Пт, 15.12.2017, 08:26
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 6 з 7«124567»
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.9 Вирішення проблем з залізом » Проблеми, поломки, поради. (Ремонт комп`ютерної техніки.)
Проблеми, поломки, поради.
serg Дата: Нд, 10.05.2009, 11:11 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Повідомлень: 43
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Ми з вами часто зустрічаємося з різноманітнами проблемами та поломками комп`ютерів.
Так, як ми, вчителі інформатики- люди близькі до техіки часто ми можемо налагодити комп`ютер самостійно, і ми це робимо. Але інколи виникають проблеми, які ми самостійно не можемо вирішити, шукаємо допомоги, поради.
Наприклад:
В мене комп`ютер
Тип ЦП AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
Системна плата Gigabyte GA-K8N51GMF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394)
Чiпсет системної плати nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer
Системна пам'ять 512 Мб (PC3200 DDR SDRAM)
Вiдеоадаптер Radeon X600 (128 Мб)

працював 3 роки без проблем. Одного разу вмикаючи його відеокарта відмовилася працювати, перейшов на інтегровану
Вiдеоадаптер NVIDIA GeForce 6100 (256 Мб)
Перевірив я її на іншому комп`ютері, працює.
Думав проблеми з материнкою, але поставив іншу відеокарту NVIDIA GeForce 6700 (256 Мб), працює.
Але не довго потішився,через 2 тижні і GeForce відмовилася працювати у моїй системі.
Думаю проблеми з блоком живлення, думаю перевірити.
Що порадите?

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: serg - Нд, 10.05.2009, 11:35
Ruslan_Pr Дата: Чт, 12.01.2012, 22:59 | Повідомлення № 76
Часто заходить...
Повідомлень: 80
Нагороди: 1
Рейтинг: 8
Попробуйте з-під ДОСа або через LiveCD.
НІКОЛЯ Дата: Пт, 13.01.2012, 00:43 | Повідомлення № 77
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Dgon)
Підскажіть будь ласка, що за чудо. Переустановив вінду, думаю для перестраховкі ще й діск D форматну. А от, щось воно не захотіло форматнутся і написало мені, що цього взагалі неможливо виконати

Низький формат з під другого компа або HDREGENERATOR с під - LIV-DVD -CD
gry Дата: Пт, 13.01.2012, 07:32 | Повідомлення № 78
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1062
Нагороди: 3
Рейтинг: 120
Переустановив (обновив) Віндовс на одному з комп’ютерів в класі. Тепер в мережі він "бачить" всіх, його в робочій групі також "видно", але при зверенні до нього "... сетевой ресурс недоступен...". До речі до нього підімкнений мережний принтер, також престав працювати. Може щось в налаштуваннях ?
Andrey123q Дата: Пт, 13.01.2012, 13:45 | Повідомлення № 79
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
gry, Windows 7 или XP ? Первое что приходит в голову: возможно Брандмауер?
mouse Дата: Пт, 13.01.2012, 13:54 | Повідомлення № 80
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2025
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Особливо, з якогось антивіруса Файервол або подібне.
НІКОЛЯ Дата: Пт, 13.01.2012, 15:59 | Повідомлення № 81
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (gry)
Може щось в налаштуваннях ?

Увімкніть служби - Сетевые подключения також Обозреватель компьютеров натомість вимкніть Брендмеуер та автоматичне оновлення.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 13.01.2012, 17:07 | Повідомлення № 82
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3919
Нагороди: 30
Рейтинг: 352
Quote (gry)
До речі до нього підімкнений мережний принтер, також престав працювати.

Мережний доступ до принтера відкрили?
pet Дата: Пт, 13.01.2012, 21:07 | Повідомлення № 83
Патріот
Повідомлень: 613
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Quote (НІКОЛЯ)
або HDREGENERATOR

підтримую!!! скільки раз мене ця програма виручала, якогось біса інколи "падає" файлова система на вінчестері, і оптимальний варіант цей, правда 4 години проганя 500 га, зате все стає на свої місця
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 13.01.2012, 23:23 | Повідомлення № 84
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3919
Нагороди: 30
Рейтинг: 352
А сторіночка з оновленнями форуму: http://informatic.org.ua/forum/0-0-1-34 сьогодні тільки у мене глючить, чи може ще хтось помітив?
НІКОЛЯ Дата: Сб, 14.01.2012, 00:03 | Повідомлення № 85
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Пилипчук_О_П)
А сторіночка з оновленнями форуму: http://informatic.org.ua/forum/0-0-1-34 сьогодні тільки у мене глючить, чи може ще хтось помітив?

Тільки у вас видно швидкість в інтертелекомі геть ніяка ;)
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 14.01.2012, 02:41 | Повідомлення № 86
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3919
Нагороди: 30
Рейтинг: 352
Мимо. Швидкість якраз непогана. Щойно перевірив: Firefox i Chrome відкрили нормально, а в Опері проблема ще залишилась. Сторінка в початковий момент з'являється нормальною, а потім розлазиться в ширину і висоту. Малюнок hot.gif, той що позначає гарячу тему, при спробі зберегти має аномально великі розміри 16683х13377 точок при розмірі 124 байти B) . Нормальний розмір - 14х17, 106 байт. Опера-турбо вимкнена. За прямим посиланням http://s8.ucoz.net/img/fr/ic1/hot.gif малюнок теж нормально не звантажується, на відміну від інших браузерів.

Грішним ділом думав, що доведеться Оперу перевстановити, але... Знайшов цього мутанта в кеші, знищив - і все запрацювало! <_<
самоучка Дата: Ср, 15.01.2014, 20:44 | Повідомлення № 87
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
доброго  вечора,  шановні  форумчани.  Христос  народився!!!  допоможіть,  будь ласка. вискакує  віконечко  з  такою  інформацією:  "REMINDER  YOUR  COMPUTER  IS  NOT  BACKED  UP,BACKUP  YOUR  FILES  ONLINE  TODAY.   FREE  COMPUTER      BACKUP  AVAIABLE   BACKUP  NOW." що  робити,  щоб  воно  більше  не  появлялось?
volodschool2 Дата: Ср, 15.01.2014, 23:15 | Повідомлення № 88
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1386
Нагороди: 12
Рейтинг: 287
Цитата самоучка ()
що  робити,  щоб  воно  більше  не  появлялось?
http://malwaretips.com/blogs/reminder-your-computer-is-not-backed-up-virus/
самоучка Дата: Чт, 16.01.2014, 16:01 | Повідомлення № 89
Новий користувач
Повідомлень: 10
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
volodschool2,    ЩИРО  ДЯКУЮ!!!
NataliyG Дата: Чт, 09.10.2014, 21:22 | Повідомлення № 90
Активний учасник
Повідомлень: 684
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Не можу ніяк поставити звукову Creative Sound blaster live! 5.1 (SB0220), материнка Asus mzn mx se  інтегровану теж не можу поставити. Просто якась запара. На цьому комп'ютері завжди стояла  звукова плата. Я мала на неї рідний дик, але той диск зносився і тепер з нього нічого не ставиться (зробити копію руки не дойшли). От тепер і маюся. Я спробувала її прибрати і поставити інтегровану звукову, теж з рідного диску, але вона просто не запрацювала. Драйвер ставиться а звуку нема.
Я повернувалася до звукової плати бо прочитала в інтернеті, що інтегрована в таких материнках встановлюється з проблемами. Скачала ось такий оригінальний диск і встановила його. Він мені кілька раз сказав, що на XP не тестовано, але поставився, але результату то не дало. Звуку у мене нема. Поможіть, дуже прошу бо я вже тиждень маюся. Щиро дякую всім наперед.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VІ: АПАРАТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 6.9 Вирішення проблем з залізом » Проблеми, поломки, поради. (Ремонт комп`ютерної техніки.)
Сторінка 6 з 7«124567»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.