ?
Задача: есть (пока теоретически) терминальный серверок для 1С в сети на ~7 пользователей - 4 Гб ОЗУ, AMD Phenom X4. Стоит на него еще вешать лишнюю роль, типа прокси-сервер или лучше на отдельной слабой машине, под какой-нибудь FreeBSD поднять squid ?

Спокойно вешайте, у меня иногда до 20 пользователей обслужывает, стоит куча по уд управлению(лень навести порядок), Запущен браузер эдак вкладок на 30, ещё могу в шопе работать и всего памяти 2 Гб
Пилипчук_О_П Дата: Пн, 09.01.2012, 15:22 | Повідомлення № 56
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3867
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
Створюю офф-лайнову копію сайту за допомогою httrack, і несподівано помітив, що через мережне підключення прокачано 42 MiB, а обсяг копії вже досяг 100 MiB. Що б це могло означати?
Bandalak Дата: Пн, 09.01.2012, 18:02 | Повідомлення № 57
Лідер форуму
Повідомлень: 5521
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Це означає, що на сайті міститься багато нестиснутих файлів, які добре зжимаються. А при передачі через інтернет-мережу потік стискається, а помім розтискається, настільки це дозволяє його вміст.
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 10.01.2012, 02:00 | Повідомлення № 58
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3867
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
На сайті був текст і jpeg-малюнки. Звичайний вікі-сайт. Зберегти його через httrack було ДУЖЕ хибною ідеєю. Після того, як за декілька годин скачалося десь за 200 МіВ (розмір дзеркала), плюнув припинив завантаження, зайшов і вручну за 10 хвилин зберіг тих 2 десятки сторінок :)
swetikccc Дата: Вт, 10.01.2012, 17:43 | Повідомлення № 59
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3954
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Quote (Bandalak)
Це означає, що на сайті міститься багато нестиснутих файлів, які добре зжимаються. А при передачі через інтернет-мережу потік стискається, а помім розтискається, настільки це дозволяє його вміст.

Де вони стискаються?
Що їх стискає?
На ваш запит можлив стискання спец програмним на їх серверах.
В опрері наприклад стискання іде на їх сервері, в потім до Вас.

Quote (Пилипчук_О_П)
що через мережне підключення прокачано 42 MiB, а обсяг копії вже досяг 100 MiB. Що б це могло означати?

Майже всі Офлайн браузери дописують інформацію до файлів НТМL і подібних


Відредаговано: swetikccc - Вт, 10.01.2012, 17:44
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 10.01.2012, 21:25 | Повідомлення № 60
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3867
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
Quote (swetikccc)
В опрері наприклад стискання іде на їх сервері, в потім до Вас

Є така фішка: Опера-турбо. Малюнки жме безбожно, але швидкості, звичайно, додає.

Quote (swetikccc)
Майже всі Офлайн браузери дописують інформацію до файлів НТМL і подібних

Тут вийшла якась гірша нестиковка. Те, що сайт динамічний, чи ще щось зіграло - не знаю, детальніше вивчити не пробував. Бачив, що деякі малюнки скачані по декілька разів, причому не тільки в однаковому розмірі...
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Сторінка 4 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.