|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Спілкування через Skype
|
svbor |
Дата: Нд, 07.11.2010, 17:40 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| В мене є ідея провести урок спілкування через скайп з учнями іншої школи . Тобто учні моєї школи спілкуються з учнями іншої школи. Тема уроку "Культура спілкування в Інтернеті". В кого є така можливість, і хто зацікавлений провести подібний урок? Відгукніться!!!
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Вт, 05.01.2016, 22:34 |
|
| | |
svbor |
Дата: Чт, 11.11.2010, 07:13 | Повідомлення № 16 |
Прописаний назавжди
| Quote (swetikccc) Все це для галочки, а от коли вчити Інет потрібно буде навести контакти для спілкування на уроках. ))) Я за!!! Тема форуму для цього була і створена - щоб навести контакти. ))))А галочку я вже іншим чином отримаю )))))
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 23.12.2010, 21:08 | Повідомлення № 17 |
Знавець вірусів
| [admin] Користувачам які останню добу мали проблеми з використанням Skype Порада змініть в налаштуваннях рідний порт 32503 на 1080 і скайп працюватиме чудово. Дана проблема з'явилась в багатьох користувачів після оновлення програми до 5 версії хоча розробники невиключають можливість атаки, а я виключаю таку можливість. Варіант помлка в оновлені версії а точніше НЕСУМІСНІСТЬ.
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Вт, 05.12.2017, 00:45 | Повідомлення № 18 |
Ветеран спілкування
| Перефразуючи поета скажу "Не бійтесь зазирати в ліцензійну угоду...". Там таке можна побачити!  Виявляється, персональний обліковий запис Скайп не можна використовувати для спілкування на роботі. Тобто Скайп на шкільному комп'ютері - порушення умов використання, яке може потягти за собою санкції? Бізнес-версія хоче $2 на місяць з кожного користувача.
Цитата: "The use of Skype is for your personal and noncommercial use. You are permitted to use your personal Skype account at work for your own business communications". Пруф: https://www.microsoft.com/en-us/servicesagreement/#serviceslist
P.S. Прошу не сприймати, як некропостинг.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |