|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Антисоціальна мережа "В контакте"!
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 18.01.2011, 14:53 | Повідомлення № 1 |
Лідер форуму
| Блокування соціальних мереж та сайтів для "дорослих"
1 спосіб: За допомогою файла hosts котрий лежить в директорії: c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
Остання версія знаходиться в прикріпленні.
2 спосіб: Від користувача ppima, програма Child Protect-програма блокує як соціальні мережі так і сайти для "дорослих"

Child Protect -
Завантажити: ТУТ
3 спосіб:
Антивірусні програми, наприклад Касперський, Dr.Web Security Space та інші, а в них функія "батьківський контроль"
 за допомогою антивіруса можна блокувати й інші ресурси Завантажити: ТУТ
Рекомендуємо використовувати дані способи в поєднанні, так як єдиної програми яка б справлялась ефективно не існує
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Tu, 05.01.2016, 22:13 |
|
| |
Nicola |
Дата: Tu, 03.04.2018, 18:11 | Повідомлення № 241 |
Прописаний назавжди
| Цитата Пилипчук_О_П (  ) Наскільки група у Фейсбуку може бути ізольованою від самого Фейсбуку Цитата Nicola (  ) Тоді мені відповіли, що для чого нам такий інтернет? Ізолювати мабуть буде складно. Та і цікавить сучасну молодь у соцмережах що? Я думаю що спілкування та ще й в закритих групах не прокатить. Повинна бути альтернатива. Забороною не допоможеш. Ще для Адама з Євою ,,Запретный плод був сладкий."
|
|
| |
Ktara |
Дата: Tu, 03.04.2018, 19:50 | Повідомлення № 242 |
Перспективна вчителька
| Уже писала. Повторюсь. Мое мнение - социальная сеть для общения ученик-учитель должна быть отделена от основной социальной сети. Например, тот же Яммер. зарегистрироваться там можно по приглашению учебного заведения.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 03.04.2018, 20:25 | Повідомлення № 243 |
Лідер форуму
| Цитата Ktara (  ) Например, тот же Яммер. зарегистрироваться там можно по приглашению учебного заведения.
У у школі його можна використати?
|
|
| |
Ktara |
Дата: Tu, 03.04.2018, 21:25 | Повідомлення № 244 |
Перспективна вчителька
| Цитата Bandalak (  ) У у школі його можна використати? думаю да, в офисе 365 точно есть
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 05.04.2018, 11:07 | Повідомлення № 245 |
Хостер
| Это уже обсуждалось 100500 раз. ТО что школьники сидят в инстаграмме и других соц сетях включая вконтакте заслуга общества и родителей. Так как соц сети это инструмент.
Почему никто не говорит что автомобиль это плохо, давайте запретим, ведь столько ДТП ?
проблема не в соцсетях, проблема в именно в людях. А запрещать это глупо. Так как запретный плод всегда сладок. Нужно менять отношение детей к соц сетям. Я бы лучше составил законы что бы в Интернете не было анонимности. А то даже общение друг с другом в соц сетях напоминает общение гопников (я о школьниках), они просто ощущают полную без наказанность за свои слова и действия.
Відредаговано: Jokerz - Th, 05.04.2018, 11:08 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 05.04.2018, 11:17 | Повідомлення № 246 |
Лідер форуму
| Цитата Jokerz (  ) бы лучше составил законы что бы в Интернете не было анонимности. Було б не погано! Щоб кожен відповідав за свої дії!
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 05.04.2018, 11:22 | Повідомлення № 247 |
Хостер
| Цитата Bandalak (  ) Було б не погано!Щоб кожен відповідав за свої дії! Я думаю это решило бы много проблем. Поскольку ощущая безнаказанность в сети, себя ведут совершенно не так как в жизни.
Любой инструмент можно использовать и во вред и во благо. Так и с соц сетями.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 05.04.2018, 11:26 | Повідомлення № 248 |
Хостер
| не помню где я о VPN читал .... наверно в этой ветке форума К нему это тоже относиться, тонелирование и VPN созданы для других целей, а не для доступа к запретным сайтам. Вся проблема в том что VPN шифрует пакеты, потому их проснифферить или фильтровать крайне сложно. Это и дает возможность обойти блокировку. Но создан он был именно для защиты информации. Для создания виртуальной локальной сети собрав несколько узлов в ИНтернете и создав между ними свою локалку с шифрованием пакетов.
Відредаговано: Jokerz - Th, 05.04.2018, 11:28 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 05.04.2018, 11:45 | Повідомлення № 249 |
Лідер форуму
| Цитата Jokerz (  ) Любой инструмент можно использовать и во вред и во благо. Дуже довго думав, від чого у мене така неприйнятність до соц мереж, особливо до Вк і Ок? Тепер вловив себе на думці, що від того що кожен дибіл почуває себе там досить комфортно. А хотілося б щоб більшість благ інтернету були доступні тільки розумним, здатним мислити і щось створювати. А дибіли мали б на кожному кроці відчувати свою неповноцінність і це мало б стимулювати їх до пізнання і навчання. Якось так.
Цитата Jokerz (  ) VPN созданы для других целей, а не для доступа к запретным сайтам Це зрозуміло. VPN потрібно використовувати суто по призначенню. А сумнівні сервіси, котрі надають безкоштовний VPN спеціально для обходу обмежень, що діють у деяких країнах - потрібно наказувати! Вони опосередковано порушують законодавство тих країн.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 05.04.2018, 12:03 | Повідомлення № 250 |
Хостер
| Цитата Bandalak (  ) Дуже довго думав, від чого у мене така неприйнятність до соц мереж, особливо до Вк і Ок?Тепер вловив себе на думці, що від того що кожен дибіл почуває себе там досить комфортно. А хотілося б щоб більшість благ інтернету були доступні тільки розумним, здатним мислити і щось створювати. А дибіли мали б на кожному кроці відчувати свою неповноцінність і це мало б стимулювати їх до пізнання і навчання. Якось так. Согласен
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Th, 05.04.2018, 12:21 | Повідомлення № 251 |
Ветеран спілкування
| Цитата Jokerz (  ) Согласен З чим? Хай ідуть на вулицю і пресують "недибілів". Ну охлосу потрібен хліб і видовища. До Демосів себе зарахували мабутью
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 05.04.2018, 12:48 | Повідомлення № 252 |
Лідер форуму
| Цитата swetikccc (  ) Хай ідуть на вулицю і пресують "недибілів".
Ні, хай вчаться, вчаться і ще раз вчаться, щоб стати "недибілами"!!!
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Th, 05.04.2018, 12:55 | Повідомлення № 253 |
Ветеран спілкування
| Цитата Bandalak (  ) Ні, хай вчаться, вчаться і ще раз вчаться, щоб стати "недибілами"!!! Штукатури з знаннями Матану нам ох як потрібні.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Th, 05.04.2018, 13:03 | Повідомлення № 254 |
Хостер
| Цитата swetikccc (  ) Штукатури з знаннями Матану нам ох як потрібні. ))))) есть понятие образованный человек. Вот как раз у нас таких крайне мало. )))) Среди людей до 20 лет .
|
|
| |
fox11 |
Дата: Th, 05.04.2018, 14:23 | Повідомлення № 255 |
Прописаний назавжди
| Цитата Bandalak (  ) хай вчаться, вчаться і ще раз вчаться, щоб стати "недибілами" Даже мы в школе этим мало занимались. а сейчас это утопие.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |