Сб, 03.12.2016, 19:42
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Moodle
voshkaniridze Дата: Пт, 05.06.2009, 15:45 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Як це часто буває, гуляючи в Інтернеті натрапив на сайт http://moodle.ukma.kiev.ua/ , де працюють з moodle.
Зацікавило що це таке, а потім чи можна це використати в школі. В принципі можна її приліпити до сайту школи, з часом розмістити курси і т.д. Та ось питання чи буде це корисно тим для кого це робиться, а саме учням.

Хто працював з подібними системами, або хотів щось таке запровадити висловіть свою думку


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Вт, 05.01.2016, 23:28
Jokerz Дата: Пн, 08.02.2016, 22:51 | Повідомлення № 61
Хостер
Повідомлень: 1064
Нагороди: 4
Рейтинг: 63
Цитата beregok ()
Уміють відмивати. Безсовісні. Який вихід? Яка альтернатива?
нету, только скинуться.
Jokerz Дата: Пт, 12.02.2016, 23:39 | Повідомлення № 62
Хостер
Повідомлень: 1064
Нагороди: 4
Рейтинг: 63
Цитата beregok ()
Дякую! А то я думаю ну чого він так довго грузиться!Я уже і міміфікацію увімкнув, малюнки зжав. Навіть cloudflare спробував, кешування, асинхронне завантаження - результат не відчутний
Попробуйте сейчас, немного добавили производительности в целом.
Jokerz Дата: Сб, 13.02.2016, 05:08 | Повідомлення № 63
Хостер
Повідомлень: 1064
Нагороди: 4
Рейтинг: 63
Добавьте в robot.txt запрет на индексацию календаря /calendar/  , индексируя его создается лишняя нагрузка на базу данных. И смысла в нем нет
beregok Дата: Пн, 15.02.2016, 17:28 | Повідомлення № 64
Тут живе...
Повідомлень: 153
Нагороди: 3
Рейтинг: 14
Дякую з потужність! Стало набагато краще:)

Точно, випустив з уваги, сенсу не має. У нас як: поки носом не тицьнеш не побачить, а в календарі тим паче.

Швидко потрібно було зробити один курс. Під час створення вчитель додав кросворд в вигляді .docx, подумав як пришвидшити процес розгадування, бачив, що є можливість створювати ігри, зокрема кросворд
Завантажив модуль Game,
а він на англійській мові,  мені трохи зрозуміло, а вчителям..
Вирішив перекласти на Українську мову
Дозволяє створювати кросворд, анаграми, гру мільйонер, змійку, криптекст, приховану картину, судоку та просто послідовність питань

В тому розділі є ще один цікавий блок Level up!
додає блок досягнень учня в візуальній формі та рахує рейтинг учасників курсу, для стимулювання навчання, особливо молодшим підходить.
Переклав теж

Якщо плагін встановлений, розпаковуєте копіюєте теку uk разом з вмістом в теку плагіну на сервері це mod/game ta blocks/ block_xp, та чистите кеш
Якщо не встановлений мабуть потрібно додати в архів плагіну

Додано (15.02.2016, 17:28)
---------------------------------------------
Щойно зробив переклад, вийшла нова версія модуля Game
Прийшлося підправляти
ІВідіслав обидва переклади на модерацію https://lang.moodle.org/local/amos/

Прикріплення: block_xpmod_gam.zip(12Kb)


Відредаговано: beregok - Сб, 13.02.2016, 16:25
beregok Дата: Пн, 15.02.2016, 20:30 | Повідомлення № 65
Тут живе...
Повідомлень: 153
Нагороди: 3
Рейтинг: 14
Прикрутив модуль mod_certificate, тепер учні після закінчення курсу мають можливість отримати сертифікат
Накидав пробний варіант

Тільки є одна неприємність, при друку сертифікату на місці слів знаки питання

Вирішується проблема просто:
Особливістю даного модуля, як і всі інші що використовуєть друк, є те що він використовує бібліотеку TCPDF (включена в мудл як стандартна) для генерації pdf, тому потрібно завантажити шрифти з підтримкою кирилиці на сервер в  lib/tcpdf/fonts/ , перед цим їх потрібно конвертувати
Прикріплення: _-42-.png(866Kb)


Відредаговано: beregok - Пн, 15.02.2016, 20:34
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2016.