|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Електронна пошта (e-mail)
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 10:54 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Якими поштовими серверами користуємося. Постійна та тимчасова пошта. Принципи роботи поштовиків. Програми по роботі з поштою. Та все інше про це!
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 10:59 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Сьогодні в 7 класі була тема "Поштова служба Інтернету". Зіткнулися з проблемою при створенні дитячих поштових скриньок. Дітям мало років за умовами поштових серверів. Щось я не пам'ятаю, щоб торік були такі проблеми. Навіть четвертокласники створювали акаунту в Гугле.
Цього року пробували Джемейл, ай.юей, укр.нет та інші. Деякі не допускають багато реєстрацій з одного ІР, а деякі через малий вік дитини.
Підкажіть, будь-ласка, поштовий сервер без подібних обмежень!
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Ср, 06.09.2017, 12:10 | Повідомлення № 3 |
Досвідчений учасник
| Тому то і тему через вікові обмеження перенесли в 7-й клас, Але це не допомогло, учні ще маленькі і в 7-му класі.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 06.09.2017, 12:17 | Повідомлення № 4 |
Хостер
| Цитата volodschool2 (  ) Тому то і тему через вікові обмеження перенесли в 7-й клас, Але це не допомогло, учні ще маленькі і в 7-му класі. А можно подробнее ? Нужна: 1. Регистрация и получения почты 2. ТОлько для обучения ?
Почта нужна на какое время ? Просто можно было бы организовать такой тренинг вариант почты, полноценную но что бы почтовые ящики на какое то время давали, что бы дети могли просто понять что и как работает.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 12:42 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| Та ні. Потрібно, щоб діти не тільки навчилися створювати скриньки, а створили собі їх на завжди і постійно користувалися ними!
А у "полегшеній" програмі для 4 класу для багатьох тем потрібна наявність Гугле-аккаунта!
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 06.09.2017, 12:49 | Повідомлення № 6 |
Хостер
| Цитата Bandalak (  ) А у "полегшеній" програмі для 4 класу для багатьох тем потрібна наявність Гугле-аккаунта! ))))))))))))))) Круто, прямо пропаганда фейсбука и гугла ) Ладно, нет так нет ))) я думал какой то "полигон сделать " за пару часов для детей
|
|
| |
novichok |
Дата: Ср, 06.09.2017, 13:06 | Повідомлення № 7 |
Прописаний назавжди
| Цитата Bandalak (  ) Та ні. Потрібно, щоб діти не тільки навчилися створювати скриньки, а створили собі їх на завжди і постійно користувалися ними!А у "полегшеній" програмі для 4 класу для багатьох тем потрібна наявність Гугле-аккаунта! Толя, так у тебе ж G Suite налаштований...покажи просто алгоритм реєстрації на гуглі, а для роботи створи їм усім аккаунти у своєму домені ____@_____.pp.ua Чи це також не варіант?
Відредаговано: novichok - Ср, 06.09.2017, 13:07 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 14:27 | Повідомлення № 8 |
Лідер форуму
| Це не варіант. Я хочу, щоб поштова скринька, яку вони створять залишилася у них назавжди!
|
|
| |
gry |
Дата: Ср, 06.09.2017, 15:31 | Повідомлення № 9 |
Досвідчений учасник
| Цитата Bandalak (  ) Я хочу, щоб поштова скринька, яку вони створять залишилася у них назавжди! зАБУДУТЬ АДРЕСУ І ПАРОЛЬ ЧЕРЕЗ 2-3 УРОКИ... нАВІТЬ 10-11 КЛАС СТВОРЮЄ, І ДОБРОСОВІСНО ЗАБУВАЄ.
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Ср, 06.09.2017, 15:49 | Повідомлення № 10 |
Досвідчений учасник
| Цитата gry (  ) зАБУДУТЬ АДРЕСУ І ПАРОЛЬ ЧЕРЕЗ 2-3 УРОКИ. Дуже оптимістично.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Ср, 06.09.2017, 16:44 | Повідомлення № 11 |
Перспективна вчителька
| Цитата gry (  ) нАВІТЬ 10-11 КЛАС СТВОРЮЄ, І ДОБРОСОВІСНО ЗАБУВАЄ. Діти?))) Ой, не знаєте Ви, як забувають вчителі. Провела тренінги по Інтелу і Партнерству для всіх вчителів своєї школи. Звісно, що створювали поштові скриньки. На всяк випадок, позаписувала їх акаунти і паролі. Пройшло більше 5 років, а вони й досі бігають, щоб я заглянула у свій "чарівний" (як вони кажуть) блокнот і дала їм їх логін і пароль. А Ви кажете: діти...
Цитата volodschool2 (  ) Дуже оптимістично. Але це правда.
Цитата Bandalak (  ) Дітям мало років за умовами поштових серверів. Можна пояснити дітям ситуацію про вікові обмеження і попросити їх вказати свій вік на пару років більше. Думаю, що нічого страшного не станеться. Через 2-3 роки можна спробувати змінити вік у профілі на правильний. У 7 класі плануємо реєструватися на ukr.net.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 17:31 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Цитата gry (  ) зАБУДУТЬ АДРЕСУ І ПАРОЛЬ ЧЕРЕЗ 2-3 УРОКИ Я вчу де записати, щоб не забути.
Цитата volevikt (  ) У 7 класі плануємо реєструватися на ukr.net. На ukr.net з одної ІР не дозволяють багато реєстрацій.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Ср, 06.09.2017, 19:15 | Повідомлення № 13 |
Перспективна вчителька
| Цитата Bandalak (  ) На ukr.net з одної ІР не дозволяють багато реєстрацій. Так, я це знаю.) Саме тому діти вже отримали домашнє завдання: зареєструватися вдома на ukr.net. Продемонструвала їм процес реєстрації, сподіваюся, що більшість до наступного уроку буде зареєстрована.
Цитата Bandalak (  ) Я вчу де записати, щоб не забути. А це вже цікаво.))) Поділишся досвідом?)
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 19:56 | Повідомлення № 14 |
Лідер форуму
| 1. В замітках телефону 2. В текстовому файлі на ПК 3. На останній сторінці щоденника
|
|
| |
mudrak |
Дата: Ср, 06.09.2017, 20:19 | Повідомлення № 15 |
Наполегливий учасник
| А я ще раджу придумати їм свою власну таємну "фішку" для таких записів. (символи в зворотному порядку, міняти частини пароля місцями, перший (останній) символ писати не в тому регістрі, ставити його не на своє місце. ітд
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |