|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Свідоцтва Атестати Тестування
|
| | |
Newbie |
Дата: Mo, 22.10.2007, 19:24 | Повідомлення № 1 |
Хелпер
| Після нинішнього зібрання присвяченого незалежному оцінюванню виникло власне питання теми. Приблизно половина присутніх були завучі, друга половина - вчителі інформатики. У всіх закладах, які я знаю - цим займаються наші колеги-інформатики. У деяких закладах вчителі відмовились набирати такі бази - випускники здають гроші для того, щоб це робили інші люди (переважно вчителі інформатики сусідніх шкіл). До минулого року була одна програмка, зараз їх вже дві. Причому ота друга (SPRUT) - я боюсь до неї підходити! Там стільки інформації треба вносити, без можливості імпорту-експорту (домашня адреса, телефон випускника, місце видачі паспорта (оті ЛМУ РВО УМВУ...!!!)), і без підказок як в ASDiplom (імена, по батькові все ж вводити можна було з підказками) і все це у "вільний від роботи час" Як це у Ваших школах відбувається?
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Sa, 07.06.2008, 22:05 |
|
| |
filnick |
Дата: Mo, 24.03.2008, 17:17 | Повідомлення № 16 |
Мудрий вчитель
| Зрозуміло. Це не самий поганий варіант.
|
|
| |
NAW1977 |
Дата: Tu, 09.09.2008, 16:26 | Повідомлення № 17 |
Я тут недавно...
| підтримую Адмін Званння: Майор-інформатик а то дійшло вже до того, що приходять всі кому не лінь: "Наберіть цей документ, адже у вас гурток"
|
|
| |
filnick |
Дата: Su, 05.10.2008, 12:27 | Повідомлення № 18 |
Мудрий вчитель
| Як слідує з наказу МОНУ (№898 від 02.10.2008р) з 1 грудня розпочинається чергова серія з реєстрації учасників ЗНО-2009, а з 1 листопада - навчання осіб, які здійснюватимуть реєстрацію. Вчителі інформатки України, впрягайтесь?
Відредаговано: WWW - Su, 05.10.2008, 15:20 |
|
| |
W-w-W |
Дата: Su, 05.10.2008, 15:26 | Повідомлення № 19 |
| Quote (filnick) з 1 листопада - навчання осіб, які здійснюватимуть реєстрацію. filnick, мене директор в минулому році як вчителя інформатики призначив наказом відповідальним за реєстрацію, але я нікуди не їздив навчатись, впринципі там нічого такого нема важкого, щоб їхати ще на й на це вчитись чи там вже інші вимоги??????
|
|
| |
zirochka |
Дата: Su, 05.10.2008, 15:49 | Повідомлення № 20 |
Новий користувач
| Не розумію, причому тут вчителі інформатики. В нашій гімназії зі Спрутом працювали секретар разом із завучем. До мене, як до вчителя інформатики зверталися лише про допомогу. Зрозуміло, нам - інформатикам легше розбиратися в нових програмах. Я згодна витратити на це час (і самій цікаво), але тільки для того, щоб потім пояснити, допомогти, а не роботи всю роботу за когось.
|
|
| |
argun |
Дата: Su, 05.10.2008, 18:36 | Повідомлення № 21 |
Активний учасник
| Quote (WWW) мене директор в минулому році як вчителя інформатики призначив наказом відповідальним за реєстрацію також, але за моєю згодою. Quote (WWW) але я нікуди не їздив навчатись, впринципі там нічого такого нема важкого, щоб їхати ще на й на це вчитись чи там вже інші вимоги?????? І я також. А отриманні вільні дні за відпрацьованиий час( реєстрування, переєстрування заяв) додав до відпустки.
|
|
| |
filnick |
Дата: Su, 05.10.2008, 19:00 | Повідомлення № 22 |
Мудрий вчитель
| Quote (WWW) в принципі там нічого такого нема важкого, щоб їхати ще на й на це вчитись Можливо це навчання й буде для секретарів, завучів, директорів. А вчителів інформатики залишать у спокої. Quote (zirochka) Не розумію, причому тут вчителі інформатики. Дивіться результати голосування за минулорічну реєстрацію - переважна більшість саме вчителів інформатики.
|
|
| |
nas99 |
Дата: Tu, 07.10.2008, 21:12 | Повідомлення № 23 |
Новий користувач
| А нас за ведення баз адміністрація доплачує (існують покварталі премії). В попередній школі я також вела бази, правда, безкоштовно. Коли вони залишились без інформатиків, секретарі були вимушені вести бази. І нічогго, спавилися після декількох консультацій по телефону і одній очній.
|
|
| |
Romek |
Дата: Sa, 08.11.2008, 20:36 | Повідомлення № 24 |
Тут живе...
| У нас в школі цим займається вчитель інформатики , (секретарю минулого року поставили Пк, але вона його навіть не включала).
|
|
| |
Newbie |
Дата: Su, 09.11.2008, 10:13 | Повідомлення № 25 |
Хелпер
| у нас ще з*явилась програма обліку вчителів School TSA, основною функцією якої є формування звітів РВК. ідея хороша, реалізація ж ... те, що робилось в Excel, і вже досить непогано, тепер треба перенабирати в іншій програмі, причому без ніякої автоматизації! чи може хтось працював з цією програмою і знає якісь хитрощі для спрощення роботи?
|
|
| |
filnick |
Дата: Su, 09.11.2008, 10:25 | Повідомлення № 26 |
Мудрий вчитель
| Quote (Newbie) у нас ще з*явилась програма обліку вчителів School TSA А поділитись програмою або посилочкою на неї можна? Бо свої звіти теж роблю через Ехсеl.
|
|
| |
Newbie |
Дата: Su, 09.11.2008, 10:44 | Повідомлення № 27 |
Хелпер
| Quote (filnick) А поділитись програмою або посилочкою на неї можна? Бо свої звіти теж роблю через Ехсеl. Доступно тільки для користувачів
|
|
| |
argun |
Дата: Su, 09.11.2008, 13:21 | Повідомлення № 28 |
Активний учасник
| Quote (Romek) (секретарю минулого року поставили Пк, але вона його навіть не включала). А навіщо? А що коли окрім кнопки "вкл" ще щось прийдеться натискати(а що, й навіщо - Бог його зна) Таке колись було і у нашій школі.
Відредаговано: argun - Su, 09.11.2008, 17:05 |
|
| |
Romek |
Дата: Mo, 10.11.2008, 10:57 | Повідомлення № 29 |
Тут живе...
| В мене запитання: хто у Вас заповнює додатки до атестатів?
|
|
| |
Newbie |
Дата: Mo, 10.11.2008, 11:45 | Повідомлення № 30 |
Хелпер
| Quote (Romek) хто у Вас заповнює додатки до атестатів? класні керівники. кілька років вже є спроби "запрягти" мене. відмовляюсь з аргументом "немає спеціальної програми". бачила російську програму, але звісно під наші додатки до атестатів вона не підходить
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |