|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Нова Windows Vista чи провірена часом Windows XP: що краще?
|
| |
kom_adm |
Дата: Сб, 03.11.2007, 20:33 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Шановні колеги! Проголосуйте і залиште свої аргументи в повідомленнях
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 16:00 |
|
| | |
Newbie |
Дата: Сб, 28.02.2009, 20:23 | Повідомлення № 106 |
Хелпер
| мене Віста дратує (саме дратує) тим, що постійно перепитує про виконання різних дій! і грузиться довго а ще - завершення роботи я хочу, щоб було завершенням роботи, а не сплячим режимом (особливо пастка для мобільних комп*ютерів. вже двічі попадалась на повний розряд батареї, хоч розраховувала ще з хвилин 30 попрацювати після приїзду на інше місце...)
|
|
| | |
mudrak |
Дата: Сб, 28.02.2009, 20:57 | Повідомлення № 107 |
Наполегливий учасник
| Повністю вимкнути комп'ютер під вістою - це мінімум 5 хвилин життя, а якраз в ноутбуків це можна обійти: Робите відповідні налаштування і проблема відпадає. Це відбувається так: закінчили роботу - закрили ноутбук - поклали в сумку і пішли додому. А він перейшов собі тихенько в сплячий стан (а можна налаштувати відразу вимкнення), потім, якщо його за певний час не ввімкнули - вимкнувся і батарею не садить.
|
|
| | |
piktor |
Дата: Сб, 28.02.2009, 21:33 | Повідомлення № 108 |
Активний учасник
| Quote (Newbie) і грузиться довго Колись трапився в руки екземпляр Вісти (старий ще), так вантажився швидше, ніж ХР на тій-же машині, у і працював жвавенько. От тільки ні активації, ні коректного кряка не було до нього.
|
|
| | |
Newbie |
Дата: Нд, 01.03.2009, 14:28 | Повідомлення № 109 |
Хелпер
| Quote (mudrak) потім, якщо його за певний час не ввімкнули - вимкнувся і батарею не садить от тої настройки в мене нема, ну тобто я її ще не знайшла. і поки дійшла до доступної розетки, на нетбуці вже не лишилось заряду батареї, хоч я на це розраховувала, коли "вимикала" його
|
|
| | |
mudrak |
Дата: Пн, 02.03.2009, 12:46 | Повідомлення № 110 |
Наполегливий учасник
| Quote (Newbie) от тої настройки в мене нема А може і справді не бути, якщо купували ноутбук "пустим" (що зараз є великою удачею), то треба шукати на сайті виробника, там, як правило все подібне є.
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Пн, 02.03.2009, 13:06 | Повідомлення № 111 |
Прописаний назавжди
| Quote (Newbie) постійно перепитує про виконання різних дій Відключіть контроль облікових записів (UAC) А Віста в мене завантажується за 4-5 проходів "паровозика")
Відредаговано: GаrDArik - Пн, 02.03.2009, 13:07 |
|
| | |
piktor |
Дата: Пн, 02.03.2009, 20:12 | Повідомлення № 112 |
Активний учасник
| Quote (GаrDArik) А Віста в мене завантажується за 4-5 проходів "паровозика") Це не показник. Ще після "паравозика" вона продовжує вантажитися, навіть коли побачите стільницю - всеодно доведеться трохи зачекати завантаження всіх служб, тодв вже нормально без гальм працювати.
|
|
| | |
bambuchia |
Дата: Пн, 02.03.2009, 23:33 | Повідомлення № 113 |
Тут живе...
| Я за XP. Vista є неактуальною, поскільки до неї набагато менше програм. І для того щоб поставити іншу ОС, драйвери приходиться шукати самому.
|
|
| | |
Newbie |
Дата: Вт, 03.03.2009, 10:20 | Повідомлення № 114 |
Хелпер
| знайшла - там в керуванні живленням є пункт "дія при закритті кришки". там можна усьо налаштувати! одним мінусом менше але інший мінус - заплутані панелі налаштувань. поки доберешся до конкретної настройки, вже забуваєш що шукала...
|
|
| | |
piktor |
Дата: Вт, 05.05.2009, 22:27 | Повідомлення № 115 |
Активний учасник
| Quote (Newbie) вже забуваєш що шукала... Угу. Рюшки відволікають.Додано (05.05.2009, 22:27) --------------------------------------------- До речі, хтось мені казав, що у Вісті екран смерті насправді вже не синій, а чорний. Хтось бачив?
|
|
| | |
NatVovk |
Дата: Вт, 05.05.2009, 23:03 | Повідомлення № 116 |
Гол. ред. "Інформатики"
| Про що сперечатися? Яку ОС поставили у школи (проліцензували), з такою й доводиться працювати. Подобається це або не подобається. Вдома також не кожного дня ОС міняється (вдома ОС змінюється тільки зі зміною комп.). Виробники в нас виховують потребу оновлення ПЗ (тому що це стимуляція продажів), а ми вже й повелися. А які такі нові задачі у нас з’являються, які не може вирішити попередня версія ОС? Quote (piktor) До речі, хтось мені казав, що у Вісті екран смерті насправді вже не синій, а чорний. Хтось бачив? Не думаю, що заради цього необхідно купляти нову ОС, навіть якщо він буде у смужку з кружечками, це ще не аргумент на користь нової ОС.
|
|
| | |
bambuchia |
Дата: Ср, 06.05.2009, 12:21 | Повідомлення № 117 |
Тут живе...
| Quote (NatVovk) вдома ОС змінюється тільки зі зміною комп. не думаю, що всі так роблять
|
|
| | |
swetikccc |
Дата: Ср, 06.05.2009, 12:49 | Повідомлення № 118 |
Ветеран спілкування
| Quote (NatVovk) вдома ОС змінюється тільки зі зміною комп. Ми не на заході живемо Опитування зробити б , скільки у кого живе система. Створіть опитування про наявність ліцензійних фотошопів, корелів, Adobe Flash Professionaлів, а то у нас часто ті хто бориться з піратством друкують на своїх сторінках уроки по цим програмах. Я наприклад знаю тільки один випадок ліцензування фотошопа в навчальному закладі.
Відредаговано: swetikccc - Ср, 06.05.2009, 12:58 |
|
| | |
mouse |
Дата: Ср, 06.05.2009, 13:18 | Повідомлення № 119 |
Ветеран спілкування
| Quote (NatVovk) Виробники в нас виховують потребу оновлення ПЗ Тут маєте рацію!!! У Вісті працював тиждень. Потім повернувся до ХР. Причин безліч. Головна - багато програм відмовились працювати, особливо ті, що зав*язані на залізі. Та й не бачу причин для переходу. А в закладі на моїх Селеронах 433, тільки Вісти не вистачало.
|
|
| | |
piktor |
Дата: Ср, 06.05.2009, 20:17 | Повідомлення № 120 |
Активний учасник
| Quote (NatVovk) Не думаю, що заради цього необхідно купляти нову ОС, навіть якщо він буде у смужку з кружечками, це ще не аргумент на користь нової ОС. Невже ви подумали, що я її збираюся придбати? До речі, щодо смужки з кружечками - багато їх!, Вісті з сімкою далеко. Щоправда, інколи доставляє мороки їх налаштувати, бува глючать, але створити враження - якраз годяться.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |