|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Свідоцтва Атестати Тестування
|
| |
Newbie |
Дата: Пн, 22.10.2007, 19:24 | Повідомлення № 1 |
Хелпер
| Після нинішнього зібрання присвяченого незалежному оцінюванню виникло власне питання теми. Приблизно половина присутніх були завучі, друга половина - вчителі інформатики. У всіх закладах, які я знаю - цим займаються наші колеги-інформатики. У деяких закладах вчителі відмовились набирати такі бази - випускники здають гроші для того, щоб це робили інші люди (переважно вчителі інформатики сусідніх шкіл). До минулого року була одна програмка, зараз їх вже дві. Причому ота друга (SPRUT) - я боюсь до неї підходити! Там стільки інформації треба вносити, без можливості імпорту-експорту (домашня адреса, телефон випускника, місце видачі паспорта (оті ЛМУ РВО УМВУ...!!!)), і без підказок як в ASDiplom (імена, по батькові все ж вводити можна було з підказками) і все це у "вільний від роботи час" Як це у Ваших школах відбувається?
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:05 |
|
| | |
Ковшун |
Дата: Вт, 23.10.2007, 08:45 | Повідомлення № 2 |
Досвідчений учасник
| Quote (Newbie) ...Як це у Ваших школах відбувається? У нас ще такого немає! А взагалі, я проти того, щоб вчитель інформатики займався роботою, яка не відповідає його посаді! І не допускаю цього!
|
|
| | |
badm |
Дата: Вт, 23.10.2007, 12:00 | Повідомлення № 3 |
Знаток програмування
| Повністю з Вами згідний. Вчитель має свої посадові обов’язки і повинен їх виконувати, а все інше за бажанням.
|
|
| | |
Newbie |
Дата: Вт, 23.10.2007, 13:46 | Повідомлення № 4 |
Хелпер
| тобто рятування потопаючих - справа самих потопаючих...
|
|
| | |
slem |
Дата: Чт, 15.11.2007, 17:35 | Повідомлення № 5 |
Новий користувач
| Шановні колеги, чи можна отримати від Вас програму ASDiplom. В Wordі заповнювати дані не дуже зручно.
|
|
| | |
Newbie |
Дата: Чт, 15.11.2007, 18:13 | Повідомлення № 6 |
Хелпер
| Quote (slem) Шановні колеги, чи можна отримати від Вас програму ASDiplom. http://www.osvita.net/download.php тут можна звантажити цю програму і довідник навчальних закладів Quote (Ковшун) Звичайно. Ну, так запишіть в журнал. Це не важко. мені - не важко, але це дорогоцінні 5-10 хвилин уроку поки записуватимуться учні
|
|
| | |
slem |
Дата: Пт, 16.11.2007, 15:12 | Повідомлення № 7 |
Новий користувач
| Дякую за програму ASDiplom. Я працював з SPRUT. Подумав що ASDiplom також для школи, чи може я не повністю розібрався нею. ASDiplom для ВНЗ?
Відредаговано: slem - Пт, 16.11.2007, 15:23 |
|
| | |
Newbie |
Дата: Пт, 16.11.2007, 18:23 | Повідомлення № 8 |
Хелпер
| Quote (slem) ASDiplom для ВНЗ? це програма для замовлення пластикових документів про освіту, учнівських та студентських квитків. вона використовується і в школах, і у внз. Ви для Спруту заповнювали дані в Ворді?!
|
|
| | |
ssh |
Дата: Пн, 25.02.2008, 22:35 | Повідомлення № 9 |
Проф. освоїв фото-від. монтаж
| Реєстрацію учасників ЗНО провожу я за допомогою SPRUT. Зовсім не складно, однак час забирає та й відповідальність немала.
Відредаговано: ssh - Пн, 25.02.2008, 22:45 |
|
| | |
W-w-W |
Дата: Пн, 10.03.2008, 07:58 | Повідомлення № 10 |
| Усі списки на ЗНО набирав я, оскільки банальна ситуація, ніхто не знає пк
|
|
| | |
ssh |
Дата: Нд, 23.03.2008, 08:45 | Повідомлення № 11 |
Проф. освоїв фото-від. монтаж
| замовлення на свідоцтва і атестати я передав людині яка повинна цим займатися - секретарю(хоч вона і говорила, що на зборах були всі вчителі інформатики і тільки я одна). Побігав пару раз з 3 поверха на 2 (це корисно), пояснив, що не зрозуміло, але збувся.
|
|
| | |
filnick |
Дата: Нд, 23.03.2008, 13:05 | Повідомлення № 12 |
Мудрий вчитель
| Коли вперше випускники шкіл отримували атестати на пластиковій основі - мені довелося ще з одним колегою вводити всіх випускників району - бо тоді комп'ютерів ще не було в інших закладах. Нам тоді райво навіть заплатило щось. Щороку особисто складаю замовлення на всі документи, не покладаючись ні на секретаря, ні на лаборанта. По-перше це не їх обов'язки, а по друге відровідальність за ці документи несе дирекція школи. Оскільки на мені дві посади, то проголосував за другим пунктом.
|
|
| | |
argun |
Дата: Нд, 23.03.2008, 15:08 | Повідомлення № 13 |
Активний учасник
| У нашій школі я був відповідальний за прийом заяв на ЗНО. Не бачив сенсу в допуску стороньої людини в класс за моєї відсутності. За фактично відпрацьований час - з ноября по грудень - 1 год./тиждень, Січень-лютій - 2 год./тиждень директор школи надасть вільні дні(я взяв би оплату грошима, але МОН не передбачив оплату, але придумав роботу, так у нас поважають вчителя). Працював з програмою SPRUT. Ніяких проблем. Але при переустановці системи дублює номера заяв. На щастя дає інший штрих-код. В обласному центрі про це знають і проблем не було.
|
|
| | |
filnick |
Дата: Нд, 23.03.2008, 17:31 | Повідомлення № 14 |
Мудрий вчитель
| Quote (argun) директор школи надасть вільні дні В якому розрахунку 1 день - за 4 години, 5 чи за 8?
|
|
| | |
argun |
Дата: Пн, 24.03.2008, 09:01 | Повідомлення № 15 |
Активний учасник
| Quote (filnick) В якому розрахунку 1 день - за 4 години, 5 чи за 8? За 5 (згідно навантаження)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |