|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Нова Windows Vista чи провірена часом Windows XP: що краще?
|
| |
kom_adm |
Дата: Сб, 03.11.2007, 20:33 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Шановні колеги! Проголосуйте і залиште свої аргументи в повідомленнях
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 16:00 |
|
| | |
Bandalak |
Дата: Нд, 11.01.2009, 13:41 | Повідомлення № 91 |
Лідер форуму
| Quote (GаrDArik) та і в майбутньому будуть працювати з Вістою. Ніхто ніколи з Вістою працювати серйозно не буде. Вибачте за категоричність. Дам коротку характеристику Вісти з точки зору користувача. У мене віста стоїть дома, як друга операційка, для експерементів. Чи торомозе вона чи ні, я на своєму компі визначити не можу, у мене нічого не торомозить. (Core2 Qadr 9975, 3 Gz, 12 Мб кеш, 4 Гб Озу). І драйвера до всіх пристроїв не проблема, знайшов у інтернеті усі! А от зручність користування на 0-му рівні. Я не про те, що всі звикли до ХР, я про інше! Віста постійно прагне нав'язати якісь не зрозумілі дії, може для чайника це і добре, а я звик все розуміти, що відбувається у системі. Різноманітні вікна, зроблені під типи файлів, прагнення нав'язати додатки, конфігурації. Навіщо це все! Як би Майкрософт не хотіла, як би не пхала насильно вісту у ноутбуки та нові материнські плати, вона ніколи не приживеться! Вибачте за категоричність. Подивіться рейтинги продаж офіційної Вісти, вони віїзджають лише за рахунок ноутбуків, а в 2009 році ще й будуть виїзджати за рахунок нав'язування Вісти до материнських плат основних виробників. Я бачу лише одну глобальну концепцію розвитку вінди. Це покращення надійності та швидкодії, підтримка багатоядерних систем та інтеграція в інтернет. А от не зрозумілий, дибільний інтерфейс потягне Майкрософт лише назад! Будемо сподіватися, що нова Віндовс 7, врахує всі недоліки краху Вісти, і займе достойно свою нішу!
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Нд, 11.01.2009, 20:34 | Повідомлення № 92 |
Прописаний назавжди
| в п'ятницу 9 січня офіційно вийшла бета версія Windows 7.
Відредаговано: GаrDArik - Нд, 11.01.2009, 20:37 |
|
| | |
Ogorodets |
Дата: Нд, 11.01.2009, 20:41 | Повідомлення № 93 |
Назавжди з нами
| Quote (GаrDArik) в п'ятницу 9 січня офіційно вийшла бета версія Windows 7. А неофициально она уже месяца два по сети гуляет...
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Нд, 11.01.2009, 20:53 | Повідомлення № 94 |
Прописаний назавжди
| хтось користувався? Як враження? Кажуть глюк в неї - перші секунди мп3 фазлів відрізає)
|
|
| | |
kom_adm |
Дата: Нд, 11.01.2009, 23:08 | Повідомлення № 95 |
Ветеран спілкування
| Не думаю, що варто користуватись бета версією. Хай дороблять як слід, випустять офіційний реліз, тоді й будемо юзати. У мене вже близько року вдома ХР SP2 не злітає. Важливо "не хапати" сильних вірусів. Windows Vista мені зовсім не подуші, нічого сильно толкового в ній, окрім навороченого інтерфейсу не знайшов. При цьому визнаю, що досвід користування Вістою в мене біля 3-х днів. Великі надії покладаю на Windows 7, залишаючись задоволеним Windows ХР.
|
|
| | |
gry |
Дата: Пн, 12.01.2009, 18:00 | Повідомлення № 96 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Windows Vista мені зовсім не подуші, нічого сильно толкового в ній, окрім навороченого інтерфейсу не знайшов. Хочу також знести Вісту з нового класу, але методист "радить" - може приїхати КРУ і будуть проблеми. По моєму можна ставити ліцензійний XP Pro SP2, якщо є ліцензія на Вісту. Чи може я помиляюсь? Теж саме з Офісом? Підскажіть
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Пн, 12.01.2009, 18:13 | Повідомлення № 97 |
| Quote (gry) По моєму можна ставити ліцензійний XP Pro SP2, якщо є ліцензія на Вісту. Чи може я помиляюсь? Теж саме з Офісом? Якщо ліцензія на ліцензійний XP Pro SP2 не обмежена в кількості на навчальний заклад, то можна ставити не боячись, щоє у вас ліцензія на Вісту, а якщо є обмеження, то уви..... треба ставити те що є.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Вт, 13.01.2009, 15:12 | Повідомлення № 98 |
Лідер форуму
| Мені здається, що якщо є якась ліцензфя Майкрософту, то всі нижчі версії у тій ж кількості, того ж типу (наприклад коорпоративний чи ОМ) завжди можна ставити!
|
|
| | |
Deykun |
Дата: Нд, 01.02.2009, 23:42 | Повідомлення № 99 |
Я тут недавно...
| Тестував Windows 7 beta. Дуже сподобалося. Точніше навіть вразило тим, що ОС завантажила драйвери через Інтернет замостійно Та й помітно швидше комп"ютер працював, порівняно з Vista, та все ж через два дні встановив назад XP. Але якби залізо в мене було б потужніше, то користувавс б сімкою
|
|
| | |
piktor |
Дата: Пн, 02.02.2009, 10:48 | Повідомлення № 100 |
Активний учасник
| Quote (gry) Хочу також знести Вісту з нового класу, але методист "радить" - може приїхати КРУ і будуть проблеми. По моєму можна ставити ліцензійний XP Pro SP2, якщо є ліцензія на Вісту. Чи може я помиляюсь? Теж саме з Офісом? 1 - Почитайте ліцензійну угоду - там все написано напевне (многа букаф, розумію, але я колись на ХР таки прочитав.) 2 - Наскільки я пам"ятаю, всі Вісти, окрім ОЕМ та Starter Edition дозволяють downgrade. Quote (Deykun) Тестував Windows 7 beta. А як в ній щодо свободи вибору? Наприклад, вручну вказати куди писати бутлоадер (Віста куди хоче, туди-й пише, навіть на інший вінчестер, не той, на який її ставлять) Ну і так далі.
|
|
| | |
Deykun |
Дата: Пн, 02.02.2009, 15:04 | Повідомлення № 101 |
Я тут недавно...
| piktor, В Vista "Инструмент командной строки Bcdedit.exe изменяет хранилище данных конфигурации загрузки" Взагалі, все чітко встановлюється, в той вінчестер і навіть той розділ, що треба =) Сам файл бутлоадера хз де не перевіряв, але там той сайми Windows Boot Manager , що і в Vista
|
|
| | |
piktor |
Дата: Вт, 03.02.2009, 11:33 | Повідомлення № 102 |
Активний учасник
| Quote (Deykun) Взагалі, все чітко встановлюється, в той вінчестер і навіть той розділ, що треба =) Я такий неуважний, що не побачив, коли інсталятор Вісти питав "А куди писати бутлоадер - на перший вінчестер чи на другий, чи на той розділ куди я ставлюся?" Тицьніть мені носом будь-ласка. Я, навіть, не пошкодую дискового місця на віртуальну машину щоб спробувати.
|
|
| | |
НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 27.02.2009, 09:19 | Повідомлення № 103 |
Знавець вірусів
| ВІСТА - ВИБАЧТЕ НА НЕЇ ЗОВСІМ НІКОЛИ НЕ ПЕРЕЙДУТЬ ВОНА ЯК БУЛА СИРОЮ ТАК І Є ДОРЕЧНІШЕ БУЛОБ ЗАПИТАТИ КОЛИ МИ ПЕРЕЙДЕМО НА ЛІНУКС
|
|
| | |
GаrDArik |
Дата: Сб, 28.02.2009, 13:40 | Повідомлення № 104 |
Прописаний назавжди
| А де можна скачати Віндоус7? Нормальну, шоб добре качалась ну і стала нормально?
|
|
| | |
mudrak |
Дата: Сб, 28.02.2009, 20:16 | Повідомлення № 105 |
Наполегливий учасник
| Після завнтаження SP1 та інших оновлень віста помітно "пожвавішала", але жаль програм, які не йдуть під нею, особливо Alkohol (хтось чув про сумістну версію?). А те що вона весь час "переставляє користувачеві ноги" (вчить що робити) багатьом подобається (не інформатикам), те що не дуже пускає "вглиб" цікавих, то така вже політика компанії. Словом, якщо її дороблять - то може бути непогана заміна ХР, хіба що Windows 7 буде ще краща.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |