|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Рівень володіння програмою Photoshop
|
| | |
kom_adm |
Дата: Чт, 01.11.2007, 14:56 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Прошу дати відповідь на питання. А в повідомленнях писати про те, чи використовуєте ви Photoshop у своїй діяльності, якою версією користуєтесь. А також, чи маєте ви якісь плагіни (додатки) та фільтри до Фотошопу.
За себе скажу: програмою Photoshop почав цікавитись близько року назад. Прочитав пару електронних посібників, маю близько 50 окремих відеоуроків та інтерактивний курс. Всього в мене близько 20 електронних посібників по фотошопу. Зараз активно використовую програму для корекції зображень, відновлення та окраски ретро фотографій, монтажу фотографій, створення красивих заголовків, титульних сторінок, різноманітних запрошень (під замовлення) і ін. Дуже корисна програма.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 15:48 |
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 03.03.2009, 23:04 | Повідомлення № 31 |
Знавець вірусів
| Використовую по мірі надобності бува в повному обсязі залежно від роботи яку потрібно використати . Сам фотошоп знаю непогано був час вивчи досконало.
|
|
| |
gon-natalka |
Дата: Нд, 18.07.2010, 23:33 | Повідомлення № 32 |
Я тут недавно...
| Рисовать я не умею, но я хорошо использую фотошоп чтобы это не очень бросалось в глаза.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |