Вт, 26.09.2017, 04:52
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 6«123456»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 11.02.2008, 23:51 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Прохання заливати в цю тему посилання на корисні програми для роботи в інтернеті.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Нд, 13.02.2011, 23:24 | Повідомлення № 31
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
swetikccc, та не збираюся я вдома лінукс-сервер розгортати!
Мені потрібно поставити на єдиному компі на вінді ХР.

Quote (Andrey123q)
Ставьте вируталку кидайте на нее три интерфейса (2 WAN, 1 LAN) и экспериментируйте.

Модеми у мене ЮЗБ Жо Пе еР еС. Причому тут Wan?
Lan теж не потрібно, я нікому не збираюся нічого роздавати.
Хочу використати 2 GPRS канали (підключення типу діалап) на одному компі.
Andrey123q Дата: Пн, 14.02.2011, 00:24 | Повідомлення № 32
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Да ми ж не в курсе что вы конкретно собрались и где делать. теперь ясно %)
WAN - в смысле внешний интерфейс.
Как вариант: http://manuals.kerio.com/kwf/en/sect-loadbal.html
Можно еще проксик поднять на кампе. 80-й порт скажем пускать через прокси (настроенный на шлюз 1), а все остальное через шлюз 2.
Еще вариант: поднимайте линукс-сервер на виртуалке ;) и пускайте трафик с локального кампа на него.

Варианты конечно кривоватые, но штатными средствами винды эту задачу наверное не решить.

Quote (Bandalak)
swetikccc, та не збираюся я вдома лінукс-сервер розгортати!

Но Windows-сервер точно прийдется :)


Відредаговано: Andrey123q - Пн, 14.02.2011, 00:25
Bandalak Дата: Пн, 14.02.2011, 00:31 | Повідомлення № 33
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Andrey123q)
Можно еще проксик поднять на кампе. 80-й порт скажем пускать через прокси (настроенный на шлюз 1), а все остальное через шлюз 2.

UserGate підійде?
Сумніваюся, що вдасться зробити 2 шлюзи з одною мережевою картою.
Andrey123q Дата: Пн, 14.02.2011, 21:43 | Повідомлення № 34
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
К, примеру, в браузере указываете прокси-сервер 127.0.0.1:port_usergate. UserGate настраиваете на один интерфейс, а основной трафик по-умолчанию пускаете через другой. Типа такого, вообщем, пробовать нужно

Додано (14.02.2011, 20:43)
---------------------------------------------
Попробуйте вариант с Kerio, по нету читал люди как у вас задачи на нем решали.

Bandalak Дата: Вт, 15.02.2011, 00:00 | Повідомлення № 35
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Andrey123q)
UserGate настраиваете на один интерфейс, а основной трафик по-умолчанию

Щось не можу знайти в UserGate таких настройок.... Буду ще шукати.
Quote (Andrey123q)
К, примеру, в браузере указываете прокси-сервер 127.0.0.1:port_usergate

А в менеджері закачки, наприклад FlashGate або Download Master, теж можна так проксі вказати?
swetikccc Дата: Вт, 15.02.2011, 16:07 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Bandalak)
Щось не можу знайти в UserGate таких настройок.... Буду ще шукати.

Які у Вас ворота?
В 5 є робота з декількома провайдерами, але правила рекомендують розкидати для різних груп користувачів, а от для одного не рекомендують.
Bandalak Дата: Вт, 15.02.2011, 17:11 | Повідомлення № 37
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (swetikccc)
Які у Вас ворота?

2.8

Quote (swetikccc)
правила рекомендують розкидати для різних груп користувачів, а от для одного не рекомендують.

Я взагалі нікому ніого не збираюся розкидати. Все має бути у межа одного комп'ютера!
Bandalak Дата: Вт, 15.02.2011, 17:16 | Повідомлення № 38
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Срощую задачу:
В межах одного комп'ютера є два GPRS підключення від різних провайдерів.
Як зробити так, щоб менеджер закачок брав нет з одного провайдера, а все інше - з другго!!!
swetikccc Дата: Вт, 15.02.2011, 17:20 | Повідомлення № 39
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Quote (Bandalak)
Срощую задачу: В межах одного комп'ютера є два GPRS підключення від різних провайдерів. Як зробити так, щоб менеджер закачок брав нет з одного провайдера, а все інше - з другго!!!

Я б попервах не мучився, зробив віртуальну ось для закачок , а потім розібрався би.
Andrey123q Дата: Вт, 15.02.2011, 21:31 | Повідомлення № 40
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
А в менеджері закачки, наприклад FlashGate або Download Master, теж можна так проксі вказати?

Да конечно.

Додано (15.02.2011, 20:24)
---------------------------------------------

Quote (swetikccc)
Я б попервах не мучився, зробив віртуальну ось для закачок , а потім розібрався би.

На локальный хост кинуть 1н USB-GPRS, а 2й USB приконнектить на виртуальную ось, на которой поставить UserGate или что другое? но вариант тоже что-то слишком мудренный нужно что-то по-проще...

Додано (15.02.2011, 20:31)
---------------------------------------------
На Linux машине думаю вашу задачку можно было бы сделать запросто.

Відредаговано: Andrey123q - Вт, 15.02.2011, 21:40
Bandalak Дата: Ср, 16.02.2011, 09:45 | Повідомлення № 41
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Я зрозумів, на одному компі простого рішеня немає. Значно простіше зробити лінукс-сервер, куди впхати обидва модема, а звідти отримувати інтернет на свій комп по двох різних проксі.
А якщо підняти лінукс-сервер на віртуальній машині, щоб другого компа не треба було?
Це можливий варіант? Але дрова модемів під лінукс навряд чи існують!!!
swetikccc Дата: Ср, 16.02.2011, 19:24 | Повідомлення № 42
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
http://handycache.ru/
Andrey123q Дата: Ср, 16.02.2011, 21:42 | Повідомлення № 43
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (Bandalak)
Але дрова модемів під лінукс навряд чи існують!!!

Да без проблем мне кажется, под линуск сейчас есть почти все.
Quote (Bandalak)
Я зрозумів, на одному компі простого рішеня немає. Значно простіше зробити лінукс-сервер, куди впхати обидва модема, а звідти отримувати інтернет на свій комп по двох різних проксі.

на двух разных прокси наверное вряд ли, но маршруты разные прописывать, конфигурировать разные утилиты в консоли.
На других форумах типа http://forum.sysadmins.su/ не спрашивали ?
Bandalak Дата: Чт, 17.02.2011, 01:33 | Повідомлення № 44
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Quote (Andrey123q)
На других форумах типа http://forum.sysadmins.su/ не спрашивали ?

Там вже всі забули, що таке діалап та GPRS. :)
Bandalak Дата: Сб, 16.04.2011, 00:09 | Повідомлення № 45
Лідер форуму
Повідомлень: 5392
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
От і збулася мрія ідіота, тепер у мене є Інтернет! Правда молдавський, але всеодно Інтернет. Вдень швидкість 1-3 Мбіт/сек, вночі досягає 6 Мбіт/сек, хоча провайдер "Оранж" обіцяв до 21 Мбіт/сек.
Так як тепер у мене молдавський діапазон ІР, виникла проблема у повноцінній роботі на деяких українських сайтах. Наприклад, мене не пускає на мій улюблений сайт EX.UA.
Чи можна якось вирішити цю проблему за допомогою анонімних проксі серверів? Може хтось підкаже як саме це зробити, а то у мене немає часу наступати на граблі! :p
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.2 Мережні технології » Софт для роботи в Інтернеті, проксі-сервери.
Сторінка 3 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.