|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Сліпий метод друку
|
| | |
kom_adm |
Дата: Sa, 29.09.2007, 19:13 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Сучасній людині, працюючи за комп’ютером, бажано володіти сліпим методом друку для швидкого введення команд, набору текстів і т.д. Найкращою програмою, яка дає можливість за 100 вправ освоїти десятипальцевий сліпий метод набору тексту є, безперечно, "Соло на клавіатурі" Шахіджаняна В.В., яку ви можете скачати звідси http://ergosolo.ru/.
Особисто я пройшов даний тренажер понад два роки тому. Потратив на курс близько двох місяців часу та багато нервів. Після закінчення курсу я міг вільно друкувати десятьма пальцями, недивлячись на клавіатуру. Швидкість друку після закінчення курсу становила близько 70 символів/хвилину. Зараз друкую зі швидкість близько 200 символів/хвилину і дуже вдячний Володимиру Володимировичу Шахіджаняну і його команді за супер-програму "Соло на клавіатурі".
Чи володієте ви сліпим методом друку і якщо так, то які програми проходили. Діліться досвідом.
[admin] Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!![/admin]
Відредаговано: WWW - Sa, 07.06.2008, 22:06 |
|
| |
valkolgym |
Дата: Mo, 31.01.2011, 23:21 | Повідомлення № 106 |
Новий користувач
| Quote (olezhka) хто зі мной на клавогонку іде? я 800 набираю Спробуйте на http://www.kolgym.if.ua/klava/index.php Мої учні набирають 300 зн/хв, я - 150. Цікаво, яка Ваша швидкість за цим тестом.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Tu, 01.02.2011, 00:18 | Повідомлення № 107 |
Ветеран спілкування
| Зробив першу спробу. Швидкість - 237 знаків. Помилок - 2%. А Ваші учні всліпу вміють друкувати, що стільки вижимають?
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Tu, 01.02.2011, 01:28 | Повідомлення № 108 |
Назавжди з нами
| Quote (valkolgym) Спробуйте Это че ж такое получается: чтобы ввести апостроф нужно в аглицкий переключаться шоли?
Відредаговано: Ogorodets - Tu, 01.02.2011, 01:29 |
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Tu, 01.02.2011, 08:25 | Повідомлення № 109 |
Знавець вірусів
| Швидкість - 751 знаків. Помилок - 1%. Quote (Ogorodets) Это че ж такое получается: чтобы ввести апостроф нужно в аглицкий переключаться шоли? Alt+39 непробували
|
|
| |
valkolgym |
Дата: Tu, 01.02.2011, 17:10 | Повідомлення № 110 |
Новий користувач
| Quote (Ковальчук_Олександр) А Ваші учні всліпу вміють друкувати, що стільки вижимають? Не багато, але кожного року 2-3 таких унікумів знаходяться. Причому навчаються в BabyType, а вдосконалюються в чатах.Додано (01.02.2011, 17:00) ---------------------------------------------
Quote (Ogorodets) Это че ж такое получается: чтобы ввести апостроф нужно в аглицкий переключаться шоли? Більш раціонального способу я не знаю. Якщо знаєте підкажіть.Додано (01.02.2011, 17:10) --------------------------------------------- НІКОЛЯ, Ви фахівець по фотомонтажу?
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Tu, 01.02.2011, 17:19 | Повідомлення № 111 |
Ветеран спілкування
| Quote (Ogorodets) Это че ж такое получается: чтобы ввести апостроф нужно в аглицкий переключаться шоли? Ось вам табличка, якраз тільки збирався роздрукувати, заламінувати і положити біля кожного компа Таблица «альт-сочетаний»: <Alt> + 0171 « <Alt> + 0187 » <Alt> + 0151 — (длинное тире) <Alt> + 0150 – (короткое тире) <Alt> + 0169 © <Alt> + 0133 … (многоточие) <Alt> + 0160 (неразрывный пробел) <Alt> + 0176 ° (градус) <Alt> + 0149 • (булит) <Alt> + 0145 ‘ (открывающая одинарная кавычка) <Alt> + 0146 ’ (закрывающая одинарная кавычка или апостроф) <Alt> + 0147 “ (открывающая двойная кавычка) <Alt> + 0148 ” (закрывающая двойная кавычка) <Alt> + 0132 „ (русская открывающая двойная кавычка) <Alt> + 0147 “ (русская закрывающая двойная кавычка) <Alt> + 0167 § (знак параграфа) <Alt> + 0177 ± <Alt> + 0174 ® <Alt> + 0183 • (точка посредине) <Alt> + 0153 ™
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Tu, 01.02.2011, 17:53 | Повідомлення № 112 |
Знавець вірусів
| Quote (valkolgym) НІКОЛЯ, Ви фахівець по фотомонтажу? Ні простий вчитель. Чи хочите сказати що 600 знаків це криша. Шановний я виклав свій результат а вірити чи ні справа особисто ваша При досягненні такого рівня зрозумієте що це реальність. Я просто з більшою швидкістю друкувати неможу. Зато деякі з моїх знайомих щпарять під тисячу символів. Так що вибачайте, практика велика справа Замість тренажера спаробуйте одночасно попереписуватись в асьці або квіпі з 10 співрозмовниками одночасно Через місяць таку техніку матемете що позаздрити можна буде
|
|
| |
valkolgym |
Дата: Tu, 01.02.2011, 22:38 | Повідомлення № 113 |
Новий користувач
| Quote (НІКОЛЯ) Шановний я виклав свій результат а вірити чи ні справа особисто ваша Я стараюсь завжди вірити людям, спробую повірити і Вам. Хоча насправді написав цей тест, тому, що знаходив деякі сайти з подібними тестами, у яких були космічні швидкості, як Ви говорити під 1000 і вважав їх шулерством. А що інші думають з цього приводу?Додано (01.02.2011, 22:38) ---------------------------------------------
Quote (swetikccc) Ось вам табличка Дякую за табличку, але навряд чи вона прискорить введення апострофа в тренажері.
|
|
| |
oksanka120 |
Дата: Tu, 01.02.2011, 22:48 | Повідомлення № 114 |
Неординарна вчителька
| Що там тренажер. Спробуйте дві корівоньки видоїти по три рази на день така швидкість друку буде що руки ввечері як сніг рипітимуть.
|
|
| |
valkolgym |
Дата: We, 02.02.2011, 11:33 | Повідомлення № 115 |
Новий користувач
| Quote (НІКОЛЯ) Шановний я виклав свій результат а вірити чи ні справа особисто ваша До Вашого відома, по завершенню тесту під надписом "Клавіатурний тренажер" з'являється червона стрічка з кращим результатом сеансу. На Вашому малюку її немає. Тому я схильний думати, що Ви ввели тільки перших декілька букв. З цього приводу я згадую анекдот: "Я печатаю 1200 знаков в минуту. Такая ерунда получается...".
|
|
| |
swetikccc |
Дата: We, 02.02.2011, 12:25 | Повідомлення № 116 |
Ветеран спілкування
| Quote (valkolgym) З цього приводу я згадую анекдот: "Я печатаю 1200 знаков в минуту. Такая ерунда получается...". Все вірно))) Хто цікавиться реальною картиною , ось вам сайт http://urikor.net/
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: We, 02.02.2011, 17:58 | Повідомлення № 117 |
Знавець вірусів
| Quote (valkolgym) До Вашого відома, по завершенню тесту під надписом "Клавіатурний тренажер" з'являється червона стрічка з кращим результатом сеансу. На Вашому малюку її немає. Тому я схильний думати, що Ви ввели тільки перших декілька букв Спробуйте ввести пару перших букв і покажіть результат Більше всього що ваш тренажер має глючняки і розрахованний тільки до 971 одного знаку тільки що протестував тормозить при введенні символів. Перевірив подвійниним набором, тоість дублемтренажера, ради спортивного інтересу Сорі! Це особисто це ваші проблеми.Тільки некажіть що це за швидкості інтернету і вона в мене мала, 24 метри ультри. Моя думка БРАК!
|
|
| |
kom_adm |
Дата: We, 02.02.2011, 21:22 | Повідомлення № 118 |
Ветеран спілкування
| Ось мій результат після довгих тренувань Взагалі то тренажер не поганий, можна було б залік зі швидкості друку приймати, як би там окрім крилатих висловів були ще латинські символи.
|
|
| |
valkolgym |
Дата: Th, 03.02.2011, 15:25 | Повідомлення № 119 |
Новий користувач
| Quote (Ковальчук_Олександр) Ось мій результат після довгих тренувань Дякую за допомогу в дискусії. Латинь ніби то не проблема, просто моїм дітям більше потрібна кирилиця. Я дійсно використовую цей тест для оцінювання вміння працювати з клавіатурою.Додано (03.02.2011, 15:25) ---------------------------------------------
Quote (НІКОЛЯ) Тільки некажіть що це за швидкості інтернету Зверніть увагу, що тест написаний на Java і виконується на клієнті, так що швидкість інтернету не впливає на швидкість друку. Я не заперечую, що Ви швидко друкуєте, але якщо хочете це показати, то пройдіть тест до кінця і покажіть рядок після надпису "Клавіатурний тренажер", який починається так: "Ваші найкращі досягнення: ..."
|
|
| |
Ktara |
Дата: Th, 03.02.2011, 15:32 | Повідомлення № 120 |
Перспективна вчителька
| valkolgym, после Николя такой же скрин с большим результатом показал Ковальчук Александр Чего ж только с Николя требуете показать текст который начинается с Quote (valkolgym) "Ваші найкращі досягнення: ..." Или скажете что Ковальчук тоже мастер фотошопа или так сложно пережить, что скорость этих двух людей больше, чем Ваша? (судя по сообщению)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |