|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Доступ до інтернету за технологією GPRS.
| |
kom_adm |
Дата: We, 09.01.2008, 00:40 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Для села досить не поганий варіант отримати доступ до всесвітньої мережі - виходити в інтернет через мобільний. Як налаштувати з’єднання, я коротко описав. Завантажуйте архів та ознайомлюйтесь. Також прошу ділитись враженнями або проблемами використання традиційного GPRS-інтернету. http://school-viytivka.pp.net.ua/informatic/GPRS.rar (335 кб) Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Th, 14.01.2010, 12:50 | Повідомлення № 121 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) Чистий не залочений модем коштує приблизно гривень 800 Iнтструкция по разлочке usb gprs модемов 
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Th, 14.01.2010, 12:58 | Повідомлення № 122 |
Знавець вірусів
| А тут і сама програмка для розлочки
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 14.01.2010, 22:48 | Повідомлення № 123 |
Лідер форуму
| Quote (НІКОЛЯ) А тут і сама програмка для розлочки Микола, а чи є десь інфа про те, які саме модеми розлочує дана програмка? Адже лок-прошивка у різних моделях модемів зовсім різна. Тут постає ще одне питання. Наприклад, у мене є незалочений від самого початку, чи вже розлочений модем. Якщо рідне програмне забезпечення вже використовуватися не буде, а буде створене звичайне інтернет підключення засобами операційної системи, то яким чином перевіряти рахунок, робити поповнення, замовляти послуги та ін.? Невже для цього прийдеться виймати сімку з модема і ставити у телефон? А може існує потрібний для цього софт?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 14.01.2010, 23:34 | Повідомлення № 124 |
Лідер форуму
| Quote (НІКОЛЯ) Iнтструкция по разлочке usb gprs модемов Прикріплення: 4630260.rar(460Kb) НІКОЛЯ, перезалийте цей файл, пише "Неожиданный конец архива"!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Fr, 15.01.2010, 08:33 | Повідомлення № 125 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) НІКОЛЯ, перезалийте цей файл, пише "Неожиданный конец архива"! У вас глюк при скачуванні відкривається без проблем після скачування перевірив. Але перезаливаю ще раз. Quote (Bandalak) Микола, а чи є десь інфа про те, які саме модеми розлочує дана програмка? Адже лок-прошивка у різних моделях модемів зовсім різна optio icon 225 оцей точно не чіпляє і ще пару zuxa 457 а з рештою працює без проблем перевіряв U 720 з льоту чіпляє. Ну і для геть ледачих за символічну плату вам по милу розблокують 3G модем сайт молодий так що до достовірності 50/50 нічого скзати не можу. http://www.3g-modem.ucoz.org/ Або сюди тут точно надійно http://www.hackzone.ru/forum/open/id/10003/ Для моделі Huawei E220 3G modem unlock візуальна пошагова розблокіровка тут http://forum.antichat.ru/thread103463.html Quote (Bandalak) Невже для цього прийдеться виймати сімку з модема і ставити у телефон? ні для цього просто потрібно зареєструвати профіль сім карти на сайті обраного вами провайдера і інфа і працювати з особистою інформацією в своєму профілі. Так як наприклад ви користуєтесь системою мій київстар.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Fr, 15.01.2010, 10:39 | Повідомлення № 126 |
Лідер форуму
| Quote (НІКОЛЯ) ні для цього просто потрібно зареєструвати профіль сім карти на сайті обраного вами провайдера і інфа і працювати з особистою інформацією в своєму профілі. Так як наприклад ви користуєтесь системою мій київстар. А що хіба софта для роботи з модемом не існує? Quote (НІКОЛЯ) Але перезаливаю ще раз. О, тепер відкривається без проблем!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Fr, 15.01.2010, 13:37 | Повідомлення № 127 |
Знавець вірусів
| Quote (Bandalak) А що хіба софта для роботи з модемом не існує? Існує спробуйте оцю програмку вам сподобається
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 26.01.2010, 20:35 | Повідомлення № 128 |
Лідер форуму
| НІКОЛЯ, я так і не вирішив проблемку із своїм модемом ZTE MF-100. Платних розлючок є багато, навіть не лохотрон, але віддати 10$ за зміну декількох байтів у прошивці модеиа нижче всякої гідності!!! Наприклад, тут: http://www.gsmforum.ru/showthread.php?t=58706&page=9 А ось простого рішення цієї проблемки я так і не знайшов. Інфа, що Ви давали до мого модему не підходить.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 28.01.2010, 13:59 | Повідомлення № 129 |
Лідер форуму
| Вчора розлочив свій ZTE MF-100 за 1Є. Зараз сиджу на МТС.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Fr, 29.01.2010, 10:34 | Повідомлення № 130 |
Лідер форуму
| Панове, не спішіть розблоковувати свій модем! Виявляється, що залоченому під себе модему Київстар виділяє кращі канали зв'язку, ніж не залоченому чи простій мобілці. Це я виявив експериментально. Після розлочки в мережах КС швидкість упала в двічі. МТС це не стосується.
|
|
| |
Roman255 |
Дата: Mo, 01.02.2010, 19:08 | Повідомлення № 131 |
Тут живе...
| Quote (Bandalak) Панове, не спішіть розблоковувати свій модем! Придбав модем Київстар. Середня швидкість ранком 25 Кбайт/с, вечером - 5. 5 Гбайт на місяць вистачає. По-моєму все ж таки Київстар найкращий з моб. операторів, не пробував яка швидкість в МТС.
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Tu, 02.02.2010, 07:57 | Повідомлення № 132 |
Досвідчений учасник
| Quote (Roman255) Придбав модем Київстар. Середня швидкість ранком 25 Кбайт/с, вечером - 5. 5 Гбайт на місяць вистачає. По-моєму все ж таки Київстар найкращий з моб. операторів, не пробував яка швидкість в МТС. В мене аналогічно!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 02.02.2010, 22:06 | Повідомлення № 133 |
Лідер форуму
| Quote (Roman255) По-моєму все ж таки Київстар найкращий з моб. операторів, не пробував яка швидкість в МТС. Загального рецепта не існує, все залежить від популярності того чи іншого мобільного оператора у вашому регіоні. Чим менше абонентів у регіоні - тим інтернет працює краще!!! У нас 75% народу користується мобільним оператором "Київстар", тому нормальна швидкість передачі даних може бути тільки вночі. Значно кращі показники у МТС, тому що їхні канали у нас не перевантажені!!! Але вартість послуги у МТС трошки вища!!!
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Tu, 02.02.2010, 23:03 | Повідомлення № 134 |
Ветеран спілкування
| Quote (Bandalak) Чим менше абонентів у регіоні - тим інтернет працює краще!!! 100%. Сидів раніше на МТС в інтернеті, то швидкість була пристойна, бо в нашому селі не має вишки МТС. Десь в середньому 140-200 Кбіт/сек. На лайф поставили нещодавно вишку, то працював краще за Київстар (до 20-25 кбайт/сек), доки не зросла кількість абонентів, зараз в середньому 10-15 кбайт/сек. Я в своєму селі забув про важкі будні EDGE і сиджу зараз на нормальному неті. Щоправда поки що кількість абонентів не велика, тому й канали зв’язку не переобтяжені. Нажаль пропускна здатність таких каналів не велика, тому є підозра, що моє щастя триватиме не довго. Входящая скорость 1501.001. Кб/сек Исходящая скорость: 58.986 Кб/сек Це в кілобітах/сек.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 03.02.2010, 20:25 | Повідомлення № 135 |
Лідер форуму
| Quote (Ковальчук_Олександр) сиджу зараз на нормальному неті Ви забули назвати ім'я провайдера.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |