Сб, 18.11.2017, 10:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 5«12345»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Moodle
voshkaniridze Дата: Пт, 05.06.2009, 15:45 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Як це часто буває, гуляючи в Інтернеті натрапив на сайт http://moodle.ukma.kiev.ua/ , де працюють з moodle.
Зацікавило що це таке, а потім чи можна це використати в школі. В принципі можна її приліпити до сайту школи, з часом розмістити курси і т.д. Та ось питання чи буде це корисно тим для кого це робиться, а саме учням.

Хто працював з подібними системами, або хотів щось таке запровадити висловіть свою думку


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Вт, 05.01.2016, 23:28
shuper_v Дата: Чт, 27.10.2011, 16:00 | Повідомлення № 31
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (mouse)
Можливо. Але скорше навпаки з www він ругається, що так некоректно.
Заходе лише без ввв.
З версією 1.9 проблем не було взгазалі.


Ну в спробах налаштування свого сайту я вам заперечувати не буду. Максимум пораджу

Якщо зайти по адресі eduforme.org, сайт матюкається - хоче з www (www.eduforme.org)


Відредаговано: shuper_v - Чт, 27.10.2011, 16:01
Nicola Дата: Ср, 02.11.2011, 22:20 | Повідомлення № 32
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
www.eduforme.org Приберіть отой банер що зверху, краще його вставити десь на сторінці (наприклад зліва). Так як зараз страждає дизайн та ще й не зручно користуватись. Вибачте якщо так категорично.

Додано (02.11.2011, 21:20)
---------------------------------------------

Quote (shuper_v)
Якщо зайти по адресі eduforme.org, сайт матюкається - хоче з www (www.eduforme.org)

Це або в настройках конфіга апача або в настройках DNS сервера
shuper_v Дата: Пт, 04.11.2011, 19:17 | Повідомлення № 33
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (Nicola)
Це або в настройках конфіга апача або в настройках DNS сервера


Де це... повірте, мені відомо. Але дякую. Візьму на озброєння :).
pasichov Дата: Сб, 05.11.2011, 18:43 | Повідомлення № 34
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Quote (shuper_v)
Це або в настройках конфіга апача або в настройках DNS сервера


100% результат буде, якщо:

Хай в вашій доменній зоні mb.ob.ua запис типу А
(серед іншого)
site A xxx.xxx.xxx.xxx

В конфігах веб-сервера (серед іншого)

ServerName site.mb.ob.ua
ServerAlias www.site.mb.ob.ua
Обидва імені гарантовано будуть "резолфитися"
shuper_v Дата: Нд, 06.11.2011, 10:10 | Повідомлення № 35
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (pasichov)
Обидва імені гарантовано будуть "резолфитися"


Після таких змін апач взагалі відмовився запускатись :'(
pasichov Дата: Нд, 06.11.2011, 16:09 | Повідомлення № 36
Наполегливий учасник
Повідомлень: 946
Нагороди: 3
Рейтинг: 70
Quote (shuper_v)
Після таких змін апач взагалі відмовився запускатись

З будь-якої іншої причини, але не від того, що з"явлося ServerAlias
Перевірте.


Відредаговано: pasichov - Нд, 06.11.2011, 16:10
shuper_v Дата: Сб, 31.08.2013, 16:00 | Повідомлення № 37
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Вітаю всіх! Вже давно забрав рекламу (хоча не розумію чим вона заважала). На сайт www.eduforme.org приєдналось ще два викладачі з інших закладів.
Помітив не розуміння більшості колег закону про авторське право. Всі бояться подати свої лекції, але не бачать можливості інтерактивного навчання нашої молоді. Хочемо кращого, але не розуміємо як цього досягнути. :(
Newbie Дата: Нд, 01.09.2013, 20:27 | Повідомлення № 38
Хелпер
Повідомлень: 1412
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
Цитата (shuper_v)
Всі бояться подати свої лекції
здається, вже власне лекціями нікого не вразиш, слухай хоч МІТ, хоч Стенфорд (англійську, правда, треба знати).
в дистанційному курсі не лекції головне (тим більше лінійно-текстові), а завдання з продуманим оцінюванням (автоматичним, самими слухачами, викладачем, поєднанням цих способів), та зворотній зв'язок (спілкування слухачів і викладача, слухачів між собою).
власне в системі Moodle це закладено за визначенням - соціальний конструкціонізм. але ці принципи абсолютно так само важливі і при звичайному очному навчанні - не лекція, а взаємодія вчителя і учнів.
mouse Дата: Сб, 07.09.2013, 18:10 | Повідомлення № 39
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Згоден з поперднім оратором. Дуже часто ми захоплюємось "викладанням" матеріалу. А сам процес має йти із залученням учнів, чим активніше, тим краще.
zivert Дата: Чт, 03.10.2013, 21:08 | Повідомлення № 40
Тут живе...
Повідомлень: 160
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Чи можливо в Moodle вирахувати IP адресу учня, який проходить тест.
Де можна знайти цей IP ?
mouse Дата: Чт, 03.10.2013, 22:30 | Повідомлення № 41
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Зрозумів Ваше питання. 
В тестах (Редагування тесту) є розділ Захист.  В ньому є пункт "Необходим сетевой адрес". У довідці до ньог пишуть:


Тому Ви можете задати адреси з яких учень може заходити, всі інші будуть відхилені.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 04.10.2013, 19:57 | Повідомлення № 42
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3867
Нагороди: 30
Рейтинг: 346
Я питання зрозумів трохи інакше: блокувати не треба, але хочеться знати (для чого?) з якої ІР-адреси заходив учень.
zivert Дата: Пт, 04.10.2013, 20:41 | Повідомлення № 43
Тут живе...
Повідомлень: 160
Нагороди: 2
Рейтинг: 34
Цитата (Пилипчук_О_П)
але хочеться знати (для чого?)


Хочу бачити чи не допомагає хтось учневі з іншого комп'ютера.
mouse Дата: Пт, 04.10.2013, 21:04 | Повідомлення № 44
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Тоді це питання до сервера, там відображається з яких айпи заходять на сайт.
Newbie Дата: Сб, 05.10.2013, 11:34 | Повідомлення № 45
Хелпер
Повідомлень: 1412
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
IP користувачів, по ідеї, доступні всім адміністративним ролям, починаючи з Non-editing teacher в кожному курсі.
в результатах тестування вибираєте ім'я користувача (спробу, яка цікавить), а далі з панелі Адміністрування можна зайти у Звіти про діяльність (усі події) - там буде інформація включно з ІР-адресою.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Сторінка 3 з 5«12345»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.