Пт, 27.04.2018, 02:04
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Хмарні технології
Хмарні технології
W-w-W Дата: Вт, 05.01.2016, 22:58 | Повідомлення № 1






Пропоную в даній темі ділитись цікавими ресурсами, які можна використовувати як хмарні технології.

Dropbox — безкоштовний програма, що дозволяє зберігати свої дані на віддалених серверах, а також надавати іншим користувачам доступ до них. Dropbox може використовуватися для зберігання та обміну даними, синхронізації даних, як хостинг для мінісайтів і буде корисний як помічник IT розробнику і простому користувачеві.

Dropbox працює за принципом синхронізації даних — під час інсталяції на комп’ютері створюється папка «My Dropbox», яка синхронізується з онлайн-сховищем. При зміні будь-якого вмісту локальної папки зміни відбудуться і на сервері Dropbox. Доступ до онлайн-сховища може надаватися з будь-якого комп’ютера, що робить цю програму дуже зручною для обміну файлами і створення резервних копій важливих даних.

Основні можливості Dropbox:




Завантажити

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Yura_Shrol Дата: Чт, 12.10.2017, 15:13 | Повідомлення № 196
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 611
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Це їхній якийсь глюк. В мене на особистому смартфоні все робило. Грався з налаштуваннями і почало просити встановити Google Apps Device Policy. Включив/виключив керування мобільними пристроями і вже не просить. А в учнів просить через раз.

Додано (12.10.2017, 15:13)
---------------------------------------------
Запустив Classroom в 6-9 класах. В 5 поки не починав, бо в багатьох учнів 6 класу виникли труднощі з входом та використанням. 7-9 класі працюють з перемінним успіхом, але потроху система приживається. 
В скорому часі запускаю клас "Віртуальна учительська" де буду викладати всі "відписки" методкабінету" а також різні інформаційні матеріали, звіти тощо. І чогось думаю. що активність буде нижче плінтуса.

gry Дата: Чт, 12.10.2017, 15:31 | Повідомлення № 197
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1093
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Цитата Yura_Shrol ()
що активність буде нижче плінтуса.
На рівні КВН ("кому воно нада...") . Уявив наших "вчителиць" (вибачте...), а їм до одного місця , що Classroom, що Intel, який, до речі, пройшли всі...Жаль (щодо Intel) витраченого часу  і зусиль. (моїх....). А ВІЗ І НИНІ ТАМ !


Відредаговано: gry - Чт, 12.10.2017, 20:24
nero36950 Дата: Пн, 20.11.2017, 23:47 | Повідомлення № 198
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хтось в листопаді реєструвався в g suite for education з доменом pp.ua . Мене весь час при реєстрації Гугл зупиняє і пише що я спамер. З різних комп'ютерів ip і браузерів пробував на три різних домена. Хоч рік назад зареєструвався без проблем. Може pp.ua в бан поставили?
Apice Дата: Вт, 21.11.2017, 14:13 | Повідомлення № 199
Тут живе...
Повідомлень: 188
Нагороди: 4
Рейтинг: 44
Зверніться у технічну підтримку.
Але перед тим подумайте, можливо, при реєстрації ви використовували якийсь анонімайзер або VPN?
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 13:35 | Повідомлення № 200
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Закінчився термін дії мого домена vashkola.pp.ua
Сайт перестав працювати і g suite for education почав присилати попередження.

Продовжити самому ніяк не вдається. Написав у службу підтримки.
Мені дали відповідь:


Мучуся, мучуся - все марно!
Смартфона у мене немає, а коли захожу з комп'ютера за посиланням на веб-версію https://telegram.me/ppuabot
Ніякої кнопки "Старт" там немає, є там тільки кнопка "Відправити повідомлення", але вона не натискається.
Також не вдається авторизуватися в телеграм по своєму номеру телефона тут: https://web.telegram.org/#/login
пише, що некоректний номер телефону. Перепробував вже всі варіанти введення.

Прошу допомоги!
Yura_Shrol Дата: Ср, 21.03.2018, 13:49 | Повідомлення № 201
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 611
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
https://web.telegram.org/#/login
Авторизуйтеся з використанням номера привязаного до домена
тоді
https://telegram.me/ppuabot
або 
У пошуку введіть @ppuabot
volodschool2 Дата: Ср, 21.03.2018, 13:53 | Повідомлення № 202
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1473
Нагороди: 14
Рейтинг: 339
Цитата Bandalak ()
коли захожу з комп'ютера

Кнопку "Activate domain" внизу бачите? Якщо ні, то введіть /start . Ну а далі буде все зрозуміло.
На NIC.UA в розділі Домени натискували "Продовжити"?


Відредаговано: volodschool2 - Ср, 21.03.2018, 13:59
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 14:08 | Повідомлення № 203
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Цитата volodschool2 ()
а NIC.UA в розділі Домени натискували "Продовжити"?

Натискав два рази, місяць тому і 2 тижні тому. Ніби писало, що продовжить, але знову приходило повідомлення про закінчення терміну.
А сьогодні вже не зміг там натиснути. Точніше, натиснув, але у кінці написало помилку "Дія заборонена". Тоді я написав у службу підтримки.

Цитата volodschool2 ()
Кнопку "Activate domain" внизу бачите? Якщо ні, то введіть /start . Ну а далі буде все зрозуміло.

Не бачу. Зараз буду пробувати /start.
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 14:13 | Повідомлення № 204
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Набрав так:


Нічого не вийшло!
Може авторизуватися потрібно?
Прикріплення: 6672722.jpg(29.3 Kb)
volodschool2 Дата: Ср, 21.03.2018, 14:14 | Повідомлення № 205
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1473
Нагороди: 14
Рейтинг: 339
Робіть все в програмі Telegram. Саме там треба писати повідомлення /start

Відредаговано: volodschool2 - Ср, 21.03.2018, 14:14
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 14:14 | Повідомлення № 206
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Де його скачати? Не можу найти версію для віндовс.

Не пам'ятаю, здається перший раз коли активував домен - не встановлював Телегам!
volodschool2 Дата: Ср, 21.03.2018, 14:16 | Повідомлення № 207
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1473
Нагороди: 14
Рейтинг: 339
https://desktop.telegram.org
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 14:32 | Повідомлення № 208
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Дякую!

Скачав, встановив.
Не хоче зараза реєструвати мене.


СМС не приходить і дзвінка немає!
Прикріплення: 3712020.jpg(40.6 Kb)
Bandalak Дата: Ср, 21.03.2018, 14:46 | Повідомлення № 209
Лідер форуму
Повідомлень: 5791
Нагороди: 42
Рейтинг: 265
Прийшло!
Допомогло перезавантаження телефона!

Ніби вийшло. Всім дякую!

Не розумію, навіщо NIC.UA придумали такий гімор для активації?
Yura_Shrol Дата: Ср, 21.03.2018, 15:05 | Повідомлення № 210
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 611
Нагороди: 2
Рейтинг: 61
Бо мабуть хочуть, щоб була прив'язка до телефона, а СМС не приходять. То й використовують телеграм.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.1 Інтернет. Сервіси Інтернету » Хмарні технології
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.