Сб, 21.10.2017, 09:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 7 з 7«12567
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.9 Вирішення проблем з залізом » Проблеми, поломки, поради. (Ремонт комп`ютерної техніки.)
Проблеми, поломки, поради.
serg Дата: Нд, 10.05.2009, 12:11 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 43
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Ми з вами часто зустрічаємося з різноманітнами проблемами та поломками комп`ютерів.
Так, як ми, вчителі інформатики- люди близькі до техіки часто ми можемо налагодити комп`ютер самостійно, і ми це робимо. Але інколи виникають проблеми, які ми самостійно не можемо вирішити, шукаємо допомоги, поради.
Наприклад:
В мене комп`ютер
Тип ЦП AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
Системна плата Gigabyte GA-K8N51GMF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394)
Чiпсет системної плати nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer
Системна пам'ять 512 Мб (PC3200 DDR SDRAM)
Вiдеоадаптер Radeon X600 (128 Мб)

працював 3 роки без проблем. Одного разу вмикаючи його відеокарта відмовилася працювати, перейшов на інтегровану
Вiдеоадаптер NVIDIA GeForce 6100 (256 Мб)
Перевірив я її на іншому комп`ютері, працює.
Думав проблеми з материнкою, але поставив іншу відеокарту NVIDIA GeForce 6700 (256 Мб), працює.
Але не довго потішився,через 2 тижні і GeForce відмовилася працювати у моїй системі.
Думаю проблеми з блоком живлення, думаю перевірити.
Що порадите?

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: serg - Нд, 10.05.2009, 12:35
gu2in Дата: Чт, 09.10.2014, 22:52 | Повідомлення № 91
Досвідчений учасник
Повідомлень: 693
Нагороди: 7
Рейтинг: 239
За вказаним вами посиланням на рутрекері є посилання на сайт-виробник, пробували скачувати саме для WinXP драйвера? Судячи з опису до оригінального диску - WinXP немає.
Jimik Дата: Чт, 09.10.2014, 23:58 | Повідомлення № 92
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Скажіть, будь-ласка, чи хтось скидав "памперс" для МФУ Epson XP-207 або якогось з цієї серії, і якщо так, то яку програму використовували?
NataliyG Дата: Пт, 10.10.2014, 11:34 | Повідомлення № 93
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Цитата gu2in ()
Судячи з опису до оригінального диску - WinXP немає.
Пробувала. Однак там тільки драйвер і при встановленні самого лише драйвера звуку нема, при встановленні з диску встановлюється додаткова програма, яка дозволяє налаштовувати - включати звук і тільки так мені вдавалося поставити звук. ( Це просто якась халепа.
volodschool2 Дата: Пт, 10.10.2014, 13:31 | Повідомлення № 94
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1361
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
NataliyG, подивіться в панелі управління, який звуковий пристрій використовується за замовчуванням. Може бути так, що система "бачить" два пристрої для відтворення звуку і використовує не той, на який розраховуєте Ви. Просто виберіть із випадаючого списку.
bgd Дата: Пт, 10.10.2014, 21:22 | Повідомлення № 95
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата NataliyG ()
Не можу ніяк поставити звукову Creative Sound blaster live! 5.1 (SB0220), материнка Asus mzn mx se  інтегровану теж не можу поставити. Просто якась запара. На цьому комп'ютері завжди стояла  звукова плата. Я мала на неї рідний дик, але той диск зносився і тепер з нього нічого не ставиться (зробити копію руки не дойшли). От тепер і маюся. Я спробувала її прибрати і поставити інтегровану звукову, теж з рідного диску, але вона просто не запрацювала. Драйвер ставиться а звуку нема. Я повернувалася до звукової плати бо прочитала в інтернеті, що інтегрована в таких материнках встановлюється з проблемами. Скачала ось такий оригінальний диск і встановила його. Він мені кілька раз сказав, що на XP не тестовано, але поставився, але результату то не дало. Звуку у мене нема. Поможіть, дуже прошу бо я вже тиждень маюся. Щиро дякую всім наперед.

А зовнішню звукову карту Ти виймала? Якщо ти поставила драйвери на інтегровану звукову і не вийняла зовнішню, то можливо в налаштуваннях (див. скріншот, за замовчуванням стоїть зовнішня, а потрібно вибрати Інтегровану). Полдивися в налаштуваннях звуку!!
Прикріплення: 0586035.jpg(166Kb)
NataliyG Дата: Пт, 10.10.2014, 22:57 | Повідомлення № 96
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Все робила і виймала плату, і ставила Віндовс без плати. В панелі управління взагалі не було жодних звукових пристроїв, Віндовс їх або не бачить, або бачить щось не таке. Але все вирішилося дуже банально.Я взяла інший Віндовс поставила його за присутності звукової плати, бо драйвер якний виглядав найбільш вдалим казав, що на цьому Віндовсі не тестовано, а на іншому працює. Усім дякую хто долучився.
sergey1979 Дата: Сб, 11.10.2014, 09:40 | Повідомлення № 97
Прописаний назавжди
Повідомлень: 375
Нагороди: 1
Рейтинг: 18
Цитата Jimik ()
хтось скидав "памперс" для МФУ Epson XP
Вмене, правда, 203, але може допоможе. Минулого року платив 80 грн за скидання через інтернет, в мережі шукав але нічого не знайшов. Програму використовував відому printhelp.
В мережі тоді нічого не вдалося знайти, а друкувати потрібно було.

Цього року зову заморгав обома діодами :( (але після повного вимкнення знову задрукував, але в статусі було майже 98% заповнення).
:) вирішив написати жалібливо-прохаючого листа в Підтримку Епсона. Думав, буде милість з їх боку.


Правда інтерфейс трохи запутаний, але скинути вдалося.
Jimik Дата: Сб, 11.10.2014, 10:39 | Повідомлення № 98
Тут живе...
Повідомлень: 120
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Проблему з принтером вирішив. В неті знайшов програму взломану для скидання іншої моделі но на мій підійшла. Тепер треба памперс ще промити вручну.
Bandalak Дата: Нд, 12.10.2014, 10:03 | Повідомлення № 99
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
У мене Епсон R-300, трубочку від'єднав від памперса і вивів на зовні. Трошки її подовжив патрубочком від медичної системи і вставив у пластикову прозору коробочку від жорсткого диска, туди ж положив шматочок дитячого памперсу.
Обнулення лічильника роблю програмою epsonr320adjustment.
Прикріплення: epsonr320.zip(530Kb)
Bandalak Дата: Нд, 12.10.2014, 10:04 | Повідомлення № 100
Лідер форуму
Повідомлень: 5437
Нагороди: 37
Рейтинг: 247
Кінець архіву
(толкових файлообмінників вже не залишилося)
Прикріплення: epsonr320.z01(600Kb)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.9 Вирішення проблем з залізом » Проблеми, поломки, поради. (Ремонт комп`ютерної техніки.)
Сторінка 7 з 7«12567
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.