Вт, 19.09.2017, 18:23
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 5«12345»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Moodle
voshkaniridze Дата: Пт, 05.06.2009, 16:45 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Як це часто буває, гуляючи в Інтернеті натрапив на сайт http://moodle.ukma.kiev.ua/ , де працюють з moodle.
Зацікавило що це таке, а потім чи можна це використати в школі. В принципі можна її приліпити до сайту школи, з часом розмістити курси і т.д. Та ось питання чи буде це корисно тим для кого це робиться, а саме учням.

Хто працював з подібними системами, або хотів щось таке запровадити висловіть свою думку


[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: W-w-W - Ср, 06.01.2016, 00:28
shuper_v Дата: Пт, 14.10.2011, 14:57 | Повідомлення № 16
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Сам працюю в moodle і Вас запрошую. Можу створити категорію для Вашого навчального закладу і користуйтесь. www.eduforme.org
Перегляньте курс "Робота з системою Moodle (для студента)". Кого зацікавить: пишіть, дзвоніть, заходьте :)

Додано (14.10.2011, 13:57)
---------------------------------------------

Quote (PanPete)
Запитання до тих, хто адмініструє реально діючу систему ДО на Moodle - який простір займе система з діючими 20- 30 курсами (необхідно вирішити проблему замолення хостингу)


На момент цього запису, остання версія moodle 2.1.2 потребує великий набір додаткових модулів PHP. Не знайшов хостера, що за помірну плату дозволить встановити та користуватись. При задіянні певних можливостей moodle вимагає відповідних обчислювальних ресурсів, що також буде впливати на роботу сервера.

Як створив свій сайт www.eduforme.org?
1. Домігся купити відповідний комп'ютер (I3/4 гб ОЗП/HDD 1,5 Тб).
2. Встановив Win 2003 Server + Apach + PHP + MySQL + Moodle
3. Домігся оренди виділеної IP
4. Купив домен і налаштував на свій сервер.

Зараз апробовую на лекціях із студентами. Поки вчу, сам вчуся. Система дуже гнучка і потребує часу до вивчення, але переконаний, що результат не загорами

Недавно почав співпрацю з moodle.co.ua. Там українізація на 90%
bgd Дата: Пт, 14.10.2011, 15:28 | Повідомлення № 17
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Quote (shuper_v)
На момент цього запису, остання версія moodle 2.1.2 потребує великий набір додаткових модулів PHP. Не знайшов хостера, що за помірну плату дозволить встановити та користуватись. При задіянні певних можливостей moodle вимагає відповідних обчислювальних ресурсів, що також буде впливати на роботу сервера. Як створив свій сайт www.eduforme.org? 1. Домігся купити відповідний комп'ютер (I3/4 гб ОЗП/HDD 1,5 Тб). 2. Встановив Win 2003 Server + Apach + PHP + MySQL + Moodle 3. Домігся оренди виділеної IP 4. Купив домен і налаштував на свій сервер. Зараз апробовую на лекціях із студентами. Поки вчу, сам вчуся. Система дуже гнучка і потребує часу до вивчення, але переконаний, що результат не загорами Недавно почав співпрацю з moodle.co.ua. Там українізація на 90%


Все це цікаво дуже, але за чиї кошти Ви це купили, і якщо не секрет, скільки це коштувало???
shuper_v Дата: Сб, 15.10.2011, 13:17 | Повідомлення № 18
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (bgd)
Все це цікаво дуже, але за чиї кошти Ви це купили, і якщо не секрет, скільки це коштувало???


Кошти облдержадміністрації. Наш колед фінансується нею, не МОН.
Купили лише комп та оплата інтернету і IP. Решта скачав і встановив сам.
Чудово розумію, що більшість шкіл не взмозі подібне купити чи встановити. Тому лишній раз натякаю, що можу безкоштовно надати право на використання цього сайту й іншим закладам освіти.
Відповідно зміню структуру та категорії. Долучайтесь
mouse Дата: Чт, 20.10.2011, 17:21 | Повідомлення № 19
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
shuper_v, какая версия у Вас Мудла? И зачем вешать на образовательный сайт рекламу? Как-то странно она там смотрится.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 20.10.2011, 18:14 | Повідомлення № 20
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3764
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Quote (mouse)
И зачем вешать на образовательный сайт рекламу?

Рекламу вішають з різною метою :)
Якщо це банери з банерообмінної мережі, то десь демонструються банери цього сайту - безплатна розкрутка.
mouse Дата: Пт, 21.10.2011, 11:26 | Повідомлення № 21
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Quote (Пилипчук_О_П)
Рекламу вішають з різною метою

Мету я знаю :)
Просто не вважаю, що на такому порталі (гроші виділили) варто це робити
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 21.10.2011, 13:57 | Повідомлення № 22
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3764
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Якщо для розкрутки через банерообмін - можна деякий час і потерпіти рекламу...
shuper_v Дата: Пт, 21.10.2011, 14:40 | Повідомлення № 23
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
В принципі можна і без реклами. Але...:
1. З банерами google піднімає рейтиг на 5% - мало, але приємно
2. Обслуговування сайту, оплата домену та інше з моєї власної кишені
3. Якщо і зароблю щось з реклами, то лише на часткову оплату вище перерахованих послуг
4. Студенти з сайтом працюють майже кожен день. І вже не звертають на неї уваги. Переконаний, якщо ви б працювали з цим сайтом, вам би також вона перестала заважати :)

Додано (21.10.2011, 13:40)
---------------------------------------------
Quote (mouse)
какая версия у Вас Мудла?

Остання - 2.1.2, і кожен місяць оновляю


Відредаговано: shuper_v - Пт, 21.10.2011, 15:43
mouse Дата: Пт, 21.10.2011, 16:34 | Повідомлення № 24
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Як оновлення відбувається?
shuper_v Дата: Сб, 22.10.2011, 00:54 | Повідомлення № 25
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (mouse)
Як оновлення відбувається?

Скачую і оновлюю. (Просто перезаписую на місце старої версії, БД оновлюється при першому вході адміністратора)
mouse Дата: Пн, 24.10.2011, 19:00 | Повідомлення № 26
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Дякую.

Додано (24.10.2011, 18:00)
---------------------------------------------
Таке питання. Поставив Мудл 2.ХХ. Маю лише текст та посилання, а графічної схеми нема. Дивно. Підкажіть, може хто з цим стикався.

shuper_v Дата: Ср, 26.10.2011, 00:13 | Повідомлення № 27
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (mouse)
Таке питання. Поставив Мудл 2.ХХ. Маю лише текст та посилання, а графічної схеми нема. Дивно. Підкажіть, може хто з цим стикався.

Яке питання?
Нічого не зрозумів
mouse Дата: Ср, 26.10.2011, 10:42 | Повідомлення № 28
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
shuper_v, зайдіть, будь-ласка, сюди: http://www.ikt.net.ua/moodle
І все там зрозуміло.
shuper_v Дата: Ср, 26.10.2011, 19:04 | Повідомлення № 29
Я тут недавно...
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (mouse)
І все там зрозуміло.

Наскільки мені відомо, moodle дуже привередливий до доменного імені, якщо ви при івнсталяції писали домен без www (ikt.net.ua/moodle), А посилаєтесь з www, то і виходить щось таке.

Я б спробував переінсталювати з нуля, або шукав б відповідні розбіжності в записах бази даних.

Надіюсь допоможе :()
mouse Дата: Чт, 27.10.2011, 00:46 | Повідомлення № 30
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Можливо. Але скорше навпаки з www він ругається, що так некоректно.
Заходе лише без ввв.
З версією 1.9 проблем не було взгазалі.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Moodle (Модульне динамічне об’єктноорієнтоване середовище для навчан)
Сторінка 2 з 5«12345»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.