|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Електроніка+механіка=HDD
| |
serg |
Дата: Пн, 11.01.2010, 21:04 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Жорский диск досить цінна і ненадійна річ. Перепади напруги, удари, вібрації, температура з часом призводять до поломокю. Інколи і грорші не такі цінні як інформація. Недавно підключаючи жорский диск зіткнувся з такою проблемою, підєднуючи кабель живлення, підєднав наперекос (раніше поламався направляючий). Ввімкнув комп і пішов димок, вилетів резистор і конденсатор. Сам паяти побоявся, за 15 грн. впаяли. І з великою радістю закрутився мій жестяк. Ще одного сам полагодив, теж на платі електроніки конденсатор полетів. Зараз є Sumsung 200Гб, Bios не бачить, головка стукає. Думаю, як налагодити. І є ідея, у всіх нас валяються жорсткі диски, і в основному у них або електроніка накрилася, або механіка. Можна купувати, обмінюватись , лагодити. Я куплю:Електроніку до Maxtor 40гб
|
|
| |
pet |
Дата: Сб, 23.01.2010, 11:41 | Повідомлення № 2 |
Патріот
| Maxtor 40гб при підключенні рівномірні поклацування-йому хана????
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Сб, 23.01.2010, 13:11 | Повідомлення № 3 |
Знавець вірусів
| Quote (pet) Maxtor 40гб при підключенні рівномірні поклацування-йому хана???? Так йому хана, відремонтувати можливо але 40 гектарів не коштуватимуть ремонту. В нас б\у 40 гектарів внт коштує 80 грн. Так що нема сенсу платити 120 за ремонт.
|
|
| |
serg |
Дата: Пн, 25.01.2010, 21:47 | Повідомлення № 4 |
Я тут недавно...
| Якщо жорсткий клацає, більше всього потрібноа заміна блоку магнітних головок, або перепайка комутатора. Я куплю:Електроніку до Maxtor 40гб Та БМГ до Samsung sp 2004C
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |